çok basit birşey bu bence bu kadar kafaya taktığına degmezsevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?
çok teşekkür ederim :)Teşekkür ederim canım benim. Zaten uzakta olacaklarmış sende mesafeni korursan sorun olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar diliyorum..
sevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?