- 28 Eylül 2024
- 46
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi anksiyetikkk
-
Benimki 15Eksikse belirtileri nedir
Benim 9. 3 ay demir ilacı kullandım yine dahiliyeye gidicem. Tahlil sonucumda referans değerine göre 13-150 yazıyor. Bende üşüme, uyuşma, halsizlik , yorgunluk, saç dökülmesi oluyor genelde.Eksikse belirtileri nedir
Nasil sorunlar yasiyorsnBenimki 15
Bugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musunBenim 9. 3 ay demir ilacı kullandım yine dahiliyeye gidicem. Tahlil sonucumda referans değerine göre 13-150 yazıyor. Bende üşüme, uyuşma, halsizlik , yorgunluk, saç dökülmesi oluyor genelde.
Ek olarak baş dönmesi, göz kararması, kalbimde sıkışma oluyor bazen evet. Sanki aniden böyle çivi saplanır gibi ağrı hissediyorum kalbimde. Kalbim için kontrole gittim temiz çıktı sonuçlarBugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musun
En son ne zaman kan verdin ilaç kullanıyor musun , kullanıyorsan hangisi?Bugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musun
Bence civi batmasi deglde kalbimin tamaminda bi baski oluyor sanki butun kan orada toplaniyor sende bu oluyor mu ? Bir kac gun once verdim 17 cikti ferritin ilac kullanmyrmEn son ne zaman kan verdin ilaç kullanıyor musun , kullanıyorsan hangisi?
Hayır öyle olmadı hiç. Kalp için de randevu al bence. Diğer vitaminler nasıldı peki ? D vitamini B12 normal mi çıktı?Bence civi batmasi deglde kalbimin tamaminda bi baski oluyor sanki butun kan orada toplaniyor sende bu oluyor mu ? Bir kac gun once verdim 17 cikti ferritin ilac kullanmyrm
B12 280 felandi d vit dusuk galbaHayır öyle olmadı hiç. Kalp için de randevu al bence. Diğer vitaminler nasıldı peki ? D vitamini B12 normal mi çıktı?
Yani hic baski hissi olmadi mi sendeHayır öyle olmadı hiç. Kalp için de randevu al bence. Diğer vitaminler nasıldı peki ? D vitamini B12 normal mi çıktı?
Sıkışma gibi his oluyordu ama tabir ettiğin gibi değil . Herkeste farklı belirtiler olabiliyorYani hic baski hissi olmadi mi sende
Yok sadece bazen halsizlik oluyor ama herkeste oluşturduğu etki farklıdır belkiBugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?