• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 aylik bebegim düştü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isis19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
857
398
53
Arkadaşlar biraz önce bebeğimle oynuyorduk benden kaçıyor ben yakalıyorum derken tam tuttum arkaya dustu kafasının arkasını sert vurdu yere 1 dk kadar ağladı şişlik falan yok ama korkuyorum daha 10 gün önce yine böyle babasıyla oynarken dustu ön disi kırıldı doktora gittik bekleyin 2 saat dedi sadece çok fazla düşüyor 2 -2 buçuk aydır yürüyor şimdi tekrar götürsem doktora birsey yaparlarmi boyu kadar yerden bir sorun olurmu bilmiyorum nolur birsey söyleyin bilenler şuan keyfi iyi ama uykulu

Son düzenleme:
Takip edin farklı bı durumu varsa bakışında duruşunda ne bileyim kusma falan götürursünüz, bı süre uyumasin arada seslenin dönüp bakacak mı diye, uyuyunca da aralıklarla uykusundan hafif uyandırmayi deneyin tepki veriyor mu diye tepki veriyorsa sıkıntı yoktur inşallah biz de ne çektik o düşmelerden 🤷🏻‍♀️

Takip edin farklı bı durumu varsa bakışında duruşunda ne bileyim kusma falan götürursünüz, bı süre uyumasin arada seslenin dönüp bakacak mı diye, uyuyunca da aralıklarla uykusundan hafif uyandırmayi deneyin tepki veriyor mu diye tepki veriyorsa sıkıntı yoktur inşallah biz de ne çektik o düşmelerden 🤷🏻‍♀️
Cok hareketli ve koşmak istiyor bu yüzden çok düşüyor her çocukmu böyle bizdemi hata bilemedim kendimi suçluyorm keyfi iyi uykusu var normalde 9da uyuturum ama uyutmycam sonrasında biraz oynadı simdi emiyor benle oynuyor gülüyor

Ya böyle şeyler anlık göstermez kendini 24saat takip edin seslenin tepkilerine bakın derin uykudayken ufleyin kulagina falan tepki veriyorsa sıkıntı yoktur, hepsi böyle merak etme nasıl tutacaksın asıl böyle değilse problem vardır gelişiminde bu normal süreç, ilk çocuk diye biz de hep kostukta sonradan düşününce abartmisiz o an anlaşılmıyor 🤣

24 saat takip edin, kusma, gözlerde kayma, tek bir noktaya odaklanıp tepki vermeme, nedensiz ağlama, çene sıkma gibi durumlar gözlemlerseniz hastaneye gidin.
Düşmeyi takip eden 8-12 saat uyutmamanızı tavsiye ederim.

Bir şey olmaz merak etmeyin. Ayrıca çok düşüyorsa kafa bölgesini korumalı çanta gibi şeyler var onlardan alın derim. Ben çocukları onlarla büyüttüm.

24 saat takip edin, kusma, gözlerde kayma, tek bir noktaya odaklanıp tepki vermeme, nedensiz ağlama, çene sıkma gibi durumlar gözlemlerseniz hastaneye gidin.
Düşmeyi takip eden 8-12 saat uyutmamanızı tavsiye ederim.
Şuan neşesi iyi oynuyor takip ediyorum ama 8 -12 saat unutmamak imkansız gibi 9 uyku saati tam 2 saat olacak ama unutmayıp 10 11e kadar uzatmayı düşünüyorum

Bir şey olmaz merak etmeyin. Ayrıca çok düşüyorsa kafa bölgesini korumalı çanta gibi şeyler var onlardan alın derim. Ben çocukları onlarla büyüttüm.
Takmayacagini düşündüğüm için almadım dediğiniz ürünü biliyorum almakta istiyordum ama çünkü şapka bile istemiyor çıkarıp atıyor

Şuan neşesi iyi oynuyor takip ediyorum ama 8 -12 saat unutmamak imkansız gibi 9 uyku saati tam 2 saat olacak ama unutmayıp 10 11e kadar uzatmayı düşünüyorum
En azından birkaç saat geçsin 9'u. Çok geçmiş olsun merak etmeyin, böyle böyle büyüyorlar

3 4 saat uyutmayıp gece ara ara kontrol edin. Bence kısa mesafeden halıya parkeye falan düşmelerde bir şey olmaz sert taşa düşmediği sürece. Benim yeğenim yüksek yerlerden çok ağır düşmeler yaşadı kaşı patladı kafası kanadı ama bir şey olmadı hiçbirinde çok şükür

24 saat takip.edin keyfi nasil basta sislik kusma gozlerde bulaniklik halsizlik vs olursa mutlaka goturun
Cocuk bunlar duse kalka buyuyecekler. Agrisi olur diyemez de calpol verin 4 saatte bir

Qq
En azından birkaç saat geçsin 9'u. Çok geçmiş olsun merak etmeyin, böyle böyle büyüyorlar
10 buçukta uyudu çok mizmizlanmaya başladı uyuttum ama takip ediyorum emerekte uyuduğu için sık sık uyanıyor zaten

3 4 saat uyutmayıp gece ara ara kontrol edin. Bence kısa mesafeden halıya parkeye falan düşmelerde bir şey olmaz sert taşa düşmediği sürece. Benim yeğenim yüksek yerlerden çok ağır düşmeler yaşadı kaşı patladı kafası kanadı ama bir şey olmadı hiçbirinde çok şükür
3 saatin sonunda uyudu inşallah birsey olmaz bana sabah olmaz artık

24 saat takip.edin keyfi nasil basta sislik kusma gozlerde bulaniklik halsizlik vs olursa mutlaka goturun
Cocuk bunlar duse kalka buyuyecekler. Agrisi olur diyemez de calpol verin 4 saatte bir
Her düştüğünde indirimden omur gidiyor sanki oynadigima oyniycagima pişman oldum

Qq

10 buçukta uyudu çok mizmizlanmaya başladı uyuttum ama takip ediyorum emerekte uyuduğu için sık sık uyanıyor zaten
Zaten saat geçtikçe risk azalır, bu saate kadar bir şey olmadıysa korkmayın. Ara ara kontrol edin gece yeter. Analık zor iş 🌸

Her düştüğünde indirimden omur gidiyor sanki oynadigima oyniycagima pişman oldum
Biz de 1 yasindayiz yurumuyor henuz ama 2 defa yataktan dustu sizi anliyorum pisman olacak bir sey yok düse kalka buyuecekler kimse cocugunu dort dortluk buyutemiyor ki

Back