Çocuk Hastalıkları 17 aylik bebegi uçuklu birinin opmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayallerim_pitircigim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
395
291
53
Arkadaslar kayinvalidem uçuklu bir şekilde dün bize geldi sapir supur öptü beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor bebeklerim 17 aylik ve doğduğunda prematüre bebek olduğundan çok dikkat etmeye çalıştım kendim öpmeye kiyamadim neyse sorum şu ucuk virüsü bebege bulaşırsa ölümcül oluyormuş bişey olur mu acile gotursem mi birde beni de öptü bende 20 haftalık hamileyim ben sonra fark ettim beni optukten sonra kızının çocuklarına hastayken dokunmaz öpmez gözünden sakinir benimkileri hoyrat davranıyor hastayken opuyor kokluyor normalde uzak durur hastayken yaklaşır

evet ucuk cok tehlikeli ama 17 ay nisbeten bagisikligi icin tehlikeli degildir diye tahmin ediyorum.

hamileyken ucuk cikarttiginizda bebeginiz ucuk virusune bagisiklik kazanmis olarak doguyor diye duymustum. hamileyken ucuk gecirirseniz cocugunuz hayati boyunca ucuk olmaz diye biliyorum yani ama arastirin bir.

yine de herseye ragmen sapur supur opme olayi ne yazikki toplumumuzdaki sacma sapan bir aliskanlik hasta olsa da olmasa da kimse kimseyi ahziyla opmemeli bence

Doktora goturdum bekliyecez virüsü aldiysa bi kaç güne belirti vermeye başlar o zaman hemen getir dedi kendimi sormak aklıma gelmedi bebekleri dusununce gerçi karninda da bebek var ama tamam bende babanne dede hala vb sevgisiyle büyüsün istiyorum ama hastayken öpüp koklayinca deli oliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…