17 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
55.835
2.792
KOÇ: Girdiğiniz topluluklarda çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Satın alma ve sahiplenme isteğiniz üst seviyede olacak.

BOĞA: Başarılarınızı ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle aranızda uyumlu beraberlikler olacak. Entelektüel çalışmalar ve yaratıcı yönleriniz birbirini besleyecek.

İKİZLER: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz.

YENGEÇ: Kafanızdan geçen düşüncelerin sınırları konusunda endişelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluk kazanması, yaratıcı yönlerinizin farklı bir şekilde açığa çıkmasına neden oluyor. Rahat olmaya çalışın. Boğazınız hassas.

ASLAN: Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu halini işe olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyorsunuz. Karşı cinsle aranızdaki enerjiniz yüksek.

BAŞAK: Biriktirdiğiniz duyguların ortaya çıkması ailenizle problemlere neden olabilir. Tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Emlak alım satım işleriniz istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek.

TERAZİ: Hızlı ve cesur davranarak birçok işi aynı anda yapacaksınız. Birbirini tetikleyen konularda başarılar gelecek. Fikirlerinizi insanlara kabul ettirecek, organizasyon yeteneğinizin çıtasını yüksek tutacaksınız.

AKREP: Kişiliğiniz güçlenirken lider yönünüz öne çıkacak. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. Arkadaşlarınızın sırlarını saklayacak ve çevrenizi organize edeceksiniz.

YAY: Partneriniz sizi anlamakta güçlük çekiyor. Bugünlerde anti-sosyal kişiler ilginizi çekebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi artık öğrenmelisiniz. Yıllardır kurduğunuz düşleri gerçekleştirebileceksiniz.

OĞLAK: Siz derin bir duygusallığa sahipsiniz ama ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlarını değerlendiriyorsunuz. Çevrenize yansıttığınız tarzınız çok önemli.

KOVA: Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdekiler, gerçek fikirlerinizi tahmin etmekte zorlanıyorlar. Araştırmacı yönünüzü kullanarak bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Konuşmak size çok şey kaybettiriyor.

BALIK: Yaptığınız işin karşılığını almak ve hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

17 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu
bu ara hayatınızda olan kişi ile her şey güllük gülistanlık devam edecek olduğunu görüyorum. Onun ile yan yana olmak bu aralar size her zaman verdiğinden daha çok keyif verebilir. Sürpriz yapmak için ondan gizli farklı etkinlikler için planlar kurabilir, yalnız kalarak romantik anlar geçirebilirsiniz. İlişkiniz yolunda gittiği gibi kariyer için gerekli olan başarılarınız da dikkatleri çekecek. Her zaman daha iyisi olması için emek verebilirseniz bunların sonuçlarını alacaksınız. Ailenizden bir hediye alabilir ve bunun verdiği mutluluk ile sevinç göz yaşları dökebilirsiniz. Kısa süre önce bir eşyanızı kayıp etmiş olabilir ve uzun uğraşlar sonucunda bulamamış olabilirsiniz. Fakat etrafınıza dikkatli bakarak, sakin kafayla düşünürseniz bunun yerini bulacaksınız. Evinizde karşınıza çıkacak sorunlar söz konusu gibi hissediyorum. Bunun için biraz daha temkinli olmanızda fayda sağlayacaktır. Alacak olduğunuz bir haber hayatınızda birçok önemli dönüm noktalarını getirecek. İstediğiniz kadar rahat bir nefes alacağınız, sizlerin eline beklemediğiniz bir yerden geçecek para ile sağlanacak olduğunu görüyorum. Bu kadar sabrettikten sonra güzel günler için kolları sıvayacaksınız.

17 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu​

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızda olan kişi ile yaşadığınız ufak çaplı problemler... Bazı olayları çok fazla büyütmek yerine karşınızda olan kişiyi dinlemeyi, onu anlamayı tercih ederseniz kısa süre içerisinde çözülecektir. Aslında her şey sizlerin sakin kalması ile sonuçlanacak kadar basit durumlar olacaktır. Uzun zamandır beklediğiniz bir telefon varsa bu aralar gelmesi söz konusu olabilir. Ardından hayatınızda meydana gelecek değişimler olabilir ve sonunda istediğiniz yere geldiğinize inanabilirsiniz. Hayatınızdaki kişi ile bu ara inatlaşmalar da olabilir gibi hissediyorum. Bunun yerine sakin kalın. Alacağınız bir haber var. Ve gelen haberin etkisi ile şok etkisine girebilirsiniz. Ne hissedeceğinizi bilemeyebilir, ruhsuz bir şekilde devam edeceksiniz. Fakat bu hayatın her koşulunda olumlu yönlerden bakmayı başarabilirseniz bu konunun da üstesinden geleceksiniz. Hayatınızın farklı dönüm noktalarından geçmek üzeresiniz gibi hissediyorum. Elinizde hangi iş olur ise olsun ona emek vermeniz bu süreçte sizlerin yarına sonuçlanmasına etki edecektir. Çevrenizde size ihtiyacı olan insanlar var. Biraz daha çevrenize karşı ilgi gösterebilirsiniz.

