• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 aylık çocuklarınız neler yapıyor vede ne tür oyunlar oynuyorsunuz haydi paylaşalım

nunus81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
204
2
46
İzmir
Arkadaşlar ben çalışan bir anneyim ve oğlumla vaktim sınırlı.kocagun annanede ve babannede kalıyor.çok güzel bakıyorlar saolsunlar ama nede olsa eski insanlar.aktiviteler oyunlar yapamıyorlar çok.buda beni çok üzüyor.oğlum sıkılıyor.bütün gün araba oynuyo odalarda gezio .sanki zamanı boş geçiyor gibi gelior.acaba diorum gelişimini etkilermi bu.böle olunca akşamları değişik şeyler yapmak istiyorum onunla.siz kocagünü nasıl geçiriyorsunuz neleer yapıorsunuz.oyun ve aktivitelerinizi yazarmısınız..

Vallaha arkadaşlar hiç cevap yazan yok.başka bir sayfada konu aldatılma yazmayan kalmamış.buraya bakan yok..:19:

Benim bebeğim de 16. Ayını dolduracak 25 martta ben de çalışıyorum ve bakıcı bakıyo kızıma ama bakıcı ona bir sürü şey öğretiyor kutu kutu pense portakalı soydum bunları nasıl oynayacağını biliyor oyun oynuyorlar çünkü akşam ben gelince aynı performansi benden bekliyo orası baska benimle de vakit geçirmesi çok önemli ama gelişmesi öğrenmesi daha önemli

Back