18.08.2013 Söz Gecemiz // Bol Fotoğraflı & Açıklamalı :)

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
Merhabalar...
Her detayı buradan öğrenen, herkesten biraz kopya çeken ben işim bitince geride kalanlara yardım etmeye üşendim sanırım birazcık
Sözüm 18 Ağustosta oldu albüm paylaşmak için birazcık geç kaldığımı farkettim kusuruma bakmayınız lütfen
Söz ve isteme detaylarımı da kısa sürede paylaşacağım... :)

Başlıyorummm :))

Öncelikle çok çok içime sinen yüzüklerimiz ve söz tepsimiz...

Yüzüklerimizi takan dayım, pek heyecanlıyız...

Söz çiçeğim ve bohçam

Bohçanın tülleri, süsleri çıktıktan sonraki hali

Bohçayı açan sevgili görümcem :) yanındaki prenseste kızı oluyor... :)

Sözde dağıtmak üzere yaptırdığım kalp şeklinde kurabiyelerim. (bir tanesini de söz tepsime koydum ilk fotoğrafta görebilirsiniz) kurabiyeleri kuzenimin kına sepetinde dağıttık

Kardeşim kayınvalime söz mendilini sunuyor (sağlam bahşiş kaptı )

Çikolatam

Son olarak çok çok çok beğendiğim çiçeğim ve ben

Her şey çok içime sindi benim. Bilmiyorum mutluluk sarhoşu oldum belki de o an bana o yüzden her şey o kadar kusursuz geldi :)
Sonrası da inşallah bu denli sorunsuz, kusursuz geçer benim ve bu yolda olan herkesin...

Okuduğunuz, baktığınız için teşekkür ederimmmmm :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :123:

MaşaAllah çok güzel Rabbim hayırlı eylesinn..

Hayırlı olsun her şey çok güzel görünüyor mutluluklar diliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin arkadaşım :)
Kurabişler çok güzel fikirmiş ilerde bende düşünebilirim :))

Allah hic utandirmasin kimsenin mudahalesi olmadigi kavgasiz gurultusuz bir yuvaniz olsun insallah allah mutlu etsin
Hayirlisi olsun diyorum

Maşalah sizee herşey çok güzel görünüyor Rabbim tamamına erdirsin

Özzgecim maşallah herşey çok çok güzel olmuş sen de çok güzel olmuşsun canımm Allah tamamına erdirsin

maşallah her şeyin çok güzel gözüküyor sen de çok güzel olmuşsun Allah tamamını erdirsin

Bu mutlu adımınızın evlilikle sonuçlanması dileğiyle, çok hoş bir çiftsiniz

herşey çok güzel görünüyor yazdıklarınızdan o mutluluğu gerçekten hissettim :) allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin başına mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…