• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaşındaki liseli Erdoğan'a hakaretten tutuklandı

Aynı çocuk birine tecavüz etse,avukatı takım elbise giydirir,bir de 18 yaşından küçük derler,iki-üç yıl gibi saçma bir ceza alır.Ama eylem falan yapmış tabi,dua etsin ölmediğine,daha küçüğünün öldürülüp yuhalatıldığını da gördük nasıl olsa..Zaten bu çocuk kesin darbeci,Feto`nun adamıdır,paraleldir.Evini araştırsınlar!

herşey çapulcular kelimesinin sarf edilmesinden sonra başladı..sonra oy verenler ve vermeyenler son gaz birbirlerine en terbiyesiz hakaretleri yaptılar..neymiş efendim..devlet erkan ö rnek teşkil ediyormuş demekki..
Islerini iyi yapiyorlar demekki en tepedeler
Bol parcala yonet taktik super yha bi atasozumuz varya boyle saca boyle tarak diye o misal bu millete bu yonetim
Ister onlardan olsun ister karsitlardan olsun kimse hakaret etme luksune sahip degil
Kimse kimseye siddet gosterebilme hakkina sahip degil
Kimse kimseyi hor goremez gormemeli
.
.
.
.
Insanlik onemli herseyden once insan onemli

Islerini iyi yapiyorlar demekki en tepedeler
Bol parcala yonet taktik super yha bi atasozumuz varya boyle saca boyle tarak diye o misal bu millete bu yonetim
Ister onlardan olsun ister karsitlardan olsun kimse hakaret etme luksune sahip degil
Kimse kimseye siddet gosterebilme hakkina sahip degil
Kimse kimseyi hor goremez gormemeli
.
.
.
.
Insanlik onemli herseyden once insan onemli
:KK9::KK9::KK9:

Back