16 yaşındayım ve cildim yağlı,günlük bakım için ne kullanmalıyım?

OnlyHope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
62
0
16 yaşındayım ve yağlı bir cilde sahibim. Şöyle anlatayım yağlı çok fazla tüketmediğim de ve fondoten kullanmadığım da sivilce sorunu yaşamıyorum ama pürüssüz bir cilde de malesef sahip değilim. Özellikle burnum da olmak üzere ileri derecede siyah nokta sorunum var. En büyük sorunum cildime nasıl bakım yapmam gerektiğini bilmiyorum. Günlük olarak temizleme,tonik olarak ne kullanmalıyım? Lütfen yardım edin..:KK43:

slm canım bi çok arkadaşa şimdi yazacaklarımı öneriyorum çünkü bir seneden fazla süredir kullanıyorum sebamed ürünleri çok iyidir ister jel ister sabun sana kalmış bi temizleme süngeri yardımıyla gece yatmadan önce yüzünü yıka hırpalamadan yavaş yavaş sonra
1 çay bardağı elma sirkesi
1 çay bardağı limon
1 çay bardağı su bu karışımı hazırlayıp tonik olarak kullan sirke ve limon antibakteriyel olduğu için siyah nokta oluşumunu engelleyecektir cilt toniği emer bu yüzden yıkama sakın sonra yazsız nemendiricini sür bu kadar çok gençsiz fazladan bişey yapma bu yaşta tabi doktor ilaç falan verdiyse bu ayrı ben bu şekilde 1 yıldan beri cildime bakıyorum hatta bi komşumun kızı 19 yaşında ona kendi elimde bu bakımı uyguluyorum umarım işe yarar....:KK3:

ayrıca ben ilaç olarak akne için clindoxil ve soyucu olarak isotreksin kullanıyorum clindoxil harika bi ilaç uzman dr onayı gerek ama anında siyah nokta oluşumunu durduruyor ve cildin daya az yağlı almasını sağlıyor

mutlaka dene benim cildim normaldi bir gün içinde yüzümün her tarafında sulu sulu yara şeklinde sivilceler çıktı ve ben hala tedavi uyguluyorum şuanda bin şükür sivilce yada siyah nokta yok sadece çenemde bir iki tane siyah nokta var ben daha çok yanaklarımdaki lekeler için uğraş veriyorum başka sorunum kalmadı rica ederim ayrıca umarım yardımcı olmuşumdur

sende sağol yarından itibaren başka malzemele rkolay sonucuda bildirde bende yardımcı olduğuma daha çok sevineyim ama sirke kötü kokuyo falan deyipte bırakma sakın yağlı ciltlerin düşmanıdır o ben ölsemde vazgeçmem :KK3:

Aynı kaderi paylasiyor gibiyiz sanirim. Ben de cildime nasil bakacagimi yeni ogrendim. Once jel bi temizleyici ile iyice temizliyorum, sonra alkol orani yuksek bi tonikle silip uzerine yagsiz nemlendirici uyguluyorum. Sivilce problemim acaip vardi, bu bakima basladigimdan itibaren duzeliyor yavas yavas. Bir de bu bakima usendigim gunlerde yuzumu sadece palmolive thermal spa sabunu ile yikiyorum bu sabun da basarili.

16 yaşındayım ve yağlı bir cilde sahibim. Şöyle anlatayım yağlı çok fazla tüketmediğim de ve fondoten kullanmadığım da sivilce sorunu yaşamıyorum ama pürüssüz bir cilde de malesef sahip değilim. Özellikle burnum da olmak üzere ileri derecede siyah nokta sorunum var. En büyük sorunum cildime nasıl bakım yapmam gerektiğini bilmiyorum. Günlük olarak temizleme,tonik olarak ne kullanmalıyım? Lütfen yardım edin..:KK43:

Bence cildiyeye gitmelisin canım etkili kremler veriyolar :KK34:

canım ben bir kozmetikçi cilt bakım eğitimini almış biri olarak sana direk kozmetikden başlama derim cilt bu ömür boyu bizimle ve ne kadar doğru bakarsan verimini yıllar sonra daha iyi alırsın sen daha başlangıçdasın ve ben sana su şekilde tavsite ediyorum doğal ürünlerle başla yani bi defne sabunu al gül suyu tonik olarak kullanmaya başla yağsız kremin olsun ama bi köşede cildinin kuruduğunu hissedersen nem dengesini ve ph ını bozmamak için yıkama jellerini zaten ilerde çokkk kullacaksın şimdi aktardan alıcağın güvendiğin kaliteli ürünlerle başla bence direk doktora gitmenide tavsiye etmem hemen ilacı yazıp gönderiyolar oda ayrı bir dert şimdi hemen bi defne yada zeytinyağlı sabunu alarak başla 1 2 hafta sonra o gencecik cildinin güzelleşdiğini göreceksin eminim ben ne problemli ciltler gördüm anladığım kadarıyla sende pek yok zaten aman olmasında kendine ve cildine iyi bak canım:KK16::KK16::KK16:

X