17 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu​

İkizler burcu günlük yorumu genel olarak vurdum duymaz bir yapınız var gibi hissediyorum. Bu yapınız çevrenizde olan kişilerin bazı anlarda canlarını sıkabilir. Bu kadar insanları umursamaz olmak yerine biraz daha çevrenizi dinleyebilir ve onların sizlerden beklentilerine kulak verebilirsiniz. Sağlığınız ile de pek ilgilenmiyor olduğunuzu düşünüyorum. Dişlerinizde kısa süreli ağrılar meydana gelebilir ve kontrole giderek cerrahi müdahale yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki kişiye karşı da biraz temkinli davranmanız gerekiyor. Eğer onu biraz daha boşlarsanız araya üçüncü bir kişi girebilecek olduğunu hissediyorum. Ve sonucunda onu kayıp etmek gibi durumlarda yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Biraz daha ilgili olmanız size bir şeyler kayıp ettirmezken hayatınızdaki kişinin sevgisini kazandıracak. Bir zamandır beklediğiniz telefonlar artık güzel haberleri ile gelecek. Bu da artık sizlerin hayatında farklı etkilerin olmasına, güzel bir mutluluk yaşamanıza etki edecektir. Fiziksel görünümünüze düşkün bir yapınız olabilir gibi hissediyorum. Fakat bu ara her konuda olduğu gibi bu noktaları da salmış olabilirsiniz. Toparlamak için biraz dikkatli olmanızda fayda var. Bu süre çevrenize karşı ilginizi ve sevginizi tam gösterebilirseniz sorunlar düzelecek.

17 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu​

Yengeç burcu günlük yorumu hayatınız bir anda çok güzel haberler ile renklenecek olduğunu görüyorum. Aslında sizin hayatınızda sizi çekemeyen birkaç kişi olduğuna işaret ediyor. Hangi alanda yer almak isterseniz, emekler verebilir ve işin iyi bir şekilde sonuçlanmasına etki eden yapınız olacak. Bu sayede insanların sizi kıskanmalarına neden olabilir ve arkanızdan konuşmalarına izin verebilirsiniz. Bazı şeyleri gizli yapmayı tercih etmeniz gözlerden uzak kalmanız açısından faydalı olacaktır. Hayatınızdaki kişi ile aranızda problemler varsa bu aralar durgun bir hal alabilir. Sorunlardan kurtulmak için en doğru vakit gelmiş gibi görüyorum. Ona karşı ilginizi tam gösterebilir ve onu ne kadar çok sevdiğinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Bu ilgi ve sevgi gösterisi ile aranızdaki sorunları buz gibi eritebilirsiniz. Aile yaşantınızda fazla bilgili birisi olmanız herkesin sizden bir şeyler öğrenmek istemesine etki edecek. Bu noktada karşınızdaki kişilere yardım etmek ve bilgi alış verişinde bulunmak iyi gelebilir. Biraz daha sakin kalmayı tercih etmelisiniz.

17 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu​

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olduğunu görüyorum. Bu konuların ana nedenini çevrenizdeki etkiler olarak düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bu durumun asıl sebebi siz olabilirsiniz. Her şeyi üstten kontrol edebilir ve derinlemesine incelemeden, düşünmeden sonuçlanmasını isteyebilirsiniz. Bu durumlar da sizlerin sorunlar ile yüzleşmesine neden olacaktır. Aslında son zamanlarda kendinizi sadece kariyer odaklı ilerletiyor olduğunuzu görüyorum. Kariyer açısından ne kadar önemli süreçler olsa bile aile yaşantınız çalkantıya girebilir. Onlardan uzak kalmanız ve gereken ilgi ile sevginizi tam gösteremiyor olmanız karşınızdaki kişiler ile aranızda problemler olmasına neden olacaktır. Biraz daha ilgili bir yapınız olursa onlarla da güzel günler geçireceksiniz. Bu ara astrolojik olaylara yönelme merakınız artabilir. Aslında bu ara burç yorumları gibi konularda meraklanabilir ve bunlar ile ilgili farklı araştırmalarda bulunabilirsiniz. Böylece içinizde olan merak duygusu ortadan kalkarken farklı bir yol göstericisi bulduğunuza inanabilirsiniz. Biraz daha sakin bir yapınız olursa hayatınızdaki kişi ile mutlu günleri kısa sürede yakalayacaksınız. Beklediğiniz bir haber varsa bu hayatınızın farklı etkilenmesini sağlayacak.

17 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu​

Başak burcu günlük yorumu ailenizi son zamanlarda haddinden fazla ihmal ediyor olduğunuzu her an göreceksiniz. Bu durum her ne kadar ben onların gönlünü alırım diye düşünüyor olsanız bile pek de öyle kolay olmayabilir. Sizlere ihtiyaçları olabilir ve ilginiz ile sorunları varsa sorunlarından kurtulacaklardır. Maddi konularda son zamanlarda sınırları aşarak harcamalar yapıyor olduğunuzu görüyorum. Eğer buna bir dur demezseniz sonucunda hayal kırıklığına uğrayan siz olacaksınız. Geçmişten gelen miras gibi konularınız varsa bu ara yine gündeme girecek. Bir türlü sonuca varılmayan bu durum düşünerek hareket ederseniz sizlerin lehine olarak sonuçlanacak. Bazı şeyler yolunda gitmiyor olduğunu hissediyorum. Buna rağmen hayatınızdaki kişi ile güllük gülistanlık her konuda çok rahat anlaşıyorsunuz. Bu konuda sakin bir yapınızın olması hayatınızda olan kişi tarafından büyük bir takdir ile karşılanıyor olduğunun farkındasınız. Her geçen gün sevgisi daha da çok artabilir, aranızdaki sevgi bağı daha güçlü bir hal alıyor. Bu süreçlerde onlara daha çok vakit ayırmanız sizlerin yararına olacak. Sevginizi tam olarak göstereceğiniz günlere giriyor olacaksınız. Güzel günler yakında kapınızda olacak.

