Bebek İkinci El 18-24 aylık bebişlere sıfır uzun kollu çıtçıtlı badi......

skocaili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
351
19
118
Sakarya
Merhaba daha 6 aylık hamileyim ama dün kipaya gittigimizde dayanamayıp indirimden bebegime ciciler aldım ama o kadar abartmışım ki 18-24 aylık 8 adet uzun kollu badide sepete atlayı vermiş sanırım indirime dayanamadım her kadın gibi....
Buradaki deneyimli arkadaşlar kipanın ürünlerini çok begenerek kullanmışlar ama şimdiden bu ürünleri saklamak istemiyorum almak isteyen olursa aldıgım fiyata gönderebilirim...

bir tanesini açıp göstermen mümkün mü?lacivert olan paketten.. ayrıca hangi ildesin.?

merhaba hemen koydum en begendiğimin fotosunu çektim rumunuzundan eskişehirli oldugunuzu anladım bende eskişehirliyim ama evlilik nedeniyle sakarya adapazarına yerleştim yani kargoyu oradan göndericem....

Evet canım aldıgım fiyata veriyorum kızıma ciciler alırım bende...
Haber bekliyorum sizinde ilanlarınız var sanırım kız çoçuga sahipsiniz birde erkek mi geliyor allahın izniyle...

Evet canım aldıgım fiyata veriyorum kızıma ciciler alırım bende...
Haber bekliyorum sizinde ilanlarınız var sanırım kız çoçuga sahipsiniz birde erkek mi geliyor allahın izniyle...

kızım war canım, bir de oğlum 4 aylık:)
sen de sağlıkla al inşallah kucağına kızını..

merhaba akşam sizden haber bekledim ama gelmedi o yüzden satmaktan vazgeçtim dursun evde büyüyünce giyer artık kıyamadım ürünlere çok uyguna almışım şöyle bir baktımda giyilmiş badilere 5 tl istiyorlar.... :)
Ama ilanı çıkarmıştım akşam haber verseydiniz gönderecektim ama kısmet degilmiş demekki kızım giyer artık.....

bence de vermeyin bi hızlı büyüyecek o minicik bebek eşya yetişmeyecek :) hayırlı olsun allah hayırlı uzun ömürler versin :)

peki haklısın.. eşim nöbetçiydi maalesef, ona sormak istedim o yüzden akşam dedim..bekleyeceğini düşünerek konuya da talip çıkmayınca haber wermedim.. az önce geldi bakmak için açtım, biz ortak weriyoruz da kararları :) üzüldüm ya, napalım nasip değilmiş.. güle güle giysin bebiş..

Son düzenleme:
merhaba ne olur kırılmayın sabah siteye girdiğimde başka konulara yazdığınızı görünce demekki fazgecti dedim en azından heber verseydiniz çünkü eşimle kargoya yollayacaktım bide eşim çoçugun kısmetine aldık diyince hak verdim tekrar kusura bakmayın....
Ama kipa market bulundugunuz ilde varsa bakın derim hem ürünler çok kaliteli hemde indirimsiz halleri bile çok uygun bide indirim olunca çok çok çok uyguna geliyor ben 2 gün önce 28 adet bebek kıyafetine 100tl verdim mesela....

özel msj cvp veremiyorum ama buradan yazayım dedim....

canım dün bir kaç ürünü degiştirmek için gittim tekrar baktım ama inan benim aldıgım sepette hiçbirsey kalmamış ara ara gidince bakarım yeni sezon açılınça indirime girer o zaman senin adına alabilirim haberleşiriz olurmu.....

burada Kipa olsa neden senden alayım ki aynı fiyata üstelik kargo ödeyerek? zaten akşam haber wersem bugün kargoya werilecekti yine.. we önce ödeme yapmam lazımdı zaten.. anlaşşsak bile belki yarın yapacaktım ödemeyi..burası küçük yer öyle mağaza falan yok..ben 2. el almıyorum LCW gibi sitelerden alıyorum çocuklarıma kıyafetlerini..burdan da denk gelince almak istedim o kadar..
neyse ben seni 1-2 gün bekletmedim birkaç saat beklettim yalnızca.. güle güle kullan

Son düzenleme:

Bu msj hiç gerek yoktu hele benim sürekli kırılmayın kusura bakmayın dememe ragmen hiçbirsey demiyorum umarım yazdıklarınızı görünce kendinizde anlarsınız....

Bu msj hiç gerek yoktu hele benim sürekli kırılmayın kusura bakmayın dememe ragmen hiçbirsey demiyorum umarım yazdıklarınızı görünce kendinizde anlarsınız....

ben senin yazdığına karşılık ayzdım we uzatılacak bişey yok.. sağlıkla al kucağına bebeğini güzel ömrü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…