(18-24) Sevgilimin annesinin şakasını alttan aldım, hata mi ettim?

açıkca bılerek yapmıs sen ne cevap vereceksın dıye beklemıs yem atıyo sana

yahu bulandırmayın kızın kafasını kadının belli ki uslubu böyle. şaka yapmış kendince altında kötü bişey olduğunu hiç düşünmüyorum. kandilde aramadı diye tavır da yapabilirdi kötü niyeti olsa aramış halbuki ben büyüğüm dememiş o niye aramıyo dememiş. herkesin konuşma tarzı, kültürü, espri anlayışı bir değil

Hiçbir insanla özellikle hayatınızı birleştireceğiniz kişinin annesiyle bu kadar çabuk samimi olmayın, biraz yüz verdiniz mi hemen cıvıyorlar ve önem vermiyorlar. Hiç şaşmadı bu hep böyledir.
Ayrıca biraz ağır başlılık olur ne o öyle her defasında saçını başını yolarım demek mahalle ağzıyla.
Bilmiyorum bana hoş gelmedi.

Simdi sana kesin tavir da alir,boyle insanlarin pek ortasi olmuyor benim etrafimda da var bir kac tane..kultur seviyesi demissin okuyan eden kimi insanlarda seviyor boyle yersiz konusmayi..keske soyle yapsaydin sevgiline sikayet etmis gibi olmamak icin birgun senin yaninda dediginde "anne nasil konusuyorsun,birileri duysa yanlis anlar.." falan deseydi sevgilin danisikli dovus olsaydi,daha iyi olurdu..olaki ilerde evlenirseniz BUNU UNUTMAZ haberin olsun..

Sizin aileniz ünv. Mezunu diye çok mu kültürlü oluyorresmen ilkokul mezunlarını küçümsemış siniz lise mezunuyum ben ve ablam ünv mezunu ailem işe ilkokul mezunu ve ünv mezunlarında olmayan yüksek bi kültür var çok şükür bugüne kadar ailem de küçük büyük kim olursa olsun en ufak bi Manyak kelimesi bile kullanılmadi evimizde ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siz de uyarabilirsiniz ogluyla laf yollamak yerine.ben de hoşlanmıyorum ilk baştan bu ne hal

Eli masali kadin olmadigini, sakaci oldugunu gosterir bu.
Ama bu dahada tehlikeli!
Sakayla karisik resmen dislerini doker eline verir sakaydi diyede uste cikar.

Hemen cephe alma ama tedbirli ol.
Fazla samimi olma.
Benim eski sevgilimin babasi boyleydi.
Saka yapiyorum diye ileri giderdi.
Ben tavir alsam aman sende sakaya gelemiyosun tm tm bi daha etmem derdi.
Adim somurtan gelin olurdu.
Yok tavir yerine sakayla karsilik versem; gercekten oylemi dedin? Beklemezdim senden... derdi.

Annesiyle tanışman iyi olmamış kadın hemen beklenti içine girmiş
artık onun gözündede basitleşirsin ki başlamış zaten iğneleyici konuşmaya böyle böyle artık ayrılığa doğru gidersiniz seni asla haklı bulmaz varsa yoksa anası haklıdır , ben resmi bir şey olmadan erkeğin evine gitmeleri doğru bulmuyorum çünkü yüz göz olunuyor sen onun gelini falanda değilsin sen onun hiç birşeyi değilsin

Her şakanın altında bi gerçeklik vardır Bi gün ggerçekten yolarsa şaşırma kv bu. Bence hiç bozuntuya verme he de geç. Takıldığını anlarsa daha çok üstüne gelir. Samimiyetsiz buldum kadını

biraz çingenelik gördüm acıkcası hiç hoşlanmadım

Erkek arkadasınız hiç bahsetmedi mi size bak annemin konuşma üslubu böyledir hani derse yanında yanlış anlama diye_??

Şahsen benim aile yapımda böyle olsa ben baştan sevgilimin rahatsız olabileceğini düşünerek söylerdim önceden ona..
Bana pek bir samimiyetsiz ve laçka geldi bu durum. Kaldı ki aile yapınızı da anlatmışsınız bende hoşlanmazdım..

Onu geçtim "neden öyle demiyorsun"diye sorması bile nabız ölçme bence...
Şimdi erkek arkadasın uyarmış ama ilerde der sen bana demedin de oğluma dedin de vs vs.

Çok densiz bir bayan .

bir de bunların açık sözlülükle patavatsızlığı birbirine karıştıran cinsleri oluyor.ölür müsün öldürür müsün?:)))
çok fazla samimi olmayıp sınırınızı koyarsanız belki daha dikkatli olur.

abla lafı ortaya atıyo bide bekliyo kız karşılık versin de devamı gelsin diye :) çok akıllıymış

ya annesinin şakacı olduğundan bahsetmişti, bu kadarını tahmin edemedim ama. erkek arkadaşıma bu sorunlarımı anlattığımda haklısın, ben de annemin bu tavırlarından rahatsız oluyorum konuşacağım onunla dedi ve konuşmuşta. Hani "benim annem en iyisini bilir aman sen bilmezsin" vs tarzı konuşmadı.. şimdilik düzelmiş olsa da annesinde ciddi bir üslup sorunu var, mesela dakka başı "kız" diye hitap etmesi gibi. artık annen bana kız demesin de diyemem haliyle.. ailemin yanında da bu şekilde konuşur mu diye korku içerisindeyim.

evet haklısınız beni araması çok güzel bir hareket tabii ki ona bir itirazım yok. ancak ben telefonu açar açmaz "kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi kız" diye hitap etmesi, kandil mi kutluyor, şakayla karışık hakaret mi ediyor belli olmadığı için keşke hiç aramasaydı dedirtti bana, hiç memnun olmadım yani.. erkek arkadaşıma bu sorunlarımı anlattığımda haklısın, ben de annemin bu tavırlarından rahatsız oluyorum konuşacağım onunla dedi ve konuşmuşta. onunla konuşurken tabii ki üslubundan dolayı aramasından memnun olmadım demedim ama, rahatsızlığımı uygun bir dille dile getirdim. erkek arkadaşım da "benim annem en iyisini bilir aman sen bilmezsin" vs tarzı konuşmadı, çoğu erkeğin yaptığnı yapmadı yani.. şimdilik düzelmiş olsa da annesinde ciddi bir üslup sorunu var, mesela dakka başı "kız" diye hitap etmesi gibi. artık annen bana kız demesin de diyemem haliyle.. ailemin yanında da bu şekilde konuşur mu diye korku içerisindeyim.

zaten inşallah Allah kısmet eder de evlenirsek, benim ailem yanımda onun ailesi uzakta olacak şimdi olduğu gibi, çok sık görüşmeyeceğiz yani. eskiden keşke onun ailesi de burda olsa derken bu üsluptan sonra tam tersini düşünüyorum. siz mesafe koyun diyorsunuz ama ben kadına "siz" diye hitap ediyorum o bana "siz ne kız köylü bir kadınım ben cahilim sen de bana" diyor.. ben ısrarla siz dersem bilmiyorum ne olur işin sonu :) zaten "sen" diye de hitap edemem, yapımda yok.. yerine göre kendi yaşıtlarıma bile "siz" diye hitap ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…