17 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu​

Terazi burcu günlük yorumu bu ara beklediğiniz bir telefon var ve bu telefon sayesinde sizler kariyer hayatınızda büyük ve önemli adımlar atacaksınız. İş hayatınızda farklı alanlara yönelebilir ve bu alanda daha başarılı biri olduğunuzu göreceksiniz. Çevrenizde olan kişiler tarafından başarılarınız takdir edilerek konuşulacak. İlişkinizin her geçen gün daha iyiye gitmesi söz konusu olacak ve 3. kişiler bu durumu kıskanacaklar. Eğer dikkatli olmazsanız hayatınızdaki kişi ile arayan girmeye çalışan kişiler yer alabilir. Bunlara izin vermek yerine daha temkinli olmayı tercih etmelisiniz. Bir etkinliğe davet edilebilir ve farklı süreçlerin sizlere gelmesine şahit olacaksınız. İlişkiniz olan kişi ile bu davete giderseniz herkesin gözdesi olan çift haline geleceksiniz. Farklı bir teklif alabilir ve bu teklif sonucuna çok başarılı alanlara imzanızı atabilirsiniz. A dan z ye kadar akıllarınızda yer alan her şeyin sahibi olabilirsiniz. Almak istediğiniz bir eşya varsa biraz daha bekleyebilir ve indirime girdiği an alabilirsiniz. Her şeyin sizlerin istediği gibi sonuçlanması büyük başarılara adınızı yazdırmanız da kısa süre içerisine oluşacak.

17 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu​

Akrep burcu günlük yorumu sahip olduğunuz bir evcil hayvanınız varsa bu ara ona daha çok ilgi göstermeniz gerekiyor olduğunu görüyorum. Havaların etkisi ve sizlerden az ilgi görmesi sonucu bunalıma girebilir. Hayatınızdaki kişi ile güzel bir davette yer alabilirsiniz. Bu davet sırasında farklı teklifler alabilir ve güzel bir gece geçireceksiniz. Son zamanlarda kendinizi sadece kariyer odaklı gitmeye hedeflemiş olabileceğinizi bu ara her şeyi ile göreceksiniz. Bu durum da hem bedenen hem de ruhen sizlerin bunalmasına, iyi bir dinlenmeyi hak etmenize etki etmişsiniz. Tek ihtiyacınız olan şeyin sevdiğiniz insanlar ile biraz kafa dinlemek olduğu olacaktır. Eğer bu düşüncedeyseniz bir piknik etkinliği yapabilir, ya da farklı aktivitelerde yer alabilirsiniz. Sandığınızdan da daha iyi rahatlatacak. İş alanında bu kadar başarılı olmanız üstleriniz tarafından takdir edilebilirken, alt devreleriniz tarafından kıskanılıyor olduklarını hissediyorum. Onlara aldırış etmek yerine sakin bir şekilde kendi bildiğiniz gibi devam etmeniz sizlerin yararına olacaktır. Hayatınızın her alanında belli edecek en sonunda beklediğiniz terfi gibi güzel bir haberi alacaksınız. Para konularında artışlar dikkati çekecek.

17 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu​

Yay burcu günlük yorumu her şeyi boş vermiş bir havanızın olduğu dikkatimi çekiyor. Eğer bu modda devam ediyorsanız kısa sürede buna bir son vermeniz gerekir. Çünkü hayatınızın en önemli baharında yer aldığınız bu sürede emek vermeniz ve güzel şeyler için savaşmanız gerekiyor. Her zaman olduğundan biraz daha fazla emek vermeniz sizlerin büyük başarılar elde etmesi için yardımcı olacaktır. Bu aralar maddi konularda zorluk çekebilirsiniz. Bu durumu kafanıza takmak yerine kendiniz için maddi yollar aramalısınız. Eğer mantıklı hamleler yaparak hareket ederseniz istediğiniz maddi kaynağı kendiniz için bulacaksınız. Bazı konularda tek başınıza hareket etmek istiyor ve üstesinden gelmek istiyor olduğunuz her anlamı ile kendini belli edecek. Fakat hayatınızda olan kişiden bu alanda yardım istemeniz sizlerin yararına olacak. Bazı alanlarda her ne kadar emek verilir ise verilsin kişinin tek başına gücü yetmeyebilir. Bunun için mantıklı hamleler yaparak hareket etmek sizlerin yarına olacaktır. Söylediğiniz sözleri düşünerek söylemezseniz hayatınızda olan kişinin istemeden de kalbinin kırılmasına neden olabilir, onu üzmeniz sizleri de üzebilir.

