• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yasindayim adet olmuyorum ablalarim lutfen yardim :((

Aysetumblr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
115
-88
96
25
17 yasindaym bekar bi kizim. Hayatimda dogruduzgun bir adet olmadim.:( 15 yasimdayken gittigm hastanede rahmin yok dediler ama yumurtalarim felan saglammis hormonlarimdada sorun yok vucut gelisimimde felanda sorun yok ama birtek adet olmuyorum iste. Gecen sene 16 yasimdayken gittigm hastanede ise rahmin kucuk dediler.. tarlusal adet sokturucu verdiler onu kullandiktan sonra adet oldum ama rengi kahverengiydi kirmizi degildi. Doktora sordum oda bi adet dedi. Baska ilaclarda verceklerdi ama birdaha hastaneye gitmedim. Simdi her ay kahverengi lekenmeler vs yasiorum her ay bazende 1 2 ayda bir felan.. hic kirmizi kan gelmior hep kahverengi.. bazen akinti vs de oluyor. Agri sizi yok adetmi oluyorum acaba bilmiyorum hamile kalabilecek miyim ilerde :((? Birde ergenlik donemim hep depresyonlarla gecti hala da psikoloji ile ilgili sorunlar yasiorum.. onceki gittigm ozel hastane rahmin tok demisti bu gittigm hastanede rahmin kucuk dedielr oyleyse ben nasil ilacla adet olmustum ? Lutfen bunalima girdm yardim edin ilerde cocugum olucak mi ?

Olur cnm korkma ama iyi bir dk bul git Kafan rahat olsun Sorun neysede tm öğrenirsin ona gorede tedavi olursun Rahmi olmayan biri adet olamaz sen olmuşun fakat dk git cnm Gecmis olsun

canım benim iyi bi doktora gidip muayene olursan daha güzel olur tabi. benimde adet olduğumda ilk bi kaç sene s2 ayda bir olurdu 2-3 gün sürerdi daha sonra düzene girdi.

Back
X