Olacagina bak... Sasirdik mi? Yoo... bunu bekliyorduk zaten.. Onca savcinin, emniyet gorevlisinin yerini bosuna mi degistirdiler? Gecen gun Emin Colasan da yazisinin bir yerinde soyle yazmis:
"Erdoğan Bayraktar son operasyonlara kadar Tayyipin Çevre Bakanı idi. Bütün arazi yağmasını, yandaşların devlet ve AKPli belediyeler eliyle nasıl zengin edildiğini bilirdi. 17 Aralık operasyonlarında iğne değince balon patladı ve Bayraktar da şu sözleri söyledi:
Ne yaptıysak Başbakanın talimatıyla yaptık. Yapılanlardan kendisi sorumludur. Hem bakanlıktan, hem de milletvekilliğinden istifa ediyorum. Başbakan da istifa etmelidir.
Tayyipi suçlayarak istifa ettiğini (!) söyleyen şahıs ertesi gün Resmi Gazetede kendisinin görevden alındığını öğrendi. Küsmüştü, haftalardır Meclise gelmiyordu.
Dün açıklama yaptı:
Sayın başbakanla konuştum ve istifamı geri aldım. Partimin seçim çalışmalarına katılacağım!
Vallaha yani, bu gibilere, böylelerine helal olsun. Daha ağır yazmak gerekir de, haydi neyse!..
Sözün bittiği yerdeyiz. Diyecek başka bir şey kalıyor mu?"
http://www.ilk-kursun.com/haber/168963
Memleketin civisi cikmis.. Seref, beser hepsi hikaye olmus... Hukuk, adalet zaten yerlerde.. Ulkeyi sat, mali gotur, sonra da Allah kitap deyip secdeye yat, senden namuslusu, senden sereflisi yok, alternatifsizsin!
Turkiye bugune dek tarihinde hicvedilmeye, tiyatroya konulmaya bu kadar cok malzemeyi birarada gormedi... Ne yazik ki tiyatrolarda artik bunlari oyun haline getirmek, oynamak bile yasak!.. Levent Kirca'nin kulaklari cinlasin, bunlarin hepsini sahnelemeye o bile yetisemez.. Hangi birini oynasin zavalli, gun gecmiyor ki ustune daha onlarcasi ilave gelmesin.. Zaten oyunun kendisi su anda canli bir sekilde herkesin gozu onunde oynaniyor, hicvi nasil olurdu ki acaba, hic dusunemiyorum bile... Butun rezalet herkesin gozu onunde, sahnede zaten... Bir de yolsuzluk sorusturmalari secimlerden sonraya erteleniyor, bu da basroldekilere gore durumu aciklamanin en yumusakcasi... akillara zarar.. Gec gelen adalet, adalet midir? "Hele durun, biz bir secimlerden yuzumuzun aki ile cikalim, su secimleri kazanalim, sonra nerde kalmistik deriz..." Oldu canim...
Yuuuhhhh! diyorum, cunki diyecek de baska birsey bulamiyorum.. Bunca rezalete baska ne denir? Atesli AKP savunuculari bile artik diyecek birsey bulamiyor, su gelinen noktaya bakin.. Yaziklar olsun.