- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
Merhabalar 17 aylık bebegimin 1 saat kesintisiz uykusu yok.hep boyleydı. Uykuya dalıyor 30 dk da yada 45 hemen uyanıyor . Sallanarak uyuyor salıncakta. Uyanınca meme de ya uyuyo yada 3 4 saat oturuyor oynuyor. Cıldırıyorum bazen. Cok zor bir süreç . Hala gece defalarca emıyo meme vermezsem sakınleşmiyo benı cevırıp kendine emıyo. Tok olsa da emıyo. Gunduz de yemek yese de pesıne meme ıstıyo. Cok emıyo.
Acaba memeden mı tamamen kesmem lazım bir duzen için. Perısanım artık. Sinirlerim alt üst oluyo ama bunu içinde yasamak bana zarar. Nasıl Boyle iyi anne olabılırım. Hep kendımi evlat sahibi olmak için neler cekenler var ama olamıyor onlar da uykusuz kalmaya hazır yeterkı evlat derler diye avutup şükür edıyorum ama bi fıkır ıstıyorum
Acaba memeden mı tamamen kesmem lazım bir duzen için. Perısanım artık. Sinirlerim alt üst oluyo ama bunu içinde yasamak bana zarar. Nasıl Boyle iyi anne olabılırım. Hep kendımi evlat sahibi olmak için neler cekenler var ama olamıyor onlar da uykusuz kalmaya hazır yeterkı evlat derler diye avutup şükür edıyorum ama bi fıkır ıstıyorum