(18-24) Sevgilimin annesinin şakasını alttan aldım, hata mi ettim?

Benim de öyle tanıdıklarım var önce garipserim ama kadın cidden tatlıysa takmam açıkçası. Kötü niyetli biri olsa aramaz sonra da bak aramadı diye oğlunu doldurabilirdi.

Akilli kadinda ondan, oglunu doldurup ogluyla niye kotu olsun direc gelinle ugrasiyo baksana hicte samimi gelmedi bana. Rol yapiyo

ya evet bi de ilk başta çok Üstüme geldi yüzyüzeyken de yaptı ayni şakayı, senin saçını başını yolarım birbirimizin saçını başını yolmayalım ileride bizi yarı yolda bırakmazsın dimi, ailen seni vermezse bize kaçarmısın tarzında laflar etti.. ben hep alttan aldım ama bi şeyleri şimdiden alttan almak beni rahatsız etti açıkçası
O nasıl laflar öyle.. Bize kaçar mısın ? Saç baş yolarım ?

Noluyoruz ya, şiddete meyilli insan mı bu kadın ?
Seven insan , sevdiklerinin kılına zarar gelmesinden hatta kendilerinin bile sevdiği insana zarar vermekten sakınır.

Bu ne böyle , kadın resmen şaka yoluyla alttan alttan sizi tehdit etmiş , benim anladığım bu.
''İlerde bizi yarı yolda bırakmazsın dimi '' ya buna ''bırakmam '' diye yanıt vermenizi mi bekliyor :) gülünç verici bir soru cidden..

Bırakmam , yapmam , etmem vs gibi diyen insanların bir süre sonra evliliklerinde sorunlar ortaya çıktığında öyle de bir bırakır ki..

Siz seviyenizi koruyun derim..

Akilli kadinda ondan, oglunu doldurup ogluyla niye kotu olsun direc gelinle ugrasiyo baksana hicte samimi gelmedi bana. Rol yapiyo
Ay bana da tam tersi geldi neden saçını başını yolarıp diyip malzeme versin ki. Bana büyük olduğu halde bekleyip aramayınca oğluna şikayet etmek yerine araması hoş geldi. Bakalım hangimizin dediği çıkıcak ? :)

sevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?
Müstakbel kayınvaliden kaynanalık yapmaya pek meraklı belli ki. Daha ilk tanışmadan başlamış ve işin acısı da şaka kelimesinin arkasına sığınarak alttan alttan yapıyor yapacağını. Bugün şaka olan yarın kaka olacak yüksek ihtimal. Tepki vermesen tepene çıkacak vuracak kırbacı vuracak kırbacı, tepki versen saygısız adi aşağılık gelin olacaksın. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal bu kadınla. İşin çok zor tatlım...

Ay bana da tam tersi geldi neden saçını başını yolarıp diyip malzeme versin ki. Bana büyük olduğu halde bekleyip aramayınca oğluna şikayet etmek yerine araması hoş geldi. Bakalım hangimizin dediği çıkıcak ? :)

Bence gelinini istedigi gibi sekillendirmeye calisiyo. Zamani geldiginde oglunu araya sokacagina eminim bu zaman ise dugunden sonra olacaktir diye dusunuyorumm bende merak ediyorum bakalim ne cikcak :d

Seven insan , sevdiklerinin kılına zarar gelmesinden hatta kendilerinin bile sevdiği insana zarar vermekten sakınır.

Bu ne böyle , kadın resmen şaka yoluyla alttan alttan sizi tehdit etmiş , benim anladığım bu.
''İlerde bizi yarı yolda bırakmazsın dimi '' ya buna ''bırakmam '' diye yanıt vermenizi mi bekliyor :) gülünç verici bir soru cidden..

Bırakmam , yapmam , etmem vs gibi diyen insanların bir süre sonra evliliklerinde sorunlar ortaya çıktığında öyle de bir bırakır ki..

ya hani ben de şakasına kaçarım dedim daha doğrusu bir şey diyemedim pek fazla.. o da ne demek kaçmak kız annenin babanın rızası olacak öyle olur ben istemem öyle dedi. ama bu üslupla Razı olacaklarını zannetmiyorum uzun da ilişki ne yapacağımı şaşırdım yani..

