• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17. Gebelik haftasında kanama

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Bu sabah kahve leke kanama olmustu tuvalete gırdıgımde kan geldı ve peceteyede koyu renk kan geldı baya pede de gelmısdı.doktora gıttım coraspırın kullandıgın ıcın olabılır dedı bebegın durumu ıı kalp atısı var dedı.ama yınede korkuyorum düşük vs olmasından :KK43: böyle olup hamıleliği saglıklı olan varmı?

Merhaba kanamanız ne durumda bende 17. Haftamda ikiz gebeyim dün birden kan boşaldı doktor iğne verdi istirahat verdi ama bende tedirginim

Merhaba kanamanız ne durumda bende 17. Haftamda ikiz gebeyim dün birden kan boşaldı doktor iğne verdi istirahat verdi ama bende tedirginim
Merhaba ben de 11 haftalık hamileyken yaşadım sizinki gibi bir kanama. 2 saat müşahedede kaldım iğne yapıldı sonra da günde 3 kez progestan kullanmaya başladım. Kanama ertesi gün kahverengi lekelenmeye döndü ama hala sarı renk akıntılar devam ediyor. Sürekli istirahat halindeyim ve annemdeyim. Allah şifa versin hepimize. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım🙏

Merhaba ben de 11 haftalık hamileyken yaşadım sizinki gibi bir kanama. 2 saat müşahedede kaldım iğne yapıldı sonra da günde 3 kez progestan kullanmaya başladım. Kanama ertesi gün kahverengi lekelenmeye döndü ama hala sarı renk akıntılar devam ediyor. Sürekli istirahat halindeyim ve annemdeyim. Allah şifa versin hepimize. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım🙏
Cevap için teşekkür ederim ilk haftalarda kanama benim de olmuştu ama bayadır olmuyordu tam rahatladım derken nerden oldu anlamadık bizde bugün benim de kahveye döndü ama çok da korktuk . İnşallah tekrarlamaz sızı oluyor kramp gibi normaldir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla gelsin minik kuzular

Benimde 7.haftada ilişki sonrası kırmızıya dönük kan boşaldı lavoboda sonra kahveye döndü sonrada sarıya. Yorulduk ça sarı akıntı devam etti. Şuan 19.haftalğz dinlenin bol bol geçmiş olsun

Bu sabah kahve leke kanama olmustu tuvalete gırdıgımde kan geldı ve peceteyede koyu renk kan geldı baya pede de gelmısdı.doktora gıttım coraspırın kullandıgın ıcın olabılır dedı bebegın durumu ıı kalp atısı var dedı.ama yınede korkuyorum düşük vs olmasından :KK43: böyle olup hamıleliği saglıklı olan varmı?
Rahimde açıklık var mı ve Rahim ağzı uzunluğuna bakıldı mı?

Benim 14.haftamda olmuştu ama cinsel ilişki sonrasında biraz kan gelmisti önce panik oldum ama sonra o gün yattım dinlendim tekrarlamadi. Doktora gitmeye gerek duymamıştım çünkü çok az sürdü, bir kaç damla kırmızı kan ve sonrası çok az kahverengi leke. Onun öncesinde ve sonrasında bir daha hiç olmadı 22.haftama geldim. Bebek normal ierliyor. Biz de daha dikkatliyiz artık.

kızlar bıraz zaman gectı ustunden kusura bakmayın .. suan 20+3 oldum gecen gun yıne geldı doktora gıttım rahım agzı uzunlugum normalmıs.plesanta da normalmiş🙏Cinsellıkde yaşamıyorum hiç en bastan beri dikkat edıyoruz .dr da coraspırın den olabılır dıyor ekstra bısey demedı onemlı dgldır inşallah ..

Back