• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 17 aylik ne sut ne devamsutu ne de yogurt yiyor kalsiyum ihtiyacini nasil karsilariz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
kizlar bi yardimci olun devamsutunu ya da sutu nasil içirebilirim?

kizlar bi yardimci olun devamsutunu ya da sutu nasil içirebilirim?

merhaba benim kızım da 17 aylık...anne sütü halen içiyor...devam sütü ve normal sütü benim kızımda içmiyor..anne sütü yetersiz olabilir artık...bu yüzden bebe bisküvisini devam sütü ile yapıyorum....sütle de yapıyorum..muhalebi yapıyorum...yoğurdu azda olsa ama zorla ama isteyerek yedirmeye çalışıyorum..çorba yapıyorum...kalsiyum açısından peynirde çok önemli...

bebelac aldik.muhallebi falan da yemiyor isin içine sut devam sutu girerse yemez.kahvalti bile hala bulamaç veriyorum.peynir falan yemiyor cunku

bebelac aldik.muhallebi falan da yemiyor isin içine sut devam sutu girerse yemez.kahvalti bile hala bulamaç veriyorum.peynir falan yemiyor cunku

bir doktora danış...böyle olmaz..yesin de bulamaç yesin..peyniri çorbalarına rendele...sofranıza oturtun sizden görsün öyle öyle heveslenir belki...tabağına bir şeyler koyun bugün 1 tane yarın 2 derken kendisi yemeye başlar..heveslenir...ama doktora muhakkak gidin...bir vitamin falan yazar iştahı açılır v.s...

bizle masaya oturursa sadece tabaklari karistirir çatal kasiklarla yemez yyani.1 yasinda verilmesi gereken kan tahlillerini de vermedik zaten doktora danismak gerek.siz Bi Vitain Vveeriyomusunuz

bizle masaya oturursa sadece tabaklari karistirir çatal kasiklarla yemez yyani.1 yasinda verilmesi gereken kan tahlillerini de vermedik zaten doktora danismak gerek.siz Bi Vitain Vveeriyomusunuz

masaya oturtmaya devam et...benim kızımda çok oynadı tabakla kaşıkla..tabağındakileri döktü..yeni yeni az az yiyor..
sen doktora git...kanına baktır vitamin eksikliğinden de yemeyebilir....muayene etsin..bir çare muhakk bulunur..ben vitamin kullanmıyrum...doktor gereksinim duymadı...

en son ne zaman kan verdiniz peki demir eksikligi ve kansizliga ne zaman bakildi bir yasinda iken mi

en son ne zaman kan verdiniz peki demir eksikligi ve kansizliga ne zaman bakildi bir yasinda iken mi

15 aylıkken baktırdık....sizde en yakın zamanda doktora başvurun....umarım kızınızda güzel güzel yemeye başlar rahat edersiniz..

Devam sütü yerine inek sütünü de deneyin derim ben.Benim oğlum devam sütünden nefret ediyor ama inek sütüne bayılıyor.Günlük olanlarından veriyorum ben.Bir de çorbalarına dereotu karıştırırsanız oldukça fazla kalsiyum alacaktır.Sütten daha fazla kalsiyum içerir dereotu.Bir de balık fosfor ve kalsiyumludur.Belki bunlarla ikame edebilirsiniz.

yeşil yapraklı sebze yesin,sütten daha bol kalsiyum var.Dereotu,roka,ıspanak,maydanoz yiyebilir.Susamda da bol kalsiyum bulunur.Pekmez,ceviz,yumurtada da var.

cevapladiginiz için sagolun kizlar ama sebze de yemiyor.içinde sebzeli bisey varsa agzindan atiyor ya da kokusundan anliyoraçmiyor aggzzini

Back