Çocuk Hastalıkları 17 aylık kızımın poposunda çatlak ve çatlağa bağlı gelişen meme var.bebeğinin başına gelen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İnşallah geçer çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Kızlar bebeğimde çatlağa bağlı gelişen fissür memesi var skin tag memesiymiş.aynı durumu yaşayıp kremlerle iyileştirebilen var mı.kızım daha çok küçük ameliyat olamaz kaldıramaz yavrum

Merhabalar, kızınızın fissur problemi çözüldü mü acaba? Ben sizin yazismalarinizi Anal fissür ve botox adlı başlıktan okumuştum. Maalesef ben de aynı probleme sahibim ve skin tag bende de var. Bu ameliyatsız düzelmeyecegi anlamına mı geliyor? Siz yanlış okumadıysam Ankarada işinde çok ehil bir dr a ameliyat olmuştunuz ama problemim geçmedi diye yazmışsınız. Ben tamamen iyileşiyor o dr un ameliyat ettiği hastalar diye düşünüyordum. Açıkçası çok ümitsizliğe kapıldım.

Kızlar bebeğimde çatlağa bağlı gelişen fissür memesi var skin tag memesiymiş.aynı durumu yaşayıp kremlerle iyileştirebilen var mı.kızım daha çok küçük ameliyat olamaz kaldıramaz yavrum
Çoğu bebekte bu problem yaşanabiliyor. Kendinizi suçlamayın . Benim bebeğim de kakasını yaparken zorlandığı için çatlak oluşmuştu. Belli bir zamandan sonra düzenli sıvı alımında çocuklarda bu problem ortadan kalkıyor . İyi bir çocuk doktorundan bu konuda yardım alın ve tedavisine odaklanın. Geçmiş olsun.

Çok eski bir konu ama benim kızımda da bu durum var, merak ettim siz çözebildniz mi?
Merhaba.konuyu açalı 2 sene olmuş.bizde o fissür memesi geçmedi.zaten fissür memesi çıkınca kronikleşmiş demekmiş.eğer kabız olursa kakası sert çıkarsa kan geliyor.ama çok nadir kabızlık yada sert kaka yaşıyoruz.onun haricinde kaka yaparken sıkıntı yok.sizde varmı fissür memesi

Evet var malesef. Son 1.5 aydır kabızlık yok neyse ki ama o meme hep kalıcak di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…