• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1768 Beta Hcg

brulit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
286
237
18
Merhaba arkadaşlar, ben burdan daha önce belirtilerimi ve silik çizgini paylaşmıştım. Bugün gecikmemin 4 günüydü kan verdim henüz doktora görünmedim. Beta hcg 1768 çıktı. 4 gün gecikme ile sizin değerleriniz nelerdi acaba ilk gebelik ve bilgim yok fazla 🙂

Merhaba arkadaşlar, ben burdan daha önce belirtilerimi ve silik çizgini paylaşmıştım. Bugün gecikmemin 4 günüydü kan verdim henüz doktora görünmedim. Beta hcg 1768 çıktı. 4 gün gecikme ile sizin değerleriniz nelerdi acaba ilk gebelik ve bilgim yok fazla 🙂
Degeriniz cok iyi gecikmeyle beraber 5 haftalik falan olmalisiniz. kesede gorunur bu degerle hayirli olsun

bhcg de bıraz kişisel. :) deger iyi ama artısa bakman lazım. gercı dr a kontrole randevu alsan kese gorunur hem hem beta da bakar:)

Merhaba

Benim değerde 2479.98
4+4gebeyim normalmi sizce arkadaşlar az önce aldım sonucu

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-15-24-37-12_d60995da6a953a80e70d52ea0f472b3c.jpg
    Screenshot_2022-12-14-15-24-37-12_d60995da6a953a80e70d52ea0f472b3c.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 87
Benim değerde 2479.98
4+4gebeyim normalmi sizce arkadaşlar az önce aldım sonucu
Hayırlı olsun, beta değerinden zşyaze iki güne bir 2 katı artması önemliymiş. Beta değeri kişiden kişiye değişiyormuş :) ben bu mesajı yazdıktan üç gün sonra 5 binlerde bi değer almıştım kan testinden

Hayırlı olsun, beta değerinden zşyaze iki güne bir 2 katı artması önemliymiş. Beta değeri kişiden kişiye değişiyormuş :) ben bu mesajı yazdıktan üç gün sonra 5 binlerde bi değer almıştım kan testinden
Çarsamba günü kadın doğum doktoru na gideceğim değer normal degilmi teşekkür ederim

Back