17 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu​

Oğlak burcu günlük yorumu hayatınıza giren kişi ile artık geçmişe bir çizgi çekmenin vakti geldiğine inanıyor olabilirsiniz. Bu düşüncede olmanız artık sizlerin de kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır. Şu zamana kadar çok yorulmuş olabilir ve bunlar için hayatınızdan birçok başarının gitmesine neden olmuş gibi hissediyorsunuz. Artık bu durumlar için sorun yaşamak yerine daha mantıklı hareket etmeyi tercih etmelisiniz. Duygularınızı bir kenara bırakabilir mantığınızla hareket ederek birçok başarıyı kısa sürede elde etmelisiniz. Artık en güzel günlerin bu kadar rahat gelmesi söz konusu olabilir, güzel günler için sizler de hazırlıklı olmalısınız. Çevrenizdeki insanlar ile iletişimi olması gerektiğinden fazla yapınız var gibi hissediyorum. Bu durum sizlerin hayatından eksikler olmasına belki de birçok şeyinizin elleriniz arasında kaymasına neden olacaktır. Artık biraz daha mantıklı hareket etmeyi ve güzel günler için kendinizi düşünmeyi tercih etmeniz gerekiyor. Gelen bir para kaynağı ile rahat bir nefes alabilir, bu süreçlerde kendiniz için istediğiniz şeyleri alabilirsiniz. Artık rahat bir nefes alma vakti geldi.

17 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu​

Kova burcu günlük yorumu hayatınıza giren kişi ile bu kadar güzel bir uyum sergilemeniz belki de en mutlu günlerin anahtarını elinize almanıza yardım edecektir. Bu kadar güzel uyumunuz varken ilişkinizi de herkesin gözü önünde yaşamakta kaçınmanız gerekir. Sizleri kıskanan kişiler yer alabilir ve aranızı bozmak için ellerinden gelenleri yapacaklardır. Sizler bu konuda sevginize sahip çıkmayı başarabilirsiniz. Kariyer konularına odaklı bir kişi olmanız aslında sizlerin büyük başarılar elde etmeniz için en büyük yardımcınız olabilir. Bu kadar hırslı ve sabırlı kişiliğiniz sayesinde her istediğinizin kendinize gelmesi için başarılı olacaksınız. Patronlarınız ile arası iyi olan biri olduğunuzu görüyorum. Sergilemiş olduğunuz başarılar ile onların takdirini alabilir, maaşlarınızda artış yaşayabilirsiniz. Aile bireylerinden birilerinin de bu ara size her zamankinden fazla ihtiyacı var gibi hissediyorum. Onlara biraz vakit ayırır ve dertlerini dinlerseniz yardım edecek gücü bulacaksınız. Bedensel yapılarda dış görünüşe önem veren bir yapınızın olması dikkatleri çekecek. Yeni beğendiğiniz kıyafetleri alabilirsiniz. Spora gidebilir kendiniz için uygun olan bedeni rahatlıkla sağlayacaksınız.

17 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu​

Balık burcu günlük yorumu güzel günler bir telefon kadar yakında olduğunu görüyorum. Kısa süre içerisinde beklediğiniz bir telefon varsa alabilirsiniz. Ve bunun sonucunda istediğiniz yere geleceksiniz. Hayatınızdaki olan kişiyi biraz ihmal etmeniz söz konusu olduğunu görüyorum. Fakat unutmayın ki hayatınızda olan kişilerin sizlerin sevginizi göstermenize ihtiyacı olacaktır. Bunun için hayatınızdan biraz vakti onlara ayırın ve güzel bir şekilde sevgi birlikteliklerinizi oluşturun. Her şeyin güzel bir şekilde devam etmesi sadece sizlerin elleri arasında olacaktır. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa ya da eğitim için gitmek istiyorsanız bu ara sonuçlanması söz konusu olacak. Gidilecek yerler ve görülecek yerlerin bir hayli fazla olması sizlerin her an seyahat halinde olma isteklerinizin artmasına etki edebilir. Bu süreçlerde başarılı olmak için biraz daha maddi konularda güçlenmeniz gerekebilir. Sadece başarı odaklı hareket ederseniz istediğiniz yerlere kısa süre içerisinde geleceksiniz. Sadece biraz daha sakinlik ve sabırla hareket etmeniz bu güzel günlerin gelmesi için yeterli olacaktır. Güzel bir davette yer alabilir ve hayatın mutlu günlerine geçiş yapacaksınız.

17 ARALIK KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay perşembe sabahı saat 09.27’de Oğlak burcundan ayrılıp Kova burcuna geçiş yapacak. Arkadaşların ile ilgili konular öne çıkıyor. Enerjin sabah saatlerinde hayli aktif.

17 ARALIK BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Perşembe günü fedakârlık yapman gereken durumlar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde çevrendeki bayan figürlerinden önemli destekler alıyorsun.

17 ARALIK İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Yurt dışı ile iş yapan bir İkizler burcu isen perşembe günü önemli haberler alabilirsin. Bireysel hareket etmekten ziyade herkes için iyi bir şeyler yapmak isteyerek harekete geçeceksin.

17 ARALIK YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugünlerde karşına çıkacak olan kişilerden önemli destekler alabilirsin. Ortak paylaşımlarına kafa yoracağın bir gündesin.

17 ARALIK ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Perşembe günü boyunca birtakım kısıtlanmalara maruz kalabilirsin. Ay saat 09.27'de Kova burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerin daha fazla öne çıkıyor olacak.

