• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaşında erkek kuzenimi babası zorla evlendirmeye çalışıyor ne yapabilirim yardım

karabella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
3
0
1
26
öncelikle merhaba herkese. durum şöyle orduda yaşıyoruz ağustos ayında fındık toplama vaktinde söz konusu eniştem evlerinin alt katında 20 gün kadar gürcistanlı bir işçi topluluğunu misafir ediyordu. bu toplulukta 16 17 yaşlarında bir gürcü kız çocuğu ile kendi oğlunun arasını yapmaya çalışıyor. çocuk haklı olarak istemiyor böyle bir şeyi ve adam ailesini gezmeye diye gürcistana götürüyo sırf kızla cocuğu bir araya getirmek için. detayları çok iyi bilemiyorum arkadaşlar ama cocuğun psikolojisi mahvolmuş durumda. adam çocuğuna sürekli sen okumazsın zaten ülkenin hali de berbat kaç kurtar kendini diyerek baskı kuruyor ben teyzesinin kızıyım yaşım 17 bizimle görüşmesine izin vermiyo çocuğu eve kilitlemiş durumda bizim ona akıl vereceğimizi söylüyormuş ne yapabilirim bu konuda bu adam baskı kurarak büyük kızının defalarca bileklerini kesmesine sebep oldu kız 23 yaşında kalp krizinden vefat etti aynı şeyleri bu çocuğun yaşamasını istemiyorum ama ailem yardımcı olmuyo başına bela alma diyor

öncelikle merhaba herkese. durum şöyle orduda yaşıyoruz ağustos ayında fındık toplama vaktinde söz konusu eniştem evlerinin alt katında 20 gün kadar gürcistanlı bir işçi topluluğunu misafir ediyordu. bu toplulukta 16 17 yaşlarında bir gürcü kız çocuğu ile kendi oğlunun arasını yapmaya çalışıyor. çocuk haklı olarak istemiyor böyle bir şeyi ve adam ailesini gezmeye diye gürcistana götürüyo sırf kızla cocuğu bir araya getirmek için. detayları çok iyi bilemiyorum arkadaşlar ama cocuğun psikolojisi mahvolmuş durumda. adam çocuğuna sürekli sen okumazsın zaten ülkenin hali de berbat kaç kurtar kendini diyerek baskı kuruyor ben teyzesinin kızıyım yaşım 17 bizimle görüşmesine izin vermiyo çocuğu eve kilitlemiş durumda bizim ona akıl vereceğimizi söylüyormuş ne yapabilirim bu konuda bu adam baskı kurarak büyük kızının defalarca bileklerini kesmesine sebep oldu kız 23 yaşında kalp krizinden vefat etti aynı şeyleri bu çocuğun yaşamasını istemiyorum ama ailem yardımcı olmuyo başına bela alma diyor
Kızını kaybetmiş hala akillanmamis adama bak nasıl bi baskı kuruyorsa mutlaka bir yolu vardır kızlar için biliyorum ama erkeklerdede aynısı gecerlimidir gerçi sonuc olarak reşit değil Allah akıl fikir versn umarım sorunu halledebilirsiniz

16-17 yaşındaki erkek çocugunu nasıl eve kapatabıldı. benım ailem bana cok baskı yaptı zamanında, annem kapıyı kitlese camdan cıkardım.
çocuk da normal gelmedi bana.
illa bişi yapmak istiyorsan ihbar et

Polisi ara ihbar et durumu anlat bize anlattigin gibi acikca belirt her seyi. Babasinin basina bela olmasindan korktugunu bu yuzden kendin mudahale edemediğini belirt ve mümkün olduğunca geride dur senin ihbar ettigini ogrenmesin sana da bulaşır bu manyak adam.

ben orduyu modern bir yer sanıyordum ya:( yobaz her yerde yobaz iste. kara cahillik bu olsa gerek

Şimdi hepsi bi yana da gurcistanda kendini kurtarmış mi oluyo eşim iki sene gurcistanda çalıştı bende yaklaşık 6 ay kadar kaldım gurculerle de görüşme imkanım oldu çok iyi insanlar ama ülke şartları bize göre çok çok geride hangi şehir olursa olsun türkiye bana göre cennet tiflis gori kutaysi ve batumu biliyorum en güzel yeri tiflis batum da türkiye ye yakın diye seviyodum.... gelelim konuya 16 yaşında bu çocuk evlendirilemez büyükler girsin araya öyle şey olur mu okula gitmiyor mu kuzeniniz polise haber verin belki yapabilecekleri bişey vardır

Şoktan şoka girdim:KK57:

Bir an evvel ihbar edin.

Bu çocuğun annesi yok mu?

Bir yavrumu senin yüzünden kaybettim zaten deyip bu adamı susturamıyor mu?

Ağzına edemiyor mu diyeyim kısaca!

Küçücük çocuk yahu o daha kardeşimle yaşıt,bizimki aklı fikri oyunda çocuk çünkü.

Vakit kaybetmeden ihbar edin,polise bildirin sahip çıkın.

Bence sen karışma,yaşın küçük.Tepkileri üstüne çekersin.
Eğer kuzenin çok rahatsızsa bu konudan polise başvursun.

çok teşekkür ederim inanılacak gibi bi durum değil farkındayım ama bunlara siz inansanız da inanmasanız da yaşanıyor bunu tek yaşayan beim kuzenim değildir emin olun annesi kızı vefar ettikten sonra deyim yerindeyse sıyırdı günde 3 tane psikolojik ilaç kullanıyor gerçekten normal değil konuyu ailemle tekrar konuştum istemeseler de birşeyler yapacağız sen merak etme diyorlar bilmiyorum göreceğiz neler olacak ben kendimi dahil etmek istemiyorum çünkü adam bana zarar verebilecek potansiyelde ve daha 17 yaşındayım zamanı geldiğinde hepsinin cezasını çekmesi için kendim elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım tekrar teşekkür ederim içimi döktüm biraz rahatladım

televizyonda öyle programlar var ki bu gibi şeyleri kurgu şeklinde sunuyorlar hepimiz kurgu deyip geçiyoruz bunlar normalleştirilmemeli arkadaşlar bu adam benim eniştem yıllardır samanyolunda bu küçük gelin falan filan ne kadar dizi program varsa izliyodu gözlerimle gördüm evlendirme programlarının hepsini kaçırmadan takip ediyordu al işte bunların toplumdaki etkisini görüyoruz

Back