Bebek Beslenmesi 17 aylık cignemiyor lütfen yardım!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esnhmd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
13
2
1
31
Kizlar merhaba bebeğim 17 aylık hep tektim eşim mesleginden dolayı 8 ay yoktu . O yüzden birde ilk bebeğim korktum eline veremedim parçalı veremedim. Şimdide cignemeyi bilmiyor doğal olarak 1 haftadır blender etmiyorum eziyorum bugün ezmeden denedim tam 18 saat yemedi tutmadı cignemeyi ağzında tuttu içim parçalandı hani aç bırakarak yapamayacagim . Eline versem bebe bisküvisi kraker yumuşatır yine çiğnemez ama o kadar üzülüyorum ki. Çatal ile ezip yan dişlerine koyuyorum bütün dişleri var bu arada . Kizlar lütfen akıl verin ezme kıvamını azaltarak mi ilerlesem bazısı aç bırak mecbur yer diyor ama yok yemedi için parçalandı aglamaktan aç birakinca

18 saat aç mı bıraktınız benim bile içim parçalandı bir uzmandan yardım alsanız aç bırakarak olacak iş değil

Ya şu sekilde gece zaten beslenmiyor sabah yemedi öğlen yemedi taa ikindi 2 de 3 de o da en son artık dayanamadım ezdim ama keşke yese artık çok buyudu

Aç bırakarak olmuyo maalesef ne yaparsan yap olmuyor..ilk oğlumda neler çektim kendi aptalligimdan.6 ay dolunca tabak yapardım elimle büyük parçaları bile yerdi ama sonra dış muhabbetine bişey yememeye başladı bende cicibebekli kahvaltı falan derken blendera döndüm dönmez olaydım..hala yemek seçer tamam kalem böreği ver eline yer makarna pilav yer ama.bi köfte bı et yemez anca çorba..kıymalı corbalari yerken bile ogurur hala kendisi 4 yaşında..hayırlısıyla ikinciye hamileyim blw yapacam bu sefer kacari yok başka türlü alışmiyolar değil 1 gün 2 gün verme ana ben acıktım demez

Ay Allah yardımcınız olsun inşallah bizim o kadar ilerlemez annelik her yönüyle çok zormus

Doktorlar ozellikle blender onermiyolar. Sosyal medyada tum bebek sayfalarinda yaziyo. Hani 6 7 aylikken yapilir da 17 ay neden yaptiniz? Bastan bebek beslenmesine baslar gibi ufak puturlu seylerle baslayabilirsniz. Tam sivi degil ama bi tik parcali. Sonra yavas yavas artirip deneyebilirsiniz. Bol sans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…