• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaşındayım boyum uzar mı??

SHebnemM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
16
4
1
27
16 yaşındayım be boyum çok kısa resmen sınıfın yer cücesiyim
Boyum 1.65 annemin boyu 1.74 babamın 1.80 amcamın 1.79 halamın 1.72 dayımın 1.85 ailem uzun boylular ama anneme bi türlü yetişemiyorum benim yaşdakiler hep annelerini geçiyolar ama ben annemin yanında küçük çoçuk gibi kalıyorum
Sınıf arkadaşlarımla dışarıda çıkamıyorum onların yanında baya bi utanıyorum hepsi 1.70 i geçmişler
Nolucak benim bu halim uzar mıyım? Önerilerinizi lütfen yazın

Boyum 1.65 annemin boyu 1.74 babamın 1.80 amcamın 1.79 halamın 1.72 dayımın 1.85 ailem uzun boylular ama anneme bi türlü yetişemiyorum benim yaşdakiler hep annelerini geçiyolar ama ben annemin yanında küçük çoçuk gibi kalıyorum
Sınıf arkadaşlarımla dışarıda çıkamıyorum onların yanında baya bi utanıyorum hepsi 1.70 i geçmişler

sus kız sen yer cücesiysen ben 153 lük boyumla neyim hobbit mi?
bu arada 15 yaşımda regl olduğumdan beri uzamıyorum ben
bence gelişimin normal devam ediyorsa 1-2 cm en fazla uzarsın derim

cok kafana takıyorsan önce el bileğinin röntgenini cektir doktor buyume plaklarına baksın acıkmı kapalımı
eger kapanmıssa ııhh ne yapsan da uzamazsın ama daha acıklarsa ozaman uzayacaksın ona gore beslenır spor yaparsın

Canım uzarsın daha bi 5 cm merak etme ama tavsiyem her hf yüzmeye gitmen ve bol protein kalsiyumlu beslenme.internette anne baba boyunu hesaplayıp bir kız çocuğunun tahmini boyu çıkıyor.ordan boyunu hesaplayabilirsin.benim amcamın çocukları hep 15 yaşından sonra boy attılar

ben uzadım :KK70:
suan 172 boyumdayım 2 cm uzadım
lısedeyken voleybol takımındaydım
ınanılmaz proteın desteklı beslendıgım gıbı sureklı antremanlar
bıde evde esneme hareketlerı yaparak kaslarımı esnetıyordum
2 cm uzattı bu benı
bu arada 165 turkıye ortalamasıdır
kısa degılsın :)

Yer cucesi mi ..1.65 iken mi :)
Ah ah benim zamaninda 1.65 olmak ayricalikti beee...
cok degil 13 yil once :)

1. nkisa deilsin
2.si sutu çok iç
3.su erkeksen uzarsin kizsan biraz zor

İyide türk erkeklerinin boy ortalaması belli.170 cm.
Sen upuzun olursan boyuna göre erkek zor bulursun bu ülkede.ayrıca çok kısa değilsin.
Bende en son 14 yaşında olctum boyumu 162 cm mi ne çıkmıştı.moral bozukluğundan ölçmeye cesaret edemiyorumm:KK71::KK34:

Valla benim de boyum 1.58 yandım ben :mad:şaka bi tarafa boyumdan memnunum ama senin boyun cok iyi elbette süt yoğurt yuklen biraz bol da spor uzar boyun canim benim

ben 22 yaşında olmama rağmen boyum 1.65 cnm ve kardeşim 14 yaşında olmasına rağmen 1.60 gelde sen benm halimi düşün ki daha da uzarsın cnm sen :)

Herkes uzamak istiyor valla.
Senin boyun normal canım. Standart turk kızı boyu.
Bazen böyle fireler çıkıyor. Benim anne tarafim acayip uzun annem 175 teyzelerim falan o civarlarda dayılar 190 en kısası. Benim baba tarafı kısa 170 oldum. Anneannem beni gorunce hep der biz seni niye spora yazdirmadik diye :D
Eğer baskete gidersen ona uygun yiyecekler tüketirken 2-3 cm uzarsin bi ihtimal.

Regl oldun muhtemelen, uzamazsın ayrıca boyun çok güzel, düşün 1.70 sin 10 cm topuklu giysen 1.80, 1.85lik bir adam bulacaksın ki sırıtmasın, sıkıntı bunlar hep

Benim 172 de ne oluyo
Sanki başımız göğe erdi. Boşver.

Ayrıca 165 boya cüce demen de bana biraz abartı gibi geldi.
Bir de dayının,halanin,amcanin filan boylarini tam olarak nereden biliyorsun anket mi yaptin?

Gecen bir yerde okumuştum Tibet Erzersizleri var 5 - 10 Dakika'nı alıyor internetten bulabilirsin ...
Bir kız boyumu 2 cm uzattı Demişti , duruşunu da düzeltiyor çok güzel bir egzersiz , hiç bir şey yapmaya vaktin yoksa Tibet egzersizine başla Vücudu esnetiyor tavsiye ederim :)

Kısa dğilsin boyun ortalama bir boy .
Enfazla 1 - 2 cm daha uzarsın oda bol proteinle beslenerek ve yuzerek bende 1.65 tim senın yaşlarında suan 21 yaşındayım boyum 168

Back
X