merhaba arkadaslar kizim 17 aylik. Memeye asiri duskun. Ek gida reddi var. Yemek konusunda sorun yasiyorum. Yarim saatte bir mutlaka emiyor.emmeden uyumuyor. Alislanligindan vazgeciremiyotum. Simdi tatil icin ailemlevbulustuk. Kizim meme istedigi zaman kiz kaedeslerimin ustune gidip goguslerini acnaya calsiyor emmeye calisiyor emme diyotr. Yaninda ben varkende bunu yapabiliyor. Ilkvdefa boyle bir durum goruyorum canim oyle sikildi ki, bebegim beni tanimiyor biryabanci gibi goruyor sanki. Ihtiyaci olunca baskasina gidebiliyor.
Bu arada biz aileden uzakta yasiyoruz kizim benle babasi disinda kimseyi gormedigi halde uzun aradan sonra teyzelerinicgordu yine yabancilik cekmeden istiyor. Isin ilginci ananeden istrmiyor. Cok uzattiim da. Boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba
Bu arada biz aileden uzakta yasiyoruz kizim benle babasi disinda kimseyi gormedigi halde uzun aradan sonra teyzelerinicgordu yine yabancilik cekmeden istiyor. Isin ilginci ananeden istrmiyor. Cok uzattiim da. Boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba