(18-24) Sevgilimin annesinin şakasını alttan aldım, hata mi ettim?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
sevgilimle yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. bir ay önce annesiyle tanıştım, kendisi beni çok sevdi kızı gibi gördüğünü söyledi. tanıştığımızda bana şakasına senin saçını başını yolarım dedi bir kaç kere. ondan sonra dün kandil diye beni aradı Konuşurken açar açmaz kız ben senin saçını başını yolarım bugün kandil değil mi niye aramıyorsun kız dedi. dedim ben kandil OLDUĞUNU bilmiyordum falan.. sen bana Niye demiyorsun saçımı başımı yolamazsın diye dedi ben de ders çalışıyorum da kafam Dağınık kusra bakmayın dedim. saygımdan bir şey demedim öyle demesine, mizacı öyle çünkü kadının çok sevdiklerine öyle yaklaşırmış benimle tanıştığında 10 yıl tanıyormuş gibi davrandı. daha sonra sevgilime anlattım bak annen bana böyle böyle diyor ama annemlerin yanında derse çok büyük sorun olur annemler yanlış anlar herkes şaka OLDUĞUNU anlamaz dedim.. o da hak verdi annesi tamam artık demem Demiş, konuşmuşlar ve hak vermiş annesi. siz olsanız ve şaka OLDUĞUNU bilseniz bile bu tavır karşısında napardınız ve bu annenin kültür seviyesi hakkında ne düşünürsünüz, alttan alır misiniz bu şakayı?

ya evet şimdi kimseyi küçümsemiyor ama benim annem babam üni mezunu ve erkek Arkadaşımın annesi ilk okul mezunu kültür farkı var ister istemez. ailemin yanında da böyle yersiz şakalar yaparsa nolur diye düşünüyorum ciddi düşünüyoruz çünkü.

Ne sacma bır saka. Neyse en azından bır daha yapmayacakmış. Sen ne dıyecektın kı yanı o oyle dıyınce Allah Allah garıp geldı

kadının ağız alışkanlığı benm kv nınde ağzı çok bozukdur cidden kabadır ama duymamazlık dan geliyorum yapıları böyle , kültürsüzlük yani .

kadının ağız alışkanlığı benm kv nınde ağzı çok bozukdur cidden kabadır ama duymamazlık dan geliyorum yapıları böyle , kültürsüzlük yani .
ya biz ciddi düşünüyoruz bir de ailemin yanında da böyle konuşursa nolur bilmiyorum açık açık konuşcam sevgilimle de alttan almak zorunda kalıyorum bi şeyleri en baştan ve bu beni rahatsız ediyor

ilerde bu saçmalık sözle kalmaz gerçeğede dönüşebilir, senin tepkini ölçüyo sen tepki vermediğine göre kimbilir daha neler yapcak. böyle salakça şakamı olur, yeni tanıdığın birine hangi hakla böyle konuşabilirsin. devam ederse cevabını vermelisin

ya evet bi de ilk başta çok Üstüme geldi yüzyüzeyken de yaptı ayni şakayı, senin saçını başını yolarım birbirimizin saçını başını yolmayalım ileride bizi yarı yolda bırakmazsın dimi, ailen seni vermezse bize kaçarmısın tarzında laflar etti.. ben hep alttan aldım ama bi şeyleri şimdiden alttan almak beni rahatsız etti açıkçası

Sorun olucağı kesin canım. Kültür farkı , saygı buları etkilicek gibi görünüyor.Ailenin anlayacağını sanıyorum ama o da bir yerde illaki patlak verir. Mümkün olduğunda onları yan yana getirmemeye çalışıcaksın sanırım çözüm bu görünüyor. Ama ailenin yanında seni bozmak için espriler yapıcaksa bu şekilde karşılığını ver derim. Dişini göster biraz yani.O da kendini ayarlasın

ya biz ciddi düşünüyoruz bir de ailemin yanında da böyle konuşursa nolur bilmiyorum açık açık konuşcam sevgilimle de alttan almak zorunda kalıyorum bi şeyleri en baştan ve bu beni rahatsız ediyor
ben de ilk ailemle tanıştırırken annem şok olmuşdu superchef bu nee biçim uslüp bayandaki demişti düşün önümüzde ay çok sıcak ben menapozlu yum deyip üst çamaşırıyla kaldı benim durum beter ama ailem anladığı için normal karşılıyor ama ben kv m le gitmem öyle bir yerlere densizdir yani bence başta tepkini koy anlayacağı şekilde , kırmadan ben öyle yapıyorum örnekleyerek yüzüne söylüyorum konuşma tarzlarını anlıyor (=

evet Haklısınız. ki bi şeyleri en baştan alttan almak rahatsız etti beni

sen onun samımıyetine inanıyorsan şakdan söylediğini düşünüyorsan sorun etme uyarman da yerinde olmuş

benim de erkek arkadaşımın teyzesinin kızı bu şekilde konusuyor bana...
kıııızzz yolarımmm seniiii, niye aramadınnnn beniiiii
bir kere de öküzsün demişti.
yok artıkkk abla ? demiştim
gülmüştü....
aramızda 10 yaş var kadınla.
söyledim erkek arkadaşıma, o öyle sevdiğinden yapıyor hakaret amaçlı değil dedi.
sonra ben pek muhattap olmadım.
biz de yeni tanıştıgımız zamanlarda olmuştu bu.
şimdi 2 yıl oldu. konusmadıgım iin bilemiyorum ama değişmemiştir...

Bence şakasına takılmış rahat bir kadın belli ki çok ciddiyetli biri değil tabii ki ailenizin yanında demez sanmam yani. Yalnız kandilde bir büyük olarak sizi neden arıyor ben onu anlamadım siz de kandil olduğunu bilmiyordum demişsiniz hiç mi annenizden babanızdan kandil olduğunu duymadınız ya da akraba arayıp kandil kutlama huyunuz yok garip geldi bana bir büyüğün birini arayıp kandilin kutlu olsun demesi ki bu akrabadan bile değil erkek arkadaşının annesi. Fazla takılmayın böyle şeylere.

Benim de öyle tanıdıklarım var önce garipserim ama kadın cidden tatlıysa takmam açıkçası. Kötü niyetli biri olsa aramaz sonra da bak aramadı diye oğlunu doldurabilirdi.

Sakasina demis olsa niye karsilik vermiyosun diye sorar mi? Saf gibi gozuksede bi yilan oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…