• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 mm Yumurtayla Hamile Kalınmaz Mı?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Merhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün umutlarım yıkıldı resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......

Son düzenleyen: Moderatör:
Min. 18 mm i görmek istiyorlar diye biliyorum ama doktorun onu düşünmüştür. Sabahtan akşam7 ye kadar olan süreçte de büyüyecek yumurtan. Boşu boşuna stres yapma.

Merhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün çöktüm resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......
Allahın işine karışılmaz 15 16 ya takılma çatlama iğnesi yumurtayı çatlatıyor zaten boyut önemli değil inş.tutmuştur cnm rahat ol gecikmeni bekle

Bende bugün gittim arkadaşlar doktora ve bir tane yumurtam geliştiğini 12 mm olduğunu söyledi. Pazartesi günü tekrar gel dedi. Daha yolun başındayım ama gerçekten çok zorlu bir süreç anladığım kadarıyla. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimizde

Merhabalar. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. 5 gün günde 2 defa. 12. Gün doktorum kontrole çağırdı. İlaca çok iyi cevap vermiş yumurtan tam bugün olması gerek boyutta dedi. Ne kadar diye sorduğumda 15 16 mm dedi. Sabah gitmiştim. Akşam 6 da çatlatma iğnesi vurdur dedi. 7 gün oldu vuralı. 36.saatte yumurtlama akıntım başladı değerlendirdik. Ama herkes o boyutta çatlatma iğnesi vurulmaz diyor. Çok umutluydum bugün umutlarım yıkıldı resmen. Olmaz mı yani? Neden acele etti ki doktor......
Sorun yok canim benimde 2tane biri 16mm biri 22mm yumurtam olusmus cok guzel ikiside olmasi gerektigi gibi dedi ve bende ovitrelle vuruldum. Ve suan 10.cu gunumdeyim beklemedeyimm 🙈

Bugun kan Verdim Sonuc 1-2 gune cikar bakalim Rabbim Hayirli havadisler Duymayi nasip eylesin 🥰

O hem olgunlastiriyor hem catlatiyor sakin ol lutfen , verecek olan rabbimiz
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım 😔😔

Back
X