canım bence 3d ayrıntılı ultrasona gir çok merakta isen ki muhakkak merak ediliyor.ben 14 haftalıkken girmiştim füşün yani:) erkek olduğu belli olmuştu hemen.6 aya yaklaştım hala değişmedi.
nidiyon kiz sen burda :jeyyar: merakli seni taktin cinsiyete hee kizin olsun nolucak %80 kiz demisya buyuk ihtimalle kiz iste..insallah birdahakine erkek olur uzulmea.s
nidim kıss dolandıydım eccükkaydirigubbakcemile3
anacım kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun, bana kesin demeden içim sanırsam rahat etmicekkaydirigubbakcemile3 hem kıza hem erkeğe benziyo diyince korktum napim:çok üzgünüm:
elali canim bazi kizlarda klitoris ilk 5 ay tam yerlesmemis olurmus cikinti ondan olurmus o yuzden bazi doktorlar erkek diyor ama yaniliyor kiz cikiyor...seninkide oyle olmus olabilir canim...
vaayy ben de ikiz hamileyim 12.haftada biri %90 erkek demişti doktorum,diğeri önce kız sonra erkek sonra %60 erkek gibi dedi,sonra 16 da gittik,yine ikisi de erkek gibi dedi,ama 2 hafta sonra gel kesin görürüz dedi.Bir bebek diğerine göre daha küçük acaba pipisi de mi küçük ondan mı diye düşünmüştüm ben ilkel aklımlakaydirigubbakcemile3,ama şimdi siz bu klitoris meselesini söyleyince acaba biri kız mıdır diye heveslendim yawdelikafadulden
canım bence 3d ayrıntılı ultrasona gir çok merakta isen ki muhakkak merak ediliyor.ben 14 haftalıkken girmiştim füşün yani:) erkek olduğu belli olmuştu hemen.6 aya yaklaştım hala değişmedi.