17gün gecikme acil yardım

medine00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
11
0
21
Merhaba hanımlar adetim 17 gün gecikti 11 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı dün ve bu gün de test yaptım days doctor markası silik çizgi çıktı güvenilir bir test mi bu marka birinci dün yaptığım ikinci de bugün sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_1984.jpeg
    IMG_1984.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1990.jpeg
    IMG_1990.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba hanımlar adetim 17 gün gecikti 11 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı dün ve bu gün de test yaptım days doctor markası silik çizgi çıktı güvenilir bir test mi bu marka birinci dün yaptığım ikinci de bugün sabah yaptığım
Days doctor markasına pek güvenme canım yalancı pozitifler kuruma çizgileri çok yanıltıyor benide ümitlendirdi ama kan testim negatif geldi 🥹

17 gün gecikmede net çizgi çıkması lazım canım başka marka bir test alıp yap ama bir kadın doğuma görünmen faydalı olur

17 gün gecikmede net çizgi çıkması lazım canım başka marka bir test alıp yap ama bir kadın doğuma görünmen faydalı olur
Evet ama belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm bazı yerlerde 17-20 gün sonra gebelik olduğunu anlayan kişiler olmuş hafta içi eğer adet olmazsam doktora gideceğim

Evet ama belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm bazı yerlerde 17-20 gün sonra gebelik olduğunu anlayan kişiler olmuş hafta içi eğer adet olmazsam doktora gideceğim
Canım Benimde 9. Gün bugün gecikme 4. Gün gecikmede kan negatifti ama hala regl olmadım testler de negatif çıkıyor pazartesi tekrar kan vercem yoksa tarlusal alcam benimde aklımda sürekli geç döllenme var ovulasyon bu şekilde çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20241203_171401_574.jpg
    IMG_20241203_171401_574.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 5
X