- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar 160 boyunda 58 kiloyum 36-37 numara ayaklarim var bazen 35 de olabiliyor.Kislik kahverengi,pembe veya acik gri tonlarinda diz veya dizustu boylarda kislik mont/kaban ve ayaklarima uygun yine ayni tonlarda bot/cizme ariyorumm var mi elinde olan???
Canım bende bunlar var arkasından defo olarak dikiş geçiyor ama belli olmuyor giydiğinde bende kimse anlamamıştı ben soylemeden defacto marka 25 er tl açıklamayı benim konumda bulabilirsin
Arkadaslar 160 boyunda 58 kiloyum 36-37 numara ayaklarim var bazen 35 de olabiliyor.Kislik kahverengi,pembe veya acik gri tonlarinda diz veya dizustu boylarda kislik mont/kaban ve ayaklarima uygun yine ayni tonlarda bot/cizme ariyorumm var mi elinde olan???
Yaaa su siyah olan botun modeli cok guzel de ben topuksuz ayakkabi giymiyorum maalesef
Anladim canim bulursun insallahYaaa su siyah olan botun modeli cok guzel de ben topuksuz ayakkabi giymiyorum maalesef![]()
pudra kaban kase yumuşacıkYaaa su siyah olan botun modeli cok guzel de ben topuksuz ayakkabi giymiyorum maalesef![]()
![]()
bu var canım bende 37 numara inci..
![]()
bu var canım bende 37 numara inci..