Iste gulunc bi soru saf gibi gozuksede seytan hic guvenmiyorum

Müstakbel kayınvaliden kaynanalık yapmaya pek meraklı belli ki. Daha ilk tanışmadan başlamış ve işin acısı da şaka kelimesinin arkasına sığınarak alttan alttan yapıyor yapacağını. Bugün şaka olan yarın kaka olacak yüksek ihtimal. Tepki vermesen tepene çıkacak vuracak kırbacı vuracak kırbacı, tepki versen saygısız adi aşağılık gelin olacaksın. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal bu kadınla. İşin çok zor tatlım...
ya evet Haklısınız ama buluştuğumuzda sürekli aşkım tatlım diye hitap etti yani sıcak da davrandı baya.. sürekli dua eden bir hanım. böyle lafları gerçekten şakasına diyor gibi geldi bana ama annemlere anlatamadım böyle böyle diyor diye annem duyarsa direk ayrılmamı ister çünkü. uzunda bir ilişki hani ne yapacağıma karar veremiyorum.. erkek arkadaşıma anneni uyar bu konularda diyebildim sadece.

Bence şakasına takılmış rahat bir kadın belli ki çok ciddiyetli biri değil tabii ki ailenizin yanında demez sanmam yani. Yalnız kandilde bir büyük olarak sizi neden arıyor ben onu anlamadım siz de kandil olduğunu bilmiyordum demişsiniz hiç mi annenizden babanızdan kandil olduğunu duymadınız ya da akraba arayıp kandil kutlama huyunuz yok garip geldi bana bir büyüğün birini arayıp kandilin kutlu olsun demesi ki bu akrabadan bile değil erkek arkadaşının annesi. Fazla takılmayın böyle şeylere.
yani ben pek takip edemiyorum kandil falan hani o Günler'de de kafam çok doluydu.. erkek arkadaşım bana hak veriyor şu an tek tesellim bu

ya evet Haklısınız ama buluştuğumuzda sürekli aşkım tatlım diye hitap etti yani sıcak da davrandı baya.. sürekli dua eden bir hanım. böyle lafları gerçekten şakasına diyor gibi geldi bana ama annemlere anlatamadım böyle böyle diyor diye annem duyarsa direk ayrılmamı ister çünkü. uzunda bir ilişki hani ne yapacağıma karar veremiyorum.. erkek arkadaşıma anneni uyar bu konularda diyebildim sadece.
Sen aileye yeni katılan ve gelin statüsünde olan bir kişi olduğun için herkese bu şekilde davransa da sana davranmaması gerekirdi tatlım. 'Belki yanlış anlar'ı düşünebilmeliydi. Bana kalırsa zaten düşünmüştürde. Kendisi de zamanında gelin oldu sonuçta.. Ben fazlasıyla yanlış ve art niyetli buldum. Tabiki annesi yüzünden ilişkine kıyma. Ama yapacağın tek ve en doğru şey bu kadınla asla ama asla yüz göz olma olabileceğin kadar mesafeli ol ve durabileceğin kadar uzak dur. Yoksa felaketler silsilesi seni bekliyor.

Sen aileye yeni katılan ve gelin statüsünde olan bir kişi olduğun için herkese bu şekilde davransa da sana davranmaması gerekirdi tatlım. 'Belki yanlış anlar'ı düşünebilmeliydi. Bana kalırsa zaten düşünmüştürde. Kendisi de zamanında gelin oldu sonuçta.. Ben fazlasıyla yanlış ve art niyetli buldum. Tabiki annesi yüzünden ilişkine kıyma. Ama yapacağın tek ve en doğru şey bu kadınla asla ama asla yüz göz olma olabileceğin kadar mesafeli ol ve durabileceğin kadar uzak dur. Yoksa felaketler silsilesi seni bekliyor.
evet çok Haklısınız zira benim annemin erkek arkadaşımla tanıştığında hiç böyle davranmadı hani şaka yaptı ama seviyeli, Âdâba uygun şakalar yaptı. ben erkek arkadaşıma her şeyi anlattım bütün düşüncelerimi söyledim onu kırmayacak şekilde, o da ben de annemin bu davranışlarından rahatsız oluyorum hayatım merak etme hepsini söyledim artk öyle yapmaz seni üzmesine izin vermem dedi. kendisi Yanımda çok şükür, tek istediğim ailemin yanında da bu şekilde konuşmaması yani mesafe vs hepsi zamanla hallolur Nasılsa..

baştan nasıl tepki verirsen öyle gider, mutlaka mesafenizi koruyun, benim eşimin ailesinde de var bu tarz şeyler, mesela kayınvalidemlere ilk gittiğimde halası bana "geliiiin geliiiin kalk bi kahve yap ne oturuyorsun süs gibi" demişti güya şaka ama azarlar bir tonda, ben de "tam bir kahve yapayım diye düşünüyordum ama böyle emredilince vazgeçtim" dedim, herkes buz gibi kaldı ama bidaha da kimse bana bu şekilde hitap edemedi. eğer saygı bekliyorsan ve karşındaki bunu gösterebilecek seviyede değilse arada mesafesini hatırlatacaksın yoksa ilerde çok başın ağrır.

