• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasindaki oglumun cinsellik sorunu

Nurttenx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
2
0
1
44
Merhaba arkadaslar bir sorunum var ve ne yapacagimi pek bilmiyorum 2 cocuk annesiyim 1 kiz 1 oglan kizim disa donuk hicbir sekilde utanma sorunu yoktur ama oglum cok cekingen birsidir hicbir sorunununu bizle paylsmaz dun evde temizlik yaprken odasinin onunde garip sessler duydum hic aklima gelmezdi iceride yaptigi sey bir an bosluguma gelip iceri girdim oglum eli penisinde masturbasyon yapiypordu kendinden gecmis sekilde bi an Bosalmasina tanik oldum beni gordu ve hizli sekilde toplandi ve hijyen konusunda da yterli bilgisini vermedgimiz halde oradaki killari hic kesmemiscesine uzundu zaten utangac cocuk iki gundur yuzyuzume bakmaz oldu yuzu kirarir surekli bunun bir soruna donusmesinden korkuyorum konusmaya calistigimizda konuyu degistiriyor sizce ne yapmaliyim

Biran yorgunluguma denk geldi astim hastasi cunku nefes alamiycak duruma geldi sandim

Onun için büyük bir travmadır eminim. Kötü olmuş babası bi konuşmaya çalışsa ayy napsanız ki bilemedim

Sizinkiyle aynı yaşta bir oğlum var.

Babası hem kişisel bakım ile hemde hormanal durumlarla ilgili daha önce bilgi vermişti. Ara ara bazı şeyleri konuşurlar hala.

Odasına uzun zamandır kapı çalmadan girmeyiz. Hatta seslenirim ben yaklaşmadan önce.

Böyle bir durumla karşılaşmanız kötü olmuş ama önemli olan bundan sonraki tavrınız. Hayatınıza herşey normalmiş gibi devam edin. Bu olay hiç yaşanmamış gibi. Oğlunuza her zaman ki gibi davranın. Kendini daha fazla kötü hissetmesin.

Baba yada yakın olduğu amca-dayı onunla konuşabilir. Kişisel bakımı ve diğer konularla ilgili bilgi verebilir.

Bundan sonra da odasını kilitlesin ve de siz kapı tıklatmadan girmeyin.

Bu durumda siz değil de babası baş başa konuşmaları daha uygun.hormonlarından dolayı bu tarz değişim yaşadığını anlatın çünkü siz anlatmazsanız arkadaş ya da internet ortamından öğrenir bi şekilde.bu yaşlarda ister istemez kendi kimliklerini tanımaya çalışacaklar

Kapıyı çalmadan nasıl girersiniz ? Bence özür dilemelisiniz.Bu tarz konularda sizin yapabileceğınız birşey yok babası ilgilenecek.

Back