- 12 Ekim 2011
- 502
- 42
Merhabalar...
Her detayı buradan öğrenen, herkesten biraz kopya çeken ben işim bitince geride kalanlara yardım etmeye üşendim sanırım birazcık
Sözüm 18 Ağustosta oldu albüm paylaşmak için birazcık geç kaldığımı farkettim kusuruma bakmayınız lütfen
Söz ve isteme detaylarımı da kısa sürede paylaşacağım... :)
Başlıyorummm :))
Öncelikle çok çok içime sinen yüzüklerimiz ve söz tepsimiz...
Yüzüklerimizi takan dayım, pek heyecanlıyız...
Söz çiçeğim ve bohçam
Bohçanın tülleri, süsleri çıktıktan sonraki hali
Bohçayı açan sevgili görümcem :) yanındaki prenseste kızı oluyor... :)
Sözde dağıtmak üzere yaptırdığım kalp şeklinde kurabiyelerim. (bir tanesini de söz tepsime koydum ilk fotoğrafta görebilirsiniz) kurabiyeleri kuzenimin kına sepetinde dağıttık
Kardeşim kayınvalime söz mendilini sunuyor (sağlam bahşiş kaptı )
Çikolatam
Son olarak çok çok çok beğendiğim çiçeğim ve ben
Her şey çok içime sindi benim. Bilmiyorum mutluluk sarhoşu oldum belki de o an bana o yüzden her şey o kadar kusursuz geldi :)
Sonrası da inşallah bu denli sorunsuz, kusursuz geçer benim ve bu yolda olan herkesin...
Okuduğunuz, baktığınız için teşekkür ederimmmmm :)
Her detayı buradan öğrenen, herkesten biraz kopya çeken ben işim bitince geride kalanlara yardım etmeye üşendim sanırım birazcık
Sözüm 18 Ağustosta oldu albüm paylaşmak için birazcık geç kaldığımı farkettim kusuruma bakmayınız lütfen
Söz ve isteme detaylarımı da kısa sürede paylaşacağım... :)
Başlıyorummm :))
Öncelikle çok çok içime sinen yüzüklerimiz ve söz tepsimiz...
Yüzüklerimizi takan dayım, pek heyecanlıyız...
Söz çiçeğim ve bohçam
Bohçanın tülleri, süsleri çıktıktan sonraki hali
Bohçayı açan sevgili görümcem :) yanındaki prenseste kızı oluyor... :)
Sözde dağıtmak üzere yaptırdığım kalp şeklinde kurabiyelerim. (bir tanesini de söz tepsime koydum ilk fotoğrafta görebilirsiniz) kurabiyeleri kuzenimin kına sepetinde dağıttık
Kardeşim kayınvalime söz mendilini sunuyor (sağlam bahşiş kaptı )
Çikolatam
Son olarak çok çok çok beğendiğim çiçeğim ve ben
Her şey çok içime sindi benim. Bilmiyorum mutluluk sarhoşu oldum belki de o an bana o yüzden her şey o kadar kusursuz geldi :)
Sonrası da inşallah bu denli sorunsuz, kusursuz geçer benim ve bu yolda olan herkesin...
Okuduğunuz, baktığınız için teşekkür ederimmmmm :)