Cok hareketli ve koşmak istiyor bu yüzden çok düşüyor her çocukmu böyle bizdemi hata bilemedim kendimi suçluyorm keyfi iyi uykusu var normalde 9da uyuturum ama uyutmycam sonrasında biraz oynadı simdi emiyor benle oynuyor gülüyorTakip edin farklı bı durumu varsa bakışında duruşunda ne bileyim kusma falan götürursünüz, bı süre uyumasin arada seslenin dönüp bakacak mı diye, uyuyunca da aralıklarla uykusundan hafif uyandırmayi deneyin tepki veriyor mu diye tepki veriyorsa sıkıntı yoktur inşallah biz de ne çektik o düşmelerden
Şuan neşesi iyi oynuyor takip ediyorum ama 8 -12 saat unutmamak imkansız gibi 9 uyku saati tam 2 saat olacak ama unutmayıp 10 11e kadar uzatmayı düşünüyorum24 saat takip edin, kusma, gözlerde kayma, tek bir noktaya odaklanıp tepki vermeme, nedensiz ağlama, çene sıkma gibi durumlar gözlemlerseniz hastaneye gidin.
Düşmeyi takip eden 8-12 saat uyutmamanızı tavsiye ederim.
Takmayacagini düşündüğüm için almadım dediğiniz ürünü biliyorum almakta istiyordum ama çünkü şapka bile istemiyor çıkarıp atıyorBir şey olmaz merak etmeyin. Ayrıca çok düşüyorsa kafa bölgesini korumalı çanta gibi şeyler var onlardan alın derim. Ben çocukları onlarla büyüttüm.
Not alayım bunu ya ne olur ne olmaz dimiBir şey olmaz merak etmeyin. Ayrıca çok düşüyorsa kafa bölgesini korumalı çanta gibi şeyler var onlardan alın derim. Ben çocukları onlarla büyüttüm.
Takmayacagini düşündüğüm için almadım dediğiniz ürünü biliyorum almakta istiyordum ama çünkü şapka bile istemiyor çıkarıp atıyor
Bu çok hafif çok tatlı çocuklar takıyor. Benimkiler aşırı huyludurlar ama taktılar yani.Not alayım bunu ya ne olur ne olmaz dimi
En azından birkaç saat geçsin 9'u. Çok geçmiş olsun merak etmeyin, böyle böyle büyüyorlarŞuan neşesi iyi oynuyor takip ediyorum ama 8 -12 saat unutmamak imkansız gibi 9 uyku saati tam 2 saat olacak ama unutmayıp 10 11e kadar uzatmayı düşünüyorum
10 buçukta uyudu çok mizmizlanmaya başladı uyuttum ama takip ediyorum emerekte uyuduğu için sık sık uyanıyor zatenEn azından birkaç saat geçsin 9'u. Çok geçmiş olsun merak etmeyin, böyle böyle büyüyorlar
3 saatin sonunda uyudu inşallah birsey olmaz bana sabah olmaz artık3 4 saat uyutmayıp gece ara ara kontrol edin. Bence kısa mesafeden halıya parkeye falan düşmelerde bir şey olmaz sert taşa düşmediği sürece. Benim yeğenim yüksek yerlerden çok ağır düşmeler yaşadı kaşı patladı kafası kanadı ama bir şey olmadı hiçbirinde çok şükür
Her düştüğünde indirimden omur gidiyor sanki oynadigima oyniycagima pişman oldum24 saat takip.edin keyfi nasil basta sislik kusma gozlerde bulaniklik halsizlik vs olursa mutlaka goturun
Cocuk bunlar duse kalka buyuyecekler. Agrisi olur diyemez de calpol verin 4 saatte bir
Acaba alsammi kaç yaşa kadar kiBu çok hafif çok tatlı çocuklar takıyor. Benimkiler aşırı huyludurlar ama taktılar yani.
Zaten saat geçtikçe risk azalır, bu saate kadar bir şey olmadıysa korkmayın. Ara ara kontrol edin gece yeter. Analık zor iş
10 buçukta uyudu çok mizmizlanmaya başladı uyuttum ama takip ediyorum emerekte uyuduğu için sık sık uyanıyor zaten
Biz de 1 yasindayiz yurumuyor henuz ama 2 defa yataktan dustu sizi anliyorum pisman olacak bir sey yok düse kalka buyuecekler kimse cocugunu dort dortluk buyutemiyor kiHer düştüğünde indirimden omur gidiyor sanki oynadigima oyniycagima pişman oldum
2,5 yaşa kadar olur benceAcaba alsammi kaç yaşa kadar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?