22 Ağustosta korunmasız ilişkim oldu doğurganlığımın yüksek olduğu aralığa denk geldi (pepapp uygulamasından takip ediyorum 3 yıldır) reglimden 11 ve 8 gün önce test yaptım erken gebeliklerden Negatif çıktı şimdi de reglim gecikti dün gecikmenin ilk günü kaset test yaptım yine negatif çıktı ama hâlâ regl olamadım hiç regl olacak gibi de hissetmiyorum normalde olmadan önce belim falan ağrırdı o da yok hamile değilimdir değil mi eğer öyle bir şey olursa çok kötü olur hem benim için hem de karşı taraf için çünkü karşı taraf reşit bir de test markası önerirseniz mutlu olurum öncekiler babytime, after 10 ve ds sağlıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 yasındayım korkuyorum değilimdir dimi
- Konu Sahibi ecosoii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
- 12 Temmuz 2022
- 24.830
- 3
- 89.102
- 528
18Karşı taraf kaç yaşında ?
Bir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.karsı taraf 18
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Karşı taraf da çocuk sayılır daha 18Bir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.
Ancak reşit ? Ayrıca 16 ve 18 arasında ben fark görüyorum. Liseye başladığımızda lise sonlar ile bizim aramızda bir evrimlik fark vardı. Lise sonda ki birinin bildikleriyle(!) Lise birdekinin aynı değildi.Karşı taraf da çocuk sayılır daha 18
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Ama sen değilsin ?Ancak reşit ?
Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayınBir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.
Ben ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.Ama sen değilsin ?
Hayır artık öyle bir sey düşünmüyorumŞimdi sen hamile değilsen eğer devam mı edeceksin cinsel hayatın
İyi halt ettin o zaman ne diyelim ? Sen ister doğur ister doğurma istersen kaşın dur bu şekilde. Ben halktan birisi olarak suç gördüğüm bir şeyi cimere yazabilirim. Suç ya da değil onlar karar verir bu duruma.Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayın
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Konu sahibine yazıyorum sandım pardon özür dilerim isimler benziyorBen ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.