- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.781
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
ben de sasırdım ama 16 mm de verdı ıkı gun beklese 20 olacaklar ama bılmıorum vurdum ıgneyı akşam bakalaım ne olacak deney mı yaptı uzerımde naptıBana 20 mmden sonra igne veriyoruz demisti doktor
banada öyle dedı cnm 13 mm ıken nasıl verdı yaaaa cok ılgınc pekı sana bugun vur dedı bı gun daha bekle mı dedıİyi senin 16 ise. Bana 13 mm ken vardi çatlatma iğnesini. Aynen bende doktor geçiştirdi gibi hissediyorum. Bu akşam vurulcam iğneyi. Hiiç ümidim yokRabbim bilir tabi olacağı varsa her şekilde olur. Ama sen takma 16 mm iyi bence. 16 ile 20 mm arası diye biliyorum ben. Bu ölçüler çatlaması için idealmiş.
Dün sabah 13 mm di, bu gece vurcam işte. Yaklaşık 2 gün geçmiş oluyo, inşallah büyümüştür. Pazartesiyede aşılama yapılacak.banada öyle dedı cnm 13 mm ıken nasıl verdı yaaaa cok ılgınc pekı sana bugun vur dedı bı gun daha bekle mı dedı
heee buyur o zaman 16 17 olur asılama yapacak bır de bence oylesıne basından savmamıstır benım gıttıgım doçent kesın dılle soyledı bana 16 ıyı bı buyukluk ve mmlere takılma dıye bılemıyorumDün sabah 13 mm di, bu gece vurcam işte. Yaklaşık 2 gün geçmiş oluyo, inşallah büyümüştür. Pazartesiyede aşılama yapılacak.
Hayirlisiyla tutar insallah guzel haberler alirsinBen 18 di ptesi gece çatlama iğnesi vurdum diğerlerini hatirlarmiorm carsambada aşılama yapıldı
İnşallah rabbim nerde varsa nasip etsinHayirlisiyla tutar insallah guzel haberler alirsin