• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 EKİM evlilik yıldönümümüzde bakın ben ne yaptım:)))

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
kızlar slm.bugün evlilik yıldönümümüz.12.yıl.
ben dünden bozuktum benim adama.neyse bu akşam eve geldi yemek vs....akşamda bi işi var çıkıcaktı dışarıya.yemekten sonra salonda oturuyoruz bende manikür yapıyorum.eşim tlf.bekliyor gelince gidecek.ben dünden bozuğumya zaten pek konuşmuyorum.döndüm dedimki" bugün ne günlerden" "cumartesi "dedi."peki ayın kaçı"dedim.kal geldi kendisine.tam öpmek için yanıma gelmiştiki itekleyip"hooop dur bakalım orada ,yok öleee"dedim:((
bozuldu........
"zaten" dedim "ne zaman doğru dürüst hatırlarsınki?hafızanın çoook güçlü olduğundan bahsedersin ama" dedim" maşallah bu mevzuyu her sene unutuverirsin." dedim çıktım salondan balkonda sigara içtim .ama konuşmuyoruz bu arada tekrar içeri girdim.o bi ara balkona sigara içmeye çıktı.ama hiç laf atmıyoruz birbirimize adamı boğacam o derece yani...
sonra telefonu çaldı telefondakine evi tarif etti ve evden çıktı.işi vardıya zaten çıkıcaktı.oturdum kaldım salonda yaşlar süzüldü gözümden derrrrkennn 2 dakika sonra kapı açıldı.
eşim elinde 4 tane şahane gülle içeri girdi:kedi:çok utandım.tamam adam unutmuş olabilir ama kalkıpta birsürü lafmı söylemek gerekir sanki .....
öptü....12. yıl koskoca 12 yılll vay beeee .............:nazar:

utanma boş ver arada erkeklere böyle yapılmalıki,hiiiiiççç unutmasın kaydirigubbakcemile3

nice nice senelere tatlım,sağlıklı,huzurlu mutlu ve aşk dolu olsun.
kutlarım
514b3d138c7abce68d3348b38faca22f.gif
9eafde3fb65f0c13.gif

ayyyyy...çok hoş yaaa....:1hug:
unutmamış ne mutlu:nazar:
yok be yavrum adam unutmuş.ben deyince hatırladı.sonra ben tersleyincede balkona sigara içmeye çıktı.sanırım o arada telefonla çiçek siparişi verdi:)))yaaa-tatlicadiarzu-

utanma boş ver arada erkeklere böyle yapılmalıki,hiiiiiççç unutmasın kaydirigubbakcemile3

nice nice senelere tatlım,sağlıklı,huzurlu mutlu ve aşk dolu olsun.
kutlarım
514b3d138c7abce68d3348b38faca22f.gif
9eafde3fb65f0c13.gif
saol irnacım.o unutur yine .ama haketti walla gebertçektim adamı ya o kadar sinirlendim yani....Çok üzgünüm çoook

22,32 ve hatta 42. yılınızıda boyle tatlı atısmalarla kutlmanız hosgoru cennetının en guzel kosesınde yaslanmanız dılegı ıle...

ablacım mutluluklar ne kadar güzel hep böyle mutlu kalın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Daha nice senelere insallah tatlim, erkeklere bu az bile bosver iyi etmisin :roflol:

daha nice 12 sneler dilerim canim,mutluluk ve ask ile,RABBIM bugunlerinizi aratmasin:Saruboceq:yerimseniben

Back