ya ne biliyim, ben dogru soyledigine inanmak istiyorum, daha cocuk yaEğer doğru söylüyorsa yazık da, ne bilelim silahlı eyleme katılıp katılmadığını ..
Dağa çık , asker şehit et, canları yok sonra ''pişmanım, silahlı eyleme katılmadım '' ne belli ..
Terörist kendi ifadesine göre yargılanıyor sonuçta ..
ya ne biliyim, ben dogru soyledigine inanmak istiyorum, daha cocuk ya
birde, PKK tarafindan daga kacirilan o kadar cok cocuk var ki, hepsini mi aileleri gonullu asker diye verdi..
ben inanmiyorum ailelerin evlatlarini onlara vereceklerine. Yeri geliyo evladimizi askere gondermeye dayanmiyoruz.
ya ne biliyim, ben dogru soyledigine inanmak istiyorum, daha cocuk ya
birde, PKK tarafindan daga kacirilan o kadar cok cocuk var ki, hepsini mi aileleri gonullu asker diye verdi..
ben inanmiyorum ailelerin evlatlarini onlara vereceklerine. Yeri geliyo evladimizi askere gondermeye dayanmiyoruz.
ben ailelerin gönderdiklerine inanıyorum.
bizim tanıdığımız bir aile vardı. memleketleri Diyarbakır taraflarından olsa gerek tam emin değilim.. sürekli hamile kalıyordu kadın. zaten bir sürü çocuk vardı. 7 8 tam bilmiyorum.. yakın zamanda annem kadını yeniden hamile görünce neden sürekli çocuk yaptığını sormuş. o da "kürdistanımıza asker yetiştiriyorum ben gücüm oldukça doğuracağım" demiş..
maalesef durum böyle..
o kadın gibi ailelerin elleriyle verebileceğini düşünüyorum.
haberdeki "çocuğa" gelince. silahlı eylemlere katılıp katılmadığını Allah bilir ancak. bu kadar şehitlerimiz üzerine sözlerine inanarak ya da sadece "çocuk" diye düşünecek kadar iyi niyetli olamayız.
Silahlı eyleme katılmadığını nereden bileceğiz,sırf hapis cezası almamak adına yalanda söylüyor olabilir..
hayati ömrümde bir defa 11 yil dagda kalmis kadin bir pkk ile konusmustum , ve böyle söylenimlere inanmiyorum cezadan kivirmak korktugu icin dir, hepsi beyni yikanmis
Belki başka bir olay için geldi kaçtım dedi.
Belki canlı bomba olacaktı yakalanınca kivirdi...
Nerede konuştunuz? Hapis cezası yememişmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?