evde bakabilecek güvenebileceğin kimse yok mu?çok küçük daha ya,yazık çocuğa beni de çok küçükken kreşe vermişler hiç de mutlu değilmişim hemen aldılar sonra
evde bakabilecek güvenebileceğin kimse yok mu?çok küçük daha ya,yazık çocuğa beni de çok küçükken kreşe vermişler hiç de mutlu değilmişim hemen aldılar sonra
ev hanımı konu komşun yok mu ya da bebeği olup bakıcıya veren arkadaşların falan?
anladım ki çaresizsin ama üzülürüm o bebeğe de ya küçücük daha güvenilmez ki kreşlere ona senin baktığın gibi sevgiyle şefkatle bakarlar mı?
ev hanımı konu komşun yok mu ya da bebeği olup bakıcıya veren arkadaşların falan?
anladım ki çaresizsin ama üzülürüm o bebeğe de ya küçücük daha güvenilmez ki kreşlere ona senin baktığın gibi sevgiyle şefkatle bakarlar mı?
kızım 16 aylık,hiç düşünemiyorum kreşe gittiğini.mutlaka iyi yerler vardır ama ne bileyim...
bence de araştırıp soruşturmakta fayda var.para konusunda biraz bonkör davranırsanız her yerde bakacak biri bulunur.hani küçük bir yer olsa belki zorlanırsınız ama kreşin olduğu yerde illAKİ evde bakacak biri de bulunur diye düşünüyorum.çocuğunuz sıcacık güvenli evinden ayrılmamış olur hem de.Allah yardımcınız olsun,zor bir durum.
slm canım ben çalıştığım ve bakıcı bulamadığım için kızımı 15 aylık kreşe verdim ama şimdiki aklım olsa vermezdim.tamam çok artıları var(uykusu düzene giriyo kendi yemek yiyebilyo) ama kendini ifade edemeyen konuşamayan bir bebek kreşte çok hırpalanıyor erkenen kalkıyor koca insanlar işe gider gibi oda kreşe gidiyo.çok yıpranıyor o yüzden gerekirse izin al rapor al iyi bir bakıcı bulana kadar ama bebeğini 3 yaşından önce sakın ama sakın kreşe gönderme en iyi kreş bile olsa.çünkü bebeklerin 3 yaşına kadar bir kişi ilgisinde büyümesi lazım.ben kızımı 23 aylık kreşten aldım ve en az4 yaşına kadar da göndermeyi düşünmüyorum.kuzucunla sağlıklı günler..