18.08.2013 Söz Gecemiz // Bol Fotoğraflı & Açıklamalı :)

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
Merhabalar...
Her detayı buradan öğrenen, herkesten biraz kopya çeken ben işim bitince geride kalanlara yardım etmeye üşendim sanırım birazcık :KK17:
Sözüm 18 Ağustosta oldu albüm paylaşmak için birazcık geç kaldığımı farkettim kusuruma bakmayınız lütfen :KK16:
Söz ve isteme detaylarımı da kısa sürede paylaşacağım... :)

Başlıyorummm :))

Öncelikle çok çok içime sinen yüzüklerimiz ve söz tepsimiz...
$999421_454044088036969_1067616975_n.jpg

Yüzüklerimizi takan dayım, pek heyecanlıyız...
$DSCN3106.jpg $DSCN3110.jpg

Söz çiçeğim ve bohçam

$DSCN3146.jpg

Bohçanın tülleri, süsleri çıktıktan sonraki hali

$DSCN3154.jpg

Bohçayı açan sevgili görümcem :) yanındaki prenseste kızı oluyor... :)

$DSCN3153.jpg $DSCN3155.jpg

Sözde dağıtmak üzere yaptırdığım kalp şeklinde kurabiyelerim. (bir tanesini de söz tepsime koydum ilk fotoğrafta görebilirsiniz) kurabiyeleri kuzenimin kına sepetinde dağıttık
$DSCN3160.jpg

Kardeşim kayınvalime söz mendilini sunuyor (sağlam bahşiş kaptı :KK1: )
$DSCN3208.jpg

Çikolatam
$DSCN3201.jpg $DSCN3210.jpg

Son olarak çok çok çok beğendiğim çiçeğim ve ben
$DSCN3255.jpg

Her şey çok içime sindi benim. Bilmiyorum mutluluk sarhoşu oldum belki de o an bana o yüzden her şey o kadar kusursuz geldi :)
Sonrası da inşallah bu denli sorunsuz, kusursuz geçer benim ve bu yolda olan herkesin...

Okuduğunuz, baktığınız için teşekkür ederimmmmm :)

MaşaAllah çok güzel Rabbim hayırlı eylesinn..

Hayırlı olsun her şey çok güzel görünüyor mutluluklar diliyorum. :KK16:

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin arkadaşım :)
Kurabişler çok güzel fikirmiş ilerde bende düşünebilirim :))

Allah hic utandirmasin kimsenin mudahalesi olmadigi kavgasiz gurultusuz bir yuvaniz olsun insallah allah mutlu etsin
Hayirlisi olsun diyorum

Maşalah sizee herşey çok güzel görünüyor :KK16: Rabbim tamamına erdirsin :KK16:

Özzgecim maşallah herşey çok çok güzel olmuş sen de çok güzel olmuşsun canımm Allah tamamına erdirsin :KK16::KK16:

:nazar::nazar: maşallah her şeyin çok güzel gözüküyor sen de çok güzel olmuşsun Allah tamamını erdirsin :nazar:

Bu mutlu adımınızın evlilikle sonuçlanması dileğiyle, çok hoş bir çiftsiniz:nazar::nazar:

herşey çok güzel görünüyor yazdıklarınızdan o mutluluğu gerçekten hissettim :) allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin başına mutluluklar... :KK9:

X