Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 17 günlük bebeğim var meme ucu problemimden dolayı sütümü sağip veriyorum..bir öğünde 50 cc süt veriyorum ama yetmiyor..çoğaltsammı..kaçıncı haftadan sonra çoğaltılır..bana yazarmısınıza.s.
Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi
Pro Üye
Bebeğin henüz çok ufak..Bence bir ölçüsü olmamalı..
ıstedikçe vermelisin..Hem bu sayede süt kanalların uyarıldığı için sütünde artar..
Kesinlikle mamaya başlama derim..her annenin sütü bebeğine yetecek miktardaymış..
Tabii sık sık sağmalısın..
Bu arada geçmiş olsun..
Cennet kokulu miniğinide öptüm..
90 ml verebilirsin çoğaltman gerek ilk iki hafta 60 ml iki haftadan sonra 90 ml e çıkarabilirsin canım silikon meme ucuyla denedinmi çocuk emdikçe çıkıyor onunla
canım bencede yeterli değildir.ayrıca nacizane tavsiyem pompayla sağacağına silikon göğüs uçlarından al.benim 1 aylıkken sütüm kesildi ve o zamandan beri mama veriyorum.benim göğüslerim çok yara olduğu için doktor sağıp ver dedi.ama sağarak vermekle çocuğun emmesi farklı birşey.sütün gitmesin benim gibi canım.
silikon meme ucuda veriyorum alıyor onunla ama 5 dk emip uyuyor sonra aç kalıp yarım saat sonra tekrar ağlıyor benide uyutmuyor kendinide..biberona sağınca 2 saat uyuyor..napcamı şaşırmış durumdayım..sütüm bir sağımlık anca 50 ml çıkıyor yetmiyor ağlıyor mecbur mama takviyesi yapıyorum.ama bakaç sonrasını merak ediyorum açıkcası...beni emmesse tatları ayırt edip...benim gibi olan varmı yaa
silikon meme ucuda veriyorum alıyor onunla ama 5 dk emip uyuyor sonra aç kalıp yarım saat sonra tekrar ağlıyor benide uyutmuyor kendinide..biberona sağınca 2 saat uyuyor..napcamı şaşırmış durumdayım..sütüm bir sağımlık anca 50 ml çıkıyor yetmiyor ağlıyor mecbur mama takviyesi yapıyorum.ama bakaç sonrasını merak ediyorum açıkcası...beni emmesse tatları ayırt edip...benim gibi olan varmı yaa
Ben de seninle aynı durumdayım arkadaşım,benim bebeğim erken doğdu,30 haftalık,hastanede biberona alıştığı için şu an emmek istemiyor,ben de sağıyorum ve mama da veriyorum,benim bebeğim şu an doğması gereken zamana geldi.Hastaneden çıktığında 30cc ile başlamıştık,yavaş yavaş arttırdık,bebeğinin almasına bağlı,fazlalığı çıkarıyor zaten yada emerken diliyle itiyor doyduktan sonra.Sen şimdi 50cc süt veriyorsan 10cc de mama hazırla,daha sonra onu ver,içerse az az arttırırsın mamayı,ben öyle yaptım.