17 ARALIK BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sabah saatlerinde bir konuda karar vermen gereken durumlar söz konusu olabilir. Gereğinden fazla cömert tavırların seni ay sonunda zorlayabilir.

17 ARALIK TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Perşembe günü öğle saatlerinde ikili ilişkilerinde olumlu enerjiler var. Yakın bir arkadaşından alacağın bir haber seni harekete geçirecektir.

17 ARALIK AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Kendine olan güveninin arttığı ve bir konuda önemli bir karar vermen gereken durumlar öne çıkıyor olacak. İkili ilişkilerinle ilgili görüşmelerin için öğle saatleri daha uygun olacaktır.

17 ARALIK YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Perşembe günü değişken enerjilerin olduğu bir gündesin. Ay saat 09.27’de Kova burcuna geçecek. Kardeşlerin ile ilgili konularda önemli kararlar alman gerekebilir.

17 ARALIK OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

17 Aralık perşembe günü zihinsel yorgunlukların söz konusu olabilir. Gününü sakin geçirmende fayda var. Satürn bugün Oğlak burcundan ayrılıp Kova burcuna geçiyor.

17 ARALIK KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay perşembe günü saat 09.27'de senin burcuna geçiyor olacak. Bireysel konular ve fiziksel sağlığın önemli hale gelebilir. Alacağın haberler ile bir konuda karar vermen gerekebilir.

17 ARALIK BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Ay perşembe günü burç değiştireceği için dengesiz enerjiler seni sarabilir. İkili ilişkilerinle ilgili görüşmelerin için öğle saatleri çok daha uygun olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç:Bütünün hayrına olan, her şeyde “ben de varım” diyorsun Satürn’ün Kova Burcu’ndaki seyahatinde. Daha fazla sosyal projelerde çalışabilir, derneklerde toplum yararı için dirsek çürütebilirsin. Hani çevrende herkes sana hayalperest diyor ya. İşte tam bu noktada Satürn seni disipline etmek istiyor. Hayallerin sürdürülebilir mi, ne kadarı gerçek? Hayallerine gerçekten kavuşmak istiyor musun? Yoksa gelip geçici bir heves mi dilinden dökülenler? Umutlarını, hayallerini kalıba sokup hayatına katmak için sınav soruları uzanıyor önünde. Sosyal çevrende, arkadaş ilişkilerinde kısıtlamalar yaşayabilir, kimi arkadaşlarınla yollarını ayırabilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa: Senin hedefin belli, amacın belli. İnmek istediğin durak belli, ama inecek düğmesine basmakta tereddüttesin. Aslında ne kadar cesur olduğunu ikimizde biliyoruz. Aklına koyduğunu yapabilecek güçte olduğunu. Geride bıraktığımız üç uzun senede, seni, hedefine yaklaştıracak birçok deneyim yaşadın. Okudun, zihnini uzun yolculuklara çıkardın. Şimdi artık farklı bir gözle bakıyorsun hayata. Yeni bakış açın, sana yeni statü kazandırıyor biraz da. Artık, ne olmak istiyorsun bu hayatta? Kariyer planında nasıl ilerleyeceğini gösterecek deneyimler yaşayabilirsin. Deneyimlerinle birlikte daha sıkı sarılabilirsin işine. Hayatında iş ve başarı, odak noktaların olabilir. Ajandanın her bir sayfası yapılacak işlerle dolabilir. Yeni iş olanakları bulmakta biraz zorlanabilir, mevcut statünü korumak isteyebilirsin. Kararlı ve sabırlı olmalısın. Yine bu dönem otorite konumundaki kişiler, baba ya da yöneticilerinle ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilir, isteklerini kabul ettirmekte zorlanabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler:Kütüphaneni doldurmaya, kendine uzun yolculuklara hazır mısın? Satürn’ün yaklaşık üç yıllık yolculuğunda, kendini daha fazla öğrenmeye, okumaya adayabilirsin. Felsefe, tasavvuf, astrolojiyle ilgilenebilir, bu alanda kendini geliştirmeye, öğrenemeye adayabilirsin. Teknoloji ve medya yatırımlarında kendini göstermek isteyebilirsin. İsteklerin, aynı zamanda yeni müfredatında olabilir. İsteklerinde ne kadar ciddisin, kalıcı adımlar atabilir misin? Gerçekten istediğin bunlar mı? Yeterince disiplinli ve çalışkan olacak mısın? İşte bu soruları yanıtlamaya hazırlanabilirsin Satürn transitiyle. Aynı zamanda, ihmal ettiğin yüksek öğrenimin, akademik kariyerin yeniden gündemine gelebilir. Üniversiteye dönebilirsin. Yurt dışıyla eğer iş yapıyorsan, bu süreç içerisinde biraz dikkatli olmanda fayda var. Sözleşmeleri daha dikkatli kontrol etmeli, iş yapış modellerini yeniden gözden geçirmelisin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:Krizlerini fırsatlara çevirecek misin, ya da havlu atıp oyunu terk mi edeceksin? Satürn bu transitinde, seni büyütmek, olgunlaştırmak ve disiplin boşluğunu doldurmak için türlü konu başlıkları getirebilir hayatına. Borç-alacak dengeni düzenlemek isteyebilir, ödemediğin, ihmal ettiğin vergi makbuzları başına dert açabilir. Eşinin ya da ortağının mali durumundaki çalkantılar seni de etkileyebilir. Mirasla ilgili konular da gündemine gelebilir. Hak ettiğin bir mirası alma süresi uzayabilir ya da beklediğinden daha az oranda miras alabilirsin. Daha önce ihmal ettiğin bir sağlık sorununla ilgili operasyon geçirerek, yeniden sağlığına kavuşabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hani hep denir ya, en sevdiğin, en vazgeçemediğin konudan sınanırsın diye. Tam da bu sözü haklı çıkarmak için geliyor Satürn, üç yıl boyunca evlilik evine. Zorlayıcı bir sınav bekliyor seni. Seviyor musun? Seviyorsan bağlanmak neden korkutuyor seni? Bir yandan eş’li hayat istiyorsun, öte yandan aynı evde yaşamak, mevcut düzenini bozmak seni zorluyor. Bazen diyorsun ki: “Evleneyim ama yine kendi evim dursun. Arada sırada kendi evime de kaçabileyim.” Şimdi Satürn yüzleştiriyor ilişkinle. Evliliğe ne kadar hazırsın? Ya da kararlı mısın ayrılığa? Hangi sorunları görmezden geliyorsun?

