(18-24) Sevgilimin annesinin şakasını alttan aldım, hata mi ettim?

Şaka yapmaya çalıştığı ortada ama böyle konuşmalardan şaka dahi olsa hiç hoşlanmam .
Erkek arkadaşınıza söylediğiniz iyi olmuş .
Biraz mesafe koymanızda yarar var .

Yolamazsın niye demiyorsun demesi rahatsız mısın manasında sorulmuş bir soru.o an rahatsızlığınızı dile getirip konuyu orada kapatabilirdiniz.ona lafı kapatıp sevgilinize gidip bana böyle diyor diye şikayette bulunmanız hoş olmamış keşke rahatsız olduğunuzu ilk söylediği anda soyleseydiniz yüz bulup devam etmezdi o da

Yanlış bir davranış ama bir dahaki sefere sevgilinikaristirma kendin direk söyle hoslanmiyor um diyebilirsin eğer alttan alirsan daha beter şakalar gelir ve Vicik vicik olur başta mesafe koymassan ilerde pişman olursun

Bende pek sevmem bu tarz konusmaları.samimiyet guzeldir ama saygı cercevesinde heleki kayınvalide biraz agır agzem olcak anne gibi

sevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?
çok basit birşey bu bence bu kadar kafaya taktığına degmez

olgun davranmıssın
saka yollu carlama mı olurmus kocaman kadına olgunlugu sen ogretıyosun
ezdırme kendını canım

Bugün saçını başını yolarım diyen yarın ağzını yırtarım der.
Şakanın da kibarları var ama işte işte...

Benim kp de güya şaka diye kızgınlığını 'asılırım kulaklarına haa' diye belirtiyor.

Nasıl mı hissediyorum?

Uyuz oluyorum tabi..
Bir şey değil bunlar babaanne, dede olacaklar bir gün.
Çocuğumu nasıl sakınırım diye düşünüyor insan gördüğünü alır çocuk nihayetinde..:KK14:

kendi üslubunca şaka yapmış hesapta.aslında ben pek kötü niyet arayamadım sadece kadının tarzı öyledir diye düşünüyorum.onu da kendini yetiştiremeyişine ver artık.tatlı bi mesafe koyarsın araya olur biter.

sevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?

ya bazı insanlar böyledir işte yani laf olsun diye söylerler çok da takılcak bi durum yok... kültür seviyesiyle ya da cehaletle bi ilgisi olduğunu da sanmıyorum...

Rahatsiz olurdum ama o kadar da buyutmezdim. Bence cok rahatsiz edici bir saka veya konusma tarzi. hic alisik degilim.

cok sevdıgının sacını basını yolarsa
valla korktum, bu kadın sevmedıgını ne yapar acaba ?
ılerıde evlenırsen omur boyu kavınvalıdenın senı cok sevmesını dıle

Bencede tamamen espri yani.Altinda bir sey aramaya gerek yok.Demekki neseli birisi esprili yani sonucta yascada buyuk sizden onun espriside oyledir

Ben olsam gülerek "insan kızının saçını başını yolmaz." diye cevap verip olayı unuturdum, 3. kişilere git bunu söyle de bana bir daha o şekilde konuşmasın demek daha bir toyluk bana göre. Böyle şeylerin kredisi azdır çünkü, yerinde ve zamanında kullanılmadıkça da çabuk tükenir, iki - üç defa daha tekrarlanırsa sen benim annemi beğenmiyorsuna varır işin sonu.

yani çok komik bir şaka değil bence de ama mizacı öyleyse çokta umursama zaten bir daha demem demiş aranı bozma böyle iyiyken :KK70:

Butun kaynanalarin ortak yalani ' kizim gibi sevdim seni ' . Neden? Cunku oglunun gozunde iyi niyet timsali olacak :KK49: ilk gorusmede kimse kimseyi kizi gibi sevemez once onu gecsin. Bide sanirim kultur seviyesi oldukca dusuk. Benim kaldiramayacagim haz etmeyecegim bi muhabbeti var . Allah yardim etsin:KK47:

X