depremi çok şiddetli yaşamasam da o zamanlar ki süreç çok zordu
yatağımın beşik gibi öne arkaya sallanmasıyla uyandım sonra dışraı çıktık gece yıldızlar yere yakındı,çok netti onu unutamıyorum
bütün komşular toplanmış sokağa hiç kimse bi haber nerde ne var bilinmiyor
sonra ben bi cesaaret walkmenimi aldım radyoyu dinliyorum ama onlar da bişey diyemiyor
bir zaman sonra depremin nerde olduğu anlatılmaya başlandı ben de annemlere anlatıyorum
baktık olmadı eve gittik, hatta ben arkadaşımı aramıştım o iyi mi diye
sabah bir kalktım karşıya gittim, bir yandan radyo dinliyorum meğer gölcük, düzce felan yıkılmış, sonra bir baktım v.dairesinde hemen hemen kimseler yok işimi halettim eve geldim tvye baktım tam bir felaket yaşamışız
bir kaç gün gece evde yatmadık bütün mahalle bir arada yatıyo fisfisfis
ben ilk akşam dayanamadım eve gittim ama kapının hemen yanında, kapı açık, tv açık kaydirigubbakcemile3
göya hemen ilk sallantıda evden çıkabilicem fisfisfis
o gün bugündür istanbulda olacak muhtemel deprem ne zaman olur diye tedirgin oluyorum mafoldumben
bu durumdan hiç çıkamayacağım sanırım :gitme:
bir gün İstanbulda 7 şiddetin üzerinde deprem olacak mı olmayacak mı :gitme:
olursa eğer o zaman İstanbulun durumunu hiç düşünemiyorum :2:
o zamanki görüntüler, kaybettiklerimiz, yaşadıklarımız çok kolay şeyler değildi, hala unutamıyorum boshayallersmile
hele eşim o zamanlar İstanbula gelirken orda mahsur kalmış ve yardımlara katılmış bizim tvde gördüklerimiz orda yaşanılanların yanında hiç birşey diyor boshayallersmile
Rabbim ölenlerimize rahmet etsin :Saruboceq: bizleri ve sevdiklerimizi korusun :Saruboceq: