merhaba hemen koydum en begendiğimin fotosunu çektim rumunuzundan eskişehirli oldugunuzu anladım bende eskişehirliyim ama evlilik nedeniyle sakarya adapazarına yerleştim yani kargoyu oradan göndericem....
Eki Görüntüle 716239 Eki Görüntüle 716238 Eki Görüntüle 716237
Evet canım aldıgım fiyata veriyorum kızıma ciciler alırım bende...
Haber bekliyorum sizinde ilanlarınız var sanırım kız çoçuga sahipsiniz birde erkek mi geliyor allahın izniyle...
merhaba akşam sizden haber bekledim ama gelmedi o yüzden satmaktan vazgeçtim dursun evde büyüyünce giyer artık kıyamadım ürünlere çok uyguna almışım şöyle bir baktımda giyilmiş badilere 5 tl istiyorlar.... :)
Ama ilanı çıkarmıştım akşam haber verseydiniz gönderecektim ama kısmet degilmiş demekki kızım giyer artık.....
peki haklısın.. eşim nöbetçiydi maalesef, ona sormak istedim o yüzden akşam dedim..bekleyeceğini düşünerek konuya da talip çıkmayınca haber wermedim.. az önce geldi bakmak için açtım, biz ortak weriyoruz da kararları :) üzüldüm ya, napalım nasip değilmiş.. güle güle giysin bebiş..
burada Kipa olsa neden senden alayım ki aynı fiyata üstelik kargo ödeyerek? zaten akşam haber wersem bugün kargoya werilecekti yine.. we önce ödeme yapmam lazımdı zaten.. anlaşşsak bile belki yarın yapacaktım ödemeyi..burası küçük yer öyle mağaza falan yok..ben 2. el almıyorum LCW gibi sitelerden alıyorum çocuklarıma kıyafetlerini..burdan da denk gelince almak istedim o kadar..
neyse ben seni 1-2 gün bekletmedim birkaç saat beklettim yalnızca.. güle güle kullan
Bu msj hiç gerek yoktu hele benim sürekli kırılmayın kusura bakmayın dememe ragmen hiçbirsey demiyorum umarım yazdıklarınızı görünce kendinizde anlarsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?