Nikah 17.07.2010 bu da benim günümm :)

selam kızlar artık bir buçuk ay oldu malum ramazan bir de evde internetimiz problemli çok sık uğrayamıyorum ama aklım burda :)
çok özledim en kısa zamanda uçarak buralardayımm

selam kızlar :)
artık tam 3 aylık evliyim herşey masal gibi günler o kadar güzel geçiyor ki asıl haber 11 haftalık hamileyiimm :)
evliliğin heyecanında sürüklenirken bu haberi almak müthşti dünyanın en büyük mucizesini taşıyorum içimde :) :)

Ayyy ne güzell vallaaa tebrik ederimm seniii :))
Ne güzel atlatmışsın o stresi ben daha çoookk başındayım:)
Darısı bizimde başımıza inşallaahhh :)))

incim inanmiyorum sana bitanem yaaa, nasil sevindim anlatamam
temmuz gelinlerinden en hizli sen davrandin :))

TEBRIKLERRR

teşekkür ediyoruumm evet en rahat gelin bendim en aceleci ben oldum evlendikten sonraa :ecrin_bebek:
ben de bebiş de çok iyiyiz şimdilik şükürler olsun
mucize gibi bişey bu Allah tüm isteyenlere nasib etsiinn :)

şimdi de bebeğe doğru son günler diye mi saymaya başlasam ne yapsammm kızlarr :):)

ayyy inanmıyorum çok sevindim. benimde düğün tarihim temmuz 17ydi yzmıştım buraya hatta.
bizde bu ay bebiş yapmaya karar verdik.
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. acaip sevindim yaa bende düşünüyorumya şu sıralar bebek. nerde hamile görsem sarılasım geliyo

hadi Allah kavuştursun bebişine sağlıkla kucağına alman nasip olsun canımnekadar kaldıki?

.)

hadi hayırlısı olsun canım Allah nasib etsin inşallah
zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki her yerde hamile bir bayan var bakıyorum hep ben de böyle olcam diye çok büyük mutluluk gerçekten Allah bir an önce tattırsın sana da beraber büyütürüz :)

:ecrin_bebek::CüvCüv:hihoyyyt

cnm benm konuyu yeni gördüm ama en baştan okumaya başladım.gerçekten aynı heyecanları aynı duyguları yaşattın..ama en duygulandıgım buydu..senağlama resmen gözlerim doldu yaa.. allah çoook mutlu etsin tatlım..

Son düzenleme:

çok sağol canım zaman ayırıp okuduğun ve güzel dileklerin için :)
opuyorumnanaktan

kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyorum daha düne kadar düğünümüze gün sayıyordum şimdi kocamla birliklte bebeğimizi kucağımıza alacağımız günü sayıyoruz tüm mutlulukları Allah hepinize nasip etsin inşallahhh

İncidestan canım bütün sayfaları bi solukta okudum,bende nişanlıyımikısmetse ilkbaharda düğünüm olcak,okadar güze anlatmışsın ki düğün hazırlıklarına başlayasım geldi hemen:)Bebeğinizi sağlıcakla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız inş tatlım.Hamileliğinin kaçıncı ayındasın?..

çok sağol canım Allah tüm mutlulukları sana da yaşatsın en güzelinden
tam 19 haftalık hamileyim tatlım :)

ilk sayfadan itibaren soluksuz okudum..bu hazırlıkları öyle güzel anlatmışsın ki arkadaşım:) en güzel haberi de hamileliğinle verdin bu sürprizi beklemiyordum:))) Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah:) benim de 4 ay kaldı düğüne ocaktan itibaren bir günlük tutacaktım:)bunları okuyunca kesinlikle yapmaya karar verdim:)))) ileride çocuğuma hatıram olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…