- 4 Aralık 2014
- 493
- 209
- 48
Eee ne demiş çocuk ben tam bilmiyorum
Kaçaksarayın Erdoğan mı demiş ama haklı değil mi?
Canım bu dogru ama ataturkun bir sürü şahsiyetine laf saydıranlar oldu ..
Hatta ataturk heykelini cıkarıp tekme atanlar oldu eee nerde onlara ceza..?
vicdanı rahat etmez sanıyorum RTEnin şikayetini geri alacaktır..ben hapse atmasının etkili olacağını sanmam..insanlar bu defa kendisine cephe alır..toplu hareket ederler vs..
Göz görüyor canım bunu görenler bişi yapamamış mı? Şikayet edilmesi mi? lazım..şikayet eden olmamış ml demekki canım..
Anladım canım...Canım suç kaps
İşte bunu yapanlar ortada değil görüntüde sadece yıkılmış heykelleri kalıyor yani o tekmele anını biri görse müdahale etse polis çağrılsa o zaman işte cezanın hasını çeker yapan kişi. Ama bazen görüntülerde bakıyoruz yüzü maskeli adam gidiyor güpegündüz sokak ortasında otobüs yakıyor hareket halindeyken kimsede müdahale etmiyor sonra internet başında lanet edip vatan kurtarıyorlar.
Göz görüyor canım bunu görenler bişi yapamamış mı? Şikayet edilmesi mi? lazım..
Bana 16 yaşındaki çocuk hakaret etse ne elimde tencere tava peşinde koşarım , ne de aile fertlerime dövdürtme çabası içerisine girerim . Sizde yazmışsınız ya çocuk .Sevmek zorunda olmadığımız ama saygı duymamız gereken insanlar var bu herkes olabilir? Şimdi birimize hakaret etse acaba tavrımız ne olurdu onu düşünmek gerek belki elimizde tencere tava arkasından koşar ya da araya mafyavari aile fertlerimizi koyar dövdürürdük :) Çocuğun yaptığı çok yanlış ilerde pişmanlık yaşayacağı bir işe imza atmış bulunmakta. Düşünce özgürlüğü demek başkasına hakaret etmek değildir bunun yolu yordamı vardır yazık ettin kendine çocuk.
Canım bir tutuklama okumadım ama tutuklanırsa 1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemi varmış.Hukuk sisteminde cezası var bunun Devlet büyüklerine hakaret suçu işlemiş oldu çocuk ondan yazık etti dedim mesela direk hırsız demiş oldu eleştiri yapabilir ama hırsız ibaresi hakarete giriyor keşke biraz daha okusaydı çocuk.
Cocugum konusmak yerine ,hirsizlik yolsuzluk
Sahtekarlik yapsaydin keske.Hapis cezasi almaz alkislanirdin.[/QUOTçok haklısın
tek sorunumuz örtü olsaydı keşke farah kardeş..4 yıllık ünüversite mezunu tesettürlü arkadaşta ayda 300 tlye özel ders veriyor..16 yasindaki gencin Kubilay i anma töreninde bildiri okurken hic te konuyla ilgisi olmadgi halde cumhurbaskani icin kacak sarayin hirsizidr diye hakaretten tutuklanmasi elbet hos degildi.nitekim aradan 48 saat gecmemesine ragmn Erdoganin anlays göstermesinden serbest birakildi.evet o deli caginda bir genc bir hata yapti, hic kimse tc cumhurbaskanina hakaret edemez abd de obamaya hakaret eden14 yasindaki cocuga hapis cezasi verildi mesela.hani bir duskunlugunz var ya orda olsa boyle mi olur diye.evet oralarda daha agir cezalar var o cok ozendgnz avrupalarda amerikalarda.
Tarih 2000 14 yasindaki Neslihan donmez de bir cocuktu...imam hatipli bir cocuk.Donemin milli egitim bakani Metin Bostancioglu na 'dinsiz bakan istemiyoruz'diye pankart actigi icin 40 gun hapiste kalmisti..Ecevitli yillardi basortuluu oldklari icin okuldan atildigi, basortu yasaginin zulme ugradgi yillarda...
Tablo ortada cumhurbaskanina hirsz diyen genc icin kiyamet koparip özgürlük kalmadi diye cıyaklayanlar ozlemle andiklari o özgür gunlerini bir kez daha ansinlar..
herşey çapulcular kelimesinin sarf edilmesinden sonra başladı..sonra oy verenler ve vermeyenler son gaz birbirlerine en terbiyesiz hakaretleri yaptılar..neymiş efendim..devlet erkan ö rnek teşkil ediyormuş demekki..yaptıklarını soylemlerını tasvip etmesem de ülkenin cumhurbaşkanına kimse hakaret etmemeli
verilmesi gereken bir cevap varsa sandıkta verılmeli !!!!!
gerçekten artık "her ne olursa olsun destekleyenleri de her ne olursa olsun muhalefet olanları da tasvip etmiyorum hiç de anlamıyorum
kımse tam anlamıyla dogru ya da tam anlamıyla yanlış olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?