16 yaşında kırışıklık :(

daraban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
20
0
Merhaba arkadaşlar , şu an resmen ağlamak üzereyim annem 35 yaşında 1-2 kırışıklığı anca var ama kendi yüzüme bakınca alnımın 2 yan kısmında,göz altlarımda,ağız kenarlarımda belirgin kırışıklıklar var.ya lütfen yardım edin neden böyle cildimi sürekli nemlendiriyorum,tertemiz tutuyorum.Bana göre yüzüme bakan beni 20 yaşında zanneder.Ama çevremdekielr saçmaladığımı söylüyor,büyüdükçe geçeceğini söyleyenler bile var.Lütfen bişeyler önerin Bir de bişey sorucam,acaba tca falan mı kullansam kırışıklık olan yerlere ?

o dedıgınız bılmıyorumama cıldınız kuru mu kuru cıltler dah acabuk kırısır dıye bılıyorum da
sıze onerım su ıcın bol bol gunde 2 2.5 lt su tuket hem nemlensın cıldın hem parlasın hem de temızlensın

cnm o zaman hemen cıldıyeye gıt derım sende baska bı durum olabılır hanı bazılarının genetıkya ona gore sana krem tavsıyesınde bulunur

canım benim de göz kenarlarımda kırışıklıklar var 18 yaşındayım bende... öyle çok belirgin değil ama gülünce çıkıyor meydana keretalar ben sürekli gülen bir insanım gerçekten öyle böyle değil hep gülerim acaba ondan mı die düşünüyorum:26:

esmacım masaj yap goz altlarına netten bak kırısıklık masajı nasıl olur dıye cıkar yuz masajları var cesıt cesıt
uzum cekırdegı yagını da bı dr dan dınlemıstım aldım annem ıcın falan ama dah ahıc kullnmadılar ben bı kac kez kullndım benım yok ama ılerdeolmasın dıy eo yuzden faydasın ya da zararı hakkında bısey dıyemıcem ama bence bu yasta goz altına yag krem degılde masaj dahauygun olur

tamam cnm çok saolişe yarar dimi ?

evet bende bir dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum.bu arada bu kırışıklıklara bende mi masaj yapsam

Canım suyu az mı içiyorsun?

ya yapıcam da cn resimli bulamadım internetten tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım okuyuncada :S senin bildiğin resimli yada iyi açıklayan bi site var mı

Son düzenleme:
canım peki kilon kaç. Yani zayıf mısın? Kilon normal yada normalin üstünde olduğunda insanın cildi gerginleşir o yüzden soruyorum..

kilomda aslında normal sayılır ben biraz kilolu olduğumu düşünüyorum ama 58 kilo 175 boy .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…