Başak ve Yükselen Başak:Yoğun ve detaylı çalışma temposuna hazır mısın? Kendine bir çalışma stratejisi belirleyebilir, çalışma programına çeki düzen getirebilirsin. Çok fazla çalışmak zorunda kalabilirsin, bu durumun gölgeli yanıyla da sağlığınla ilgili sıkıntılar baş gösterebilir. Özellikle, sinir sistemi rahatsızlıklarına ve tansiyona dikkat etmelisin. Aslında hobi olarak başladığın bir uğraşı, ana iş kolun haline getirebilir, hobinden para kazanabilirsin. Alıştığın iş ortamından ayrılabilir, radikal kararla sektör değiştirebilirsin. Daha sağlıklı yaşamaya ağırlık verebilir, günlük beslenme programını baştan sona yenileyebilirsin. Yeni bir ev satın alabilirsin .İş hayatında, birlikte çalıştığın kimselerle çatışma yaşayabilir, uzlaşacak zemin bulmada zorluk çekebilirsin. Sorumluluklarına yeni bir halka daha katabilir Satürn, bu uzun yolculuğunda. Aslında evde bir can beslemeye istekli olabilirsin patili bir can. Ama sen ve titizliğin. Bilemedim şimdi.

Terazi ve Yükselen Terazi:Çocuk sahibi olmaya hazır mısın? Çocuk büyütmek, çocukla ilgili sorumluluk üstlendirmek için geliyor Satürn senin aşk ve çocukları anlatan evine. Zaten ebeveynsen, bu kez çocuklarının karakter gelişimi, eğitimi gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Çocuklarının üzerinde daha fazla disiplin kurmak isteyebilir, onları egemenliğin altına almak isteyebilirsin. Ya da kendi anne- babalığını sorgulattıracak, bu noktada gel-gitler yaşatacak olaylar yaşayabilirsin. Aşk, hayatında ise daha ciddi beraberlikleri arzu edeceğin bir dönem. Ama işler tam da istediğin gibi gitmeyebilir. Yanlış gönüllere girebilir, yanlış tercihler yapabilirsin. Bay/Bayan doğruyu bulabilmek pek de kolay gözükmüyor ne yazık ki. Yine bu dönem, sana iyi gelecek bir hobiye başlayabilir, ihmal ettiğin spora yeniden dönebilirsin. Önemli olan zorluklara göğüs gerip, sebatla çalışabilmek ve üretebilmek tüketmeden kendini.

