17 gündür adet olmadim

nazli49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
10
-2
25
17 gündür adet olmuyorum . Hastaneye gittiğimde bisyimin olmadigimi soyluyolar . 3 kez test yaptım negatif . Sizce geç gebelik olabilir mi ve tam olarak ne zmn nasıl anlayabilirim

17 gündür adet olmuyorum . Hastaneye gittiğimde bisyimin olmadigimi soyluyolar . 3 kez test yaptım negatif . Sizce geç gebelik olabilir mi ve tam olarak ne zmn nasıl anlayabilirim
Geç gebelik olduğunu sanmıyorum. Kadın doğuma gittiğinizde adetinizin sökmesi için ilaç vermedi mi doktor

Geç gebelik olduğunu sanmıyorum. Kadın doğuma gittiğinizde adetinizin sökmesi için ilaç vermedi mi doktor
Verdi ama , diğer gebeliğim de de böyle oldu alttan muayeneye izin verdim diye düşük yaşadım etraftakiler alttan izin verme bekle diyor bilemedim

Verdi ama , diğer gebeliğim de de böyle oldu alttan muayeneye izin verdim diye düşük yaşadım etraftakiler alttan izin verme bekle diyor bilemedim
17 günde diğer yumurtlama zamanı geliyor testler negatif bilemedim hayırlısı

17 gun gecmesi degilde son cinsel iliskinizin üzerinden 14 gun gecmis olmasi gerekiyor gebeligin testlere yansımasi icin. Buna gore tekrar test yapın.

Pcos'lu musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…