17 aylik bebeginiz kac numara ayakkabi giyiyor

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
Kizim 17 aylik.23 numara ayaykkabi giyiyor.ayaklari buyuk diyorlar.sizinkiler kac numara giyiyor.

Kizim 17 aylik.23 numara ayaykkabi giyiyor.ayaklari buyuk diyorlar.sizinkiler kac numara giyiyor.

benim kardeşiminde 12 aylık kızı var onunda ayakları büyük yaşıtlarının gidiği numaralara ayağını sokamıyor :1:
bir de işin genetik boyutu var benim kardeşim 43 karısı 40 giyiyor. ama sana öyle bir tavsiye verebilirim daha fazla büyümesin istiyorsan sürekli evin içinde bile olsa ayakkabı giydir. büyük ayakkabı alma.

Kızımın boyu ortalama üstyüdü (dr. çizelgede gösterdi, bana normal geliyordu çünkü :1: )
Yine de 1,5 yaşındayken 19 numara aldık ayakkabısını..

Bir de büyük ayakkabı daha büyütür ayağı diye bilyiorum ben ama...
Çocuk ortopedistine sormakta fayda var diye düşünüyorum...

Esim.tarafini ayaklari buyuk.sanirim halasina cekmis.41 giyiyor.kucuk ayakkabi giydiorsem yurumesini etkilermi acaba

Esim.tarafini ayaklari buyuk.sanirim halasina cekmis.41 giyiyor.kucuk ayakkabi giydiorsem yurumesini etkilermi acaba
küçük ayakkabı ayağın ortopedisini bozar canım kemik çıkığı olur bence ayak yapısı genetik benim oğlum 2 yaşında 25 giyiyor bizde büyük ayaklı kimse yok ne yaparsan yap çocuğun kemik yapısı nasılsa öyle olur

Benim oglumda 16 aylik 23 giyiyo 22 tek corapla olmuyo sanirim bizde biraz koca ayak olmusuz bide benim oglum yasitlarinin yaninda iri kiyim duruyo bununda etkisi var bence bide genle alakali

Back