Akrep ve Yükselen Akrep:Bilgi dağarcığını genişlettin, öğrendin, okudun, dinledin ve anladın. Yeni bir söylem geliştirdin kendine, kelimelerinle buldun dengeni. Dengeni buldun sıra dengini bulma zamanında. Köklerinden güç alma, hayatına temel atma zamanı. Satürn’ün 12 mevsimlik yolculuğunda, aile olmanın önemi, birlik ve beraberliğin değeri gibi konularda çeşitli sınav soruları bekliyor seni. Aile hayatında yaşayabileceğin olası sorunlar, kariyer alanına da etki edebilir. Hayatını kökünden değiştirebilirsin. Bu değişim hem evine, hem iş ve kariyer planına yansıyabilir. Yeni bir işe girebilir, kendi işini kurmak isteyebilirsin. Yaşayacağın olaylar, karşılaşacağın insanlar, geleceğinin temellerini atmakta sana destek olabilirler. Tabi bu destek gümüş tepsiyle sunulmayacak maalesef, sorunlarla, zorlamalarla, zorunlu kopuşlarla gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay:Satürn’ün üç yıllık uzun yolculuğunda, daha fazla öğrenerek, araştırarak, yazarak yaşam deneyimlerini edinebilirsin. Bitiremediğin tezini yazabilir, sosyal medya, web sitesi tasarlamak gibi konularda disiplinli ve kararlı hareket edebilirsin. İletişim tarzın, kelimeleri kullanışın, ifadelerin değişim gösterebilir. Daha net, kararlı ve kısa cümlelerle anlatabilirsin kendini, aynı zamanda karşı tarafı da dinlemeyi öğrenebilirsin. Sakin ve alçak sesle konuşmak, sana kazanç olarak geri dönebilir üç yılın sonunda. Aynı zamanda kardeşinle, yakın çevrenle ilgili konularda sorunlar canını sıkabilir, kardeşinin sorumluluğunu üstlenebilirsin. Kısa yolculuklarına biraz daha özen göstermeli, yola çıkmadan önce otomobilinin bakımına itina göstermelisin. Yapacağın sözleşmeleriyse ,imzalamadan önce iki kere okumanda fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Yaprak döktün, çiçek açtın, sadece sokağına yağmadı karlar, şakaklarına da düştü beyazlar. Sanırım, değişmeyen hiçbir nokta kalmadı hayatında. Gitmesi gerekenler gitti, kapanması gereken yaralar kapandı, eski defterler rafa kalktı. Arkadaşından, eşinden, dostundan öğrenmen gereken her ne varsa öğrendin belki de canın acıya acıya. Aldandın, hoşgörü sınırını zorladılar sana nefes bile aldırmayarak. Eskisi gibi değilsin artık. Ben değerliyim diyorsun. Ama bu “değer” duygunu ne kadar koruyabilirsin? Şimdi Satürn sana yeni bir test sorusu hazırlıyor. Kendi değerinin farkına varacağın, özsaygını koruyacağın olaylarla sınayabilir seni. Aynı zamanda bütçende kısıtlama getirebilir. Gereksiz harcamalarını kısarak, yatırım yapmanı, paranı korumanı isteyebilir.

Kova ve Yükselen Kova:Satürn’ün doğuştan ev sahibisin zaten. Bildiğin, tanıdığın, aşina olduğun enerji alanına giriyorsun. Fazla çalışmanın, disiplinli olmanın, gerçekçi düşünmenin, tedbirli olmanın, planlı hareket etmenin bu zamana kadar ne kötülüğünü gördün ki? Herkes seni böyle tanıdı, böyle bildi. Peki aslında öyle misin? Düzenli olman gerekirken, neden etrafta dağınıkla yaşıyorsun? Çekmecelerin neden alt üst? Hayatındakiler mi dağınık, yoksa sen mi dağılmalarına izin veriyorsun? Şimdi toparlanma zamanı. Kendini bulma, kendini yapılandırma zamanı. Kendi kimliğini, isteklerini, beklentilerini ortaya koyma, etrafına çeki düzen verme dönemi. Disiplinini, kendine olan saygını korumalısın. Yine bu dönem fazla kilolarınla vedalaşabilirsin.

Balık ve Yükselen Balık:Zihin sesini susturmaya hazır mısın? Arınma ve temizlenme dönemi hayatında. Endişelerinden, kuruntularından, kaygılarından eğer gerçekten hazırsan kurutulmaya, Satürn sana istediğini verebilir. Gizli düşmanın aslında zihnin, bilinçaltında yarattığın lavlar. Yanardağ misali püskürtüyorsun her seferinde lavlarını ruhuna, yüreğine. Körüklüyorsun nefsinle yangınını. Ama artık sakinlik zamanı. Sabır zamanı. Topraklanma zamanı. Niye senden önce zihnin konuşuyor? Neden senin hayatında bu kadar söz sahibi bilinçaltın? Bu dönem, zihnini susturmayı öğrenebilir, konuyla ilgili uzman desteği alabilir, ruhuna iyi gelecek spritüel öğretilere yönelebilirsin. Kendini onarabilirsin, kendini tanıyabilir ve isteklerini, vizyonunu daha büyük harflerle yazabilirsin.

17 Aralık 2020 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, iş ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz. Her türlü değişime hazırsınız fakat yorgunluğunuza bağlı bazı hareket sorunlarınız olabilir.

17 Aralık 2020 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz, adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor. Böyle durumlarda arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün, benzer bir durum içinde olabilirsiniz.

17 Aralık 2020 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Hızlı düşünen zihninizin verdiği komutları yine ayni hızla yaşama aktarıyorsunuz. Ay’ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile dingin gününüzü berbat etmeyin.

17 Aralık 2020 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Ay burcunuzda ilerlerken, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün sevginizin tepkiselliğini derinden yaşayacağınız bir gündesiniz. Partnerinizle ortak alacağınız kararlarda, hanginizin istekleri daha baskın çıkacak kaygısı içindesiniz. Kazalara müsait bir gün.

17 Aralık 2020 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor. Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz. Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız.

17 Aralık 2020 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün istediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz sizin hatanız.

17 Aralık 2020 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Karar vermek üzereyseniz, dikkatli ve temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak. İşinize hiç kimseyi karıştırmak istemeyeceksiniz.

17 Aralık 2020 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş’in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklerken, görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınızın daha da artacak.

17 Aralık 2020 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce, kişisel şartlarını gözden geçirmelisiniz. Arkadaşlarınız arsında farklı bir yeriniz var ve konumunuzu daima koruyorsunuz.

17 Aralık 2020 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün iletişim konusunda oldukça şanlısınız. Görüşmek istediğiniz kişilere kısa sürede ulaşarak, isteklerinizi onlara yansıtabileceksiniz.

