- Konu Sahibi incidestan
-
kızlar öncelikle teşekkür ederim..
uzun zamandır yazıyorum günlük tutuyorum burda ve mutlu sona daha doğrusu başlangıca ulaştım
şu anda 10 günlük taze bir gelinim:)
kınam tavuk almam nikahım düğünüm hepsi birbirinden güzel oldu Allaha şükür
ama emin olun kızlar en güzelyanı tatillllll..
evime geleli 3 gün oldu yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum
bavulları boşalt yıka ütüle derken yemek temizlik zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
hep okurken derdim ben ne zaman bi ohhh diycem diye
şimdi doya doya diyorum ohhh :)
darısı başınıza kızlar emin olun göz açıp kapayana kadar geçiyor
benim gibi olun stres falan yapmayın sakın
doya doya yaşayın en güzelgünlerinizi
detaylarla gelicem
öpüyorum hepiniziii :)
selam kızlar :)
artık tam 3 aylık evliyim herşey masal gibi günler o kadar güzel geçiyor ki asıl haber 11 haftalık hamileyiimm :)
evliliğin heyecanında sürüklenirken bu haberi almak müthşti dünyanın en büyük mucizesini taşıyorum içimde :) :)
artık tam 3 aylık evliyim herşey masal gibi günler o kadar güzel geçiyor ki asıl haber 11 haftalık hamileyiimm :)
evliliğin heyecanında sürüklenirken bu haberi almak müthşti dünyanın en büyük mucizesini taşıyorum içimde :) :)
.)ayyy inanmıyorum çok sevindim. benimde düğün tarihim temmuz 17ydi yzmıştım buraya hatta.
bizde bu ay bebiş yapmaya karar verdik.
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. acaip sevindim yaa bende düşünüyorumya şu sıralar bebek. nerde hamile görsem sarılasım geliyo
hadi Allah kavuştursun bebişine sağlıkla kucağına alman nasip olsun canımnekadar kaldıki?
cnm benm konuyu yeni gördüm ama en baştan okumaya başladım.gerçekten aynı heyecanları aynı duyguları yaşattın..ama en duygulandıgım buydu..senağlama resmen gözlerim doldu yaa.. allah çoook mutlu etsin tatlım..
hayırlı olsun tatlı telaşlar bunlar mutluluklar diliyorum size
İncidestan canım bütün sayfaları bi solukta okudum,bende nişanlıyımikısmetse ilkbaharda düğünüm olcak,okadar güze anlatmışsın ki düğün hazırlıklarına başlayasım geldi hemen:)Bebeğinizi sağlıcakla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız inş tatlım.Hamileliğinin kaçıncı ayındasın?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?