yaşlarınız 18-24 değilse başlıktaki ne merak ettim de :KK72:

Bu kadın erkenden yuz goz olan tiplerden, keske aileler tanismadan sen tanismasaydin kadinla. Simdi senden buldugu yüzle ailenin yaninda da pot kirabilir:KK51:

evet çok Haklısınız zira benim annemin erkek arkadaşımla tanıştığında hiç böyle davranmadı hani şaka yaptı ama seviyeli, Âdâba uygun şakalar yaptı. ben erkek arkadaşıma her şeyi anlattım bütün düşüncelerimi söyledim onu kırmayacak şekilde, o da ben de annemin bu davranışlarından rahatsız oluyorum hayatım merak etme hepsini söyledim artk öyle yapmaz seni üzmesine izin vermem dedi. kendisi Yanımda çok şükür, tek istediğim ailemin yanında da bu şekilde konuşmaması yani mesafe vs hepsi zamanla hallolur Nasılsa..
Sevgilinin senin yanında olması ve üzülmene izin vermemesi çok güzel. Zaten karısıyla annesinin ilişkilerini düzenleyen kişi aradaki erkektir. O izin vermediği sürece kaynanan sana kaynanalık taslayamaz. Benimde 3 yıllık bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. İlk başlarda benim kayınvalidem de kaynanalık yapmaya çalıştı, kıskançlıklarda bulundu. Ancak erkek arkadaşımdan aldığı tepki neticesinde o gün bugündür bana fazlasıyla saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşıyor. Bende olabildiğinde mesafeli ve uzak durmaya çalışıyorum. Ama inan senin kayınvaliden benimkinden de tehlikeli bir tip. O yüzden unutma insanlar sana sadece senin izin verdiğin kadar yaklaşabilir. İzin verme, mesafeli ol, yüz göz olma ki saygı çerçevesinde kalabilsin ilişkiniz.

konusma tarzı o sekılde olabilir ona laf yok, ama '' niye demıyorsun yolamazsın?'' demesı garip
altında bişiler var gibi. ya da kadın çok laçkalaşmış iyice :=)

Sevgilinin senin yanında olması ve üzülmene izin vermemesi çok güzel. Zaten karısıyla annesinin ilişkilerini düzenleyen kişi aradaki erkektir. O izin vermediği sürece kaynanan sana kaynanalık taslayamaz. Benimde 3 yıllık bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. İlk başlarda benim kayınvalidem de kaynanalık yapmaya çalıştı, kıskançlıklarda bulundu. Ancak erkek arkadaşımdan aldığı tepki neticesinde o gün bugündür bana fazlasıyla saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşıyor. Bende olabildiğinde mesafeli ve uzak durmaya çalışıyorum. Ama inan senin kayınvaliden benimkinden de tehlikeli bir tip. O yüzden unutma insanlar sana sadece senin izin verdiğin kadar yaklaşabilir. İzin verme, mesafeli ol, yüz göz olma ki saygı çerçevesinde kalabilsin ilişkiniz.
hayırlı olsun umarım güzel bir düğününüz ve hayatınız olur :) evet aslında çok fazla samimi Değilim hani yani SAYGI çerçevesinde hareket ettim ben hep ama kendisinin işin suyunu çıkardığını düşünüyorum.. evlendiğimizde onun ailesinden ayrı Şehirde yaşayacağız zAten şu anda ayrı şehirlerdeyiz ailesiyle. benim ailem Yanımda, onun ailesi uzakta olacak. şu anda da bu şekilde.ilk Başlarda keşke onun ailesi de burada olsa derken şimdi bu üslubu gördükten sonra uzak olmanın iyi olacağı kanaatindeyim.

hayırlı olsun umarım güzel bir düğününüz ve hayatınız olur :) evet aslında çok fazla samimi Değilim hani yani SAYGI çerçevesinde hareket ettim ben hep ama kendisinin işin suyunu çıkardığını düşünüyorum.. evlendiğimizde onun ailesinden ayrı Şehirde yaşayacağız zAten şu anda ayrı şehirlerdeyiz ailesiyle. benim ailem Yanımda, onun ailesi uzakta olacak. şu anda da bu şekilde.ilk Başlarda keşke onun ailesi de burada olsa derken şimdi bu üslubu gördükten sonra uzak olmanın iyi olacağı kanaatindeyim.
Teşekkür ederim canım benim. Zaten uzakta olacaklarmış sende mesafeni korursan sorun olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar diliyorum..

X