17 EKİM evlilik yıldönümümüzde bakın ben ne yaptım:)))

nice senelere ablacım..çok güzel yapmışsın sanırım aynısını bende uygulayabilirim çünkü benim adamda bütün özel günleri unutuyor.bu arada ben yeni katıldım. daha 1.5 senelik evliyim sanırım senin tecrübelerinden yararlanıcam.tekrar mutluluklar dilerim

daha dur 1,5 senede hemen neyi unutuyor bu adam:)))sen biraz tavrını göster koy ortaya.aman dikkat et ters tepmesin.hadi bakalım sizede mutluluklar bi sorun olduğunda danışabilirsin ablana.eee 12 senelik tecrübe var burada:)))vereliniortak

bir ömür mutlu olmanız dileğiyle...nice 12 yıllara a.s.

ayy yazık yaaa...
bende böyle rezil etmiştim ilk evlilik yıldönümümü ama senin gibi oturdum sonra totomun üstüne...
pek düşünceliymiş bacım bida tutarıs çenelerimisi dimi?

ayy yazık yaaa...
bende böyle rezil etmiştim ilk evlilik yıldönümümü ama senin gibi oturdum sonra totomun üstüne...
pek düşünceliymiş bacım bida tutarıs çenelerimisi dimi?[/QUOTE]
bida unutursa daha fena yaparım:)))))klava:klava:klava:

nice mutlu yıllara:)

benim eşim hiç unutmaz özel günleri,doğum günüm,sevgililer günü,anneler günü,evlilik yıldönümü,yılbaşı hepsini kutlar hediyeyle ve çiçekle gelir
hatta bir bana bir de kızımıza alır:)

ne güzel kıymetini bil cnm.mutluluğunuz daim olsun:asigim:

Biz bayanlar böyle de hatırlatmasını biliriz değil mi??
Evlilik yıldönümünüzü kutluyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

çok hoş olmuş senin adına sevindim benimde yarın evlilik yıldönümüm ama çok hastayım gribim hiç neşemde yok napıcam bilmiyorum..umarım benimki beni affeder..aah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…