Gebeliğe Hazırlık 17 gun geciken adet...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsen001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
360
157
73
Evet 17 gun gecikti. Ve butun idrar testleri 5 gun onceye kadar negatif. Adet sokturucu kullanmalimiyim

Son 1 test yaptırıp oyle alin derim .Mantıken 5 gun once de cikardi ama icinizin rahat olmasi açısından.

Cnm benimde dün adetimin 53 günüydü ve tam 26 gün gün gecikmeyle akşam iftar yapmama yarım saat kala leke geldi ama bugun ikindi vakti anca sökulmeye başladı. Adetim 1 hafta kadar gecikince doktorm beta istedi negatif çıktı 5 günlük progestan kullanmami ve bittikten sonra 10 gün içinde adetimin geleceğini söyledi ama gelmedi. İlaç bitiminin 8.günü tekrar gittim tekrar betaya bakildi tabiki yine negatif belki dozu az gelmiştir die tekrar ilaca başlattı busefer 10gün kullan dedi 5.gün sonunda yani dün şükür sinyalini verdi gerçi bi yarım saat sonra olsaydı iyiydi ama elimde değil sonuçta. Geceden beridirde iyice sökülsün die aklıma ne geliosa yapmaya çalışıyorum, sadece 2016 da 40.gün olmuştum ondan beridir böyle bişey yaşamamıstim inş bidahada yaşamam çünkü 2 aydr bu stres iyice bunaltmıştı.
Sende doktora gitmediysen bi kontrol olmanı tavsiye ederim, inş en kısa sürede olursun.

Buarada ben son 2 aydr klomenle takibe gidiyodum ama son ay çatlatma iğnesi olmama gerek kalmamıştı kistmi oluştu ondanmı gecikti dedim ama öyle biseyde yoktu. peki sen ilaç falan kullanmışmıydın?

Yok arkadaslar simdi test yaptirdim lan da negatif. Tsk ederim cvplar. Icin simdi bisey daha istiycem dogal olarak gelmesini nasil saglarim. Maydonoz sogan suyu vs. Gibi simdiden tskler. (Ilk defa bukadr gec oldu zaten normalde 35 gunde bir olurum. Cok umitlenmistim ama kismet)

Seninkide cok uzunmus. Yok gotmedim artik doktor gormek istemiyorum . Ilgilenmiyolar cunki. Kan verdim az once negatif malesef

Ben adaçayı içiyorum

Adaçayinı bende duydum canım sökülmesi için bugün eşime almasını söylemiştim ama fırsat bulup alamamış bende nekadar doğru uyguluyorum bilmiyorum ama maydanoz, dereotu, soğan, kekik falan kaynatıp içiyorum. Bide aspirin aldım sabah akşam iceyim dedim. Aşırı kacilmadigi sürece bence sakıncalı olacağını sanmıyorum sende dene istersen inş gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…