17 Aralık 2020 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Venüs burcunuzda ilerliyor. Çekici yönlerinizi isteseniz de saklayamayacaksınız. Bugün, birçok kombinasyon işleri bir arada yürütmenin zevkini yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesine dikkat ediyorsunuz. Tutkularınız ve arzularınız partnerinizi korkutabilir. Dikkatli olun.

17 Aralık 2020 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen fazla sorumluluk aldığınız zaman aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz birçok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor. Özellikle duygusal sorunlarınızı çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz

Koç Burç 21 Mart – 20 Nisan

Bugün, işinizde veya işinizde olumlu bir büyüme bekleyebileceğiniz bir kişinin yardımıyla biriyle tanışmanız olasıdır. kaderiniz size yardımcı olabilir ve kayıplarınız artık kara dönüşür. Mali sağlık şu anda yolunda olabilir. Aşk kuşlarına evlilik açısından bazı önemli kararlar almaları tavsiye edilir.

Boğa Burç 21 Nisan – 21 Mayıs

Günümüzde durumlar kontrol altında. Bugün Jüpiter tarafından kutsandınız, ofiste önemli bir pozisyon veya görev almayı bekleyebilirsiniz. dine ve mitolojik gerçeklere meyilli olabilirsiniz. Çalışma şeklinize güvenmenizi sağlayabilir. Ayrıca bir yurtdışı turu planlayabilirsiniz.

İkizler Burç 22 Mayıs – 21 Haziran

Bugün kendinizi sıkıcı ve mutsuz hissedebilirsiniz. Çalışma şeklinizi etkiler, tamamlanacak projelerinizde biraz gecikme olabilir. Mesleki ve ev hayatınızdaki prestijinizi etkileyebilir. macera turlarından veya acele sürüşlerden kaçınılması tavsiye edilir. Aşk kuşunun biraz ayrılığı olabilir.

Yengeç Burç 22 Haziran – 22 Temmuz

Bugün ofiste elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. patronla iyi bir bağınız olabilir, promosyonlar açısından bazı yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kronik sağlık sorunları artık tedavi edilebilir. İşiniz için de iyi teşvikler alabilirsiniz. kardeşlerle olan anlaşmazlıklar şimdi çözülebilir.

Aslan Burcu 23 Temmuz – 23 Ağu

Bugün kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz. Yakın akrabanızdan bazı güzel haberler duyabilirsiniz. Ofiste iyi performans gösterebilirsiniz, meslektaşınız herhangi bir kritik projede size yardımcı olabilir. Ast personelinize olan inancınızı geliştirebilirsiniz. Toplumdaki prestijinizi artırabilir.

Başak Burç 24 Ağustos – 22 Eylül

Bugün muhtemelen çocukların eğitimi ve kariyeri ile meşgul olacaksınız. çocuk akademisyenleri açısından bazı güzel haberler duyabilirsiniz. Ancak aşk kuşlarına ilişkileri açısından sabırlı olmaları tavsiye edilir. Yatırımcılara riskli varlıklara yatırım yapmaktan kaçınmaları tavsiye edilir, bunlar zarara dönüşebilirler.

Terazi Burç 23 Eylül – 23 Ekim

Bugün tatminsizliğin kurbanı olacaksınız, sıkı çalışmanızın sonucunu alamayabilirsiniz, hayal kırıklığı yaratabilir, sizi üzebilir. Bir sözleşme veya kağıt imzalamadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir.

Akrep Burç 24 Ekim – 22 Kasım

Bugün sosyal bir araya gelme ve aile etkinlikleri ile meşgul olabilirsiniz. Ağınızı artırabilir. İşle ilgili kısa bir seyahat de planlayabilirsiniz. Kardeşler veya arkadaşlar arasındaki anlaşmazlıklar şimdi çözülebilir.

Yay Burç 23 Kasım – 21 Aralık

Bugün ay tarafından kutsandın. Mutluluk etrafınızda olabilir, günlük işinizden zevk almanıza yardımcı olabilir. Hayati gücünüz, yakın gelecekte karınızı artıracak olan Zor kararlar almanıza yardımcı olabilir. İşle ilgili kısa bir gezi planlayabilirsiniz.

Oğlak Burç 22 Aralık – 20 Ocak

Bugün aile şirketinize bazı yeni planlar uygulayabilirsiniz, yakın gelecekte kazançlar açısından size ödeyecektir. ayrıca aile veya sosyal bir araya gelmekle meşgul olabilirsiniz.

Kova Burç 21 Ocak – 18 Şubat

Bugün kendinizi donuk hissedebilirsiniz, uykusuzluk zihinsel ve fiziksel sağlığınızı da etkileyebilir. Aile üyenizin sağlık sorunları nedeniyle de üzülebilirsiniz. Değersiz şeylere yaptığınız harcamalar tasarruflarınızı etkileyebilir.

Balık Burç 19 Şubat – 20 Mart

Bugün geçmiş yatırımlarınız size iyi karlar sağlayabilir. Kolay bir çalışmadan sonra güzel sonuçlar alabilirsiniz. Engelleriniz şimdi kalkabilir. Mali durumunuz şimdi iyileştirilebilir, yeni gelir kaynakları olabilir. Çiftler, çocuklar açısından güzel haberler duyabilir.

X