pekı hayvanların ne turu olcak bırısı kus resmı ceker dıgerı kopek ama ıkısıde super ıse napılcak barı sadece bı hayvan fotografı olsun..yada her hayvan ayrı kategorıde yer alsın..
keşke ödül yine sokak hayvanlarına yarıyacak birşey olsaydı..ne biliyim bir barınağa kadınlar kulubu kazanan üye adına küçükte olsa bir bağış yapılsaydı..tabi bu benim naçizane fikrim ..
Merhaba Uzman abla,
bunla katılabilirmiyim ?
Ben çektim daha önce hiç bir yerde yayınlanmadı ama sokak hayvanı değil : ( 18-200 ile çektim
pekı hayvanların ne turu olcak bırısı kus resmı ceker dıgerı kopek ama ıkısıde super ıse napılcak barı sadece bı hayvan fotografı olsun..yada her hayvan ayrı kategorıde yer alsın..
Adı üstünde tema ’’Sokak Hayvanları’’ dır..Evcil hayvan fotoları yarışmaya dahil değildir
bunu anlamadım.. sokakta yaşayan bir kedi ya da köpek katlım dışı mı onlarda yabani değil sonuçta ..
keşke ödül yine sokak hayvanlarına yarıyacak birşey olsaydı..ne biliyim bir barınağa kadınlar kulubu kazanan üye adına küçükte olsa bir bağış yapılsaydı..tabi bu benim naçizane fikrim ..
Benim tahminim bu yönde bir ödüldü.
Eğer Kazen ödülü açıklarsa ve böyle bir ödül ise eğer yarışmaya katılırım bende kesinlikleturkbayragi
Adı üstünde tema ’’Sokak Hayvanları’’ dır..Evcil hayvan fotoları yarışmaya dahil değildir
bunu anlamadım.. sokakta yaşayan bir kedi ya da köpek katlım dışı mı onlarda yabani değil sonuçta ..
Merhaba Uzman abla,
bunla katılabilirmiyim ?
Ben çektim daha önce hiç bir yerde yayınlanmadı ama sokak hayvanı değil : ( 18-200 ile çektim
Evcil mi abi:roflol:
Kazen abi bir 500 mm örneği göstersen şu yarışmada da gözümüz bir kuş görse havada naniknanik
Buda geçen sene sergilenen bana ait bir kare bu türle katılabiliyormuyuz ? bununla katılmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?