• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 17 aylık kızımın poposunda çatlak ve çatlağa bağlı gelişen meme var.bebeğinin başına gelen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Kızlar bebeğimde çatlağa bağlı gelişen fissür memesi var skin tag memesiymiş.aynı durumu yaşayıp kremlerle iyileştirebilen var mı.kızım daha çok küçük ameliyat olamaz kaldıramaz yavrum :(

Çok geçmiş olsun şahsen hiç bi fikrim yok umarım bir an önce geçer
Çok teşekkür ederim o kadar üzülüyorum ki.ne pis bi hastalık olduğunu biliyorum ben bu yüzden ameliyat olmak zorunda kaldım.yavrumun aynı acıları çekmesini istemiyorum :(:(

Kimsenin başına gelmemiş anlaşılan,gelmesin de zaten.ben iyi bi anne değilim zaten,benim ihmalkarlığım bazı şeyleri umursamazlığım yüzünden geldi bunlar kızımın başına.

Canım kendini suçlama.
Kızında bi belirti var mıydı
Kronik kabızlık vs nasıl anlaşıldı.

Yapmayın Allah aşkına. Sizinle ne ilgisi var. Çatlağı nasıl farkedeceksiniz. Olan olmuş doktora götürdünüz mü
Götürdüm,krem falan verdi yolladı :( yok yok benşm beceriksizliğim yüzünden oldu.kızıma ek gıdayı öğretemedim acemiliğime geldi ilk bebeğimdi.şuan hiç ek gıda almıyor.sadece mamayla besleniyordu.ishal falan oluyordu meğerse makatı çatlamış.bi kaç defa kan gördüm hametan krem sürdüm ama geçmemiş demekki.şimdi de meme yapmış.ben bu illetten ameliyat oldum ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.kızımında aynı şeyleri yaşayacak olması beni kahrediyor.çatlak meme yaptığı tekrarda asla geçmiyor :(:( rabbime dua ediyorum inşallah geçer diye :(

Canım kendini suçlama.
Kızında bi belirti var mıydı
Kronik kabızlık vs nasıl anlaşıldı.
Kronik kabızlık değilde,ishal gibiydi çok cıvık yapıyordu,mamayla besleniyor çünkü.kilo aldıran lifli bi mama kullanıyorduk.zaten ondan sonra oldu nolduysa

Götürdüm,krem falan verdi yolladı :KK43: yok yok benşm beceriksizliğim yüzünden oldu.kızıma ek gıdayı öğretemedim acemiliğime geldi ilk bebeğimdi.şuan hiç ek gıda almıyor.sadece mamayla besleniyordu.ishal falan oluyordu meğerse makatı çatlamış.bi kaç defa kan gördüm hametan krem sürdüm ama geçmemiş demekki.şimdi de meme yapmış.ben bu illetten ameliyat oldum ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.kızımında aynı şeyleri yaşayacak olması beni kahrediyor.çatlak meme yaptığı tekrarda asla geçmiyor :KK43::KK43: rabbime dua ediyorum inşallah geçer diye :KK43:
Keşke olmasaymış ama sizin elinizde olan bi şey yok. Şimdi kendinizi böyle yıpratmanızın kızınıza bi faydası da yok. Inşallah kremlerle geçer

Kronik kabızlık değilde,ishal gibiydi çok cıvık yapıyordu,mamayla besleniyor çünkü.kilo aldıran lifli bi mama kullanıyorduk.zaten ondan sonra oldu nolduysa

Çok geçmiş olsun canım.
Kendini suçlamak yerine doğal çözümlere bir bak.
İnternetten araştır bu durumda ne yapılmış vs.
Kantaron yağı tavsiye ederim.
Bendeki çatlağı onunla çözmüştüm.
İnşallah sizede şifa olur.
Eğer kullanacaksın el yapımı olması önemli.
Bu hazır şişeler bişeye yaramıyor aklında olsun

Lazerle tedavi yok mu acaba araştırdın mı hiç lazerle yapılan işlemler ameliyat gibi olmuyor hemen normal hayata dönüş oluyor gecmiş olsun
Ankarada bir proktoloji uzmanıyla görüştüm sakın ameliyat ettirmeyin diyor bu kadar küçük bebek ameliyat olamaz diyor.ilerlerse napıcam bilmiyorum çatlak derinleşmiş hergün acı çekiçle belki yavrum:(

Çok geçmiş olsun canım.
Kendini suçlamak yerine doğal çözümlere bir bak.
İnternetten araştır bu durumda ne yapılmış vs.
Kantaron yağı tavsiye ederim.
Bendeki çatlağı onunla çözmüştüm.
İnşallah sizede şifa olur.
Eğer kullanacaksın el yapımı olması önemli.
Bu hazır şişeler bişeye yaramıyor aklında olsun
Nerden temin edebilirim el yapımı olanını canım bi yardımcı olur musun

Sarı kantaron yağı sür. İnşallah iyi gelir. Daha çok küçük, vücut kendini iyileştirir diye düşünüyorum.
İnşallah :(:( ne denli kötü bi hastalık olduğunu yaşadığım için biliyorum ben mecburen ameliyat oldum ona rağmen iyileşemedim.rabbim yardım etsin yavruma.kremler işe yarar mı acaba doktor fito krem falan verdi

İnşallah :KK43::KK43: ne denli kötü bi hastalık olduğunu yaşadığım için biliyorum ben mecburen ameliyat oldum ona rağmen iyileşemedim.rabbim yardım etsin yavruma.kremler işe yarar mı acaba doktor fito krem falan verdi

Ben de ameliyat oldum iyiyim çok şükür. Kocaman meme yapmıştı benimki. Kremler işe yarar düzenli kullan onları. Geçmezse kantaron sür. Dediğim gibi vücut taze olduğu için iyileşir diye düşünüyorum. Beslenmesini de düzene sokmaya çalış.

Back