• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 haftalık hamişler :))

aymit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
28
0
86
44
İstanbul
17 haftalık hamişler nasıl gidiyo..hareketleri hissediyormusunuz.kız mı erkekmi??

17+4'teyiz ama henüz hiç bir hareketini hissetmedim.. İlk bebeğim olduğu için mi bilmiyorum. Biraz endişeli, biraz da heyecanlı bekliyorum. Bâzen nefesimi tutup bir hareket sezer miyim diye beklediğim oluyor ama yok.. Geçen akşam eşime "acaba ben hâmile değil de siroz muyum ki" dedim :)) Sâhi 17'de hisseden var mı?

Ben de şuan 17+4 haftamdayım hareketlerini hissetmek demeyelim de bazen karnımın sol tarafında böyle hafif seğirme hissediyorum kimisi kalp atışı diyor kimisi de bebek hıçkırıyor onu hissediyorsun diyor :)

Ben de geçen haftadan beri hissediyorum.. bugün 17+4 olmama rağmen neredeyse tüm gün hissettim..içimde kalkıyor, dönüyor resmen..:1: ama bazen de korkutuyor beni...

ilk gebeliklerde daha geç hissediliyor kızlar ben de 20. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım :) güzel günler sizi bekliyor tadını çıkarın son aya kadar :)

bende 17 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğm ama sanki ayaga kalktıgını hissediyorum karnımın bir tarafı yamuluyor gibi:)

merhaba kızlar bende de oluyordu 1-2 hafta önce tam seyirme yada gaz gibi hareketler karnımda baloncuk patlıyor gibiydi şuan durdu veya ben efhamlandım bekliyoruz bir çok kişi 20. haftadan sonra net hissettim dio heyecanla 20. haftayı bekliyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşaalah

Ben de şuan 17+4 haftamdayım hareketlerini hissetmek demeyelim de bazen karnımın sol tarafında böyle hafif seğirme hissediyorum kimisi kalp atışı diyor kimisi de bebek hıçkırıyor onu hissediyorsun diyor :)

ben de 17. haftamın sonlarındayım ve bi kaç gündür ben de karnımda seğirme gibi bir hareket hissediyorum. hatta eşim de hisseti... ama herkes daha çok erken olduğunu söylüyor hareket için.... ben de bilemedim....

MERhaba bende 17 haftalık hamileyim Allah izin verirse kızım olucak.HAreket hissetmeyi doktora sordum ilk gebeliklerde 20. veya 21.haftalarda net bi şekilde hissedersin dedi.Öncesinde hissedenlerde oluyo ama gaz veya bağırsak hareketleriyle karıştırılabiliyo dedi.

kızlar bende 17+2 haftalık hamişim size sorum bu haftalarda eşinizle ilişkiye giriyormusunuz giriyorsanız ilişkiden sonra belinizde ağrı oluyormu? ben 4 gün önce ilişkiye girmitim o günde bei belim çok ağrıyor.

Merhaba.
O gunleeri gormek bana da nasip olur insallah ;)

Bende neden bisy hissetmiyorum diyordum demek 17.haftada bil zor hissediliyomus:)

Ilk gebeligim ve heyecanliyim cok:)

kızlar,doktorum 22.haftaya kadar ilk gebelikte hissetmemek normal dedi.özellikle ilk gebeliklerde..
uff bende çok heyecanlıyım.. biran önce beni tekmelesin istiyorum :)

Back
X