Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadasımın 15mm yumurtası vardı iğneye gerek kalmadan kendisi çatlamışdı ve tutmuştu16 mm yumurta ile hamile kalan var mı arkadaşlar döngümün 20. Günündeyim.
Canım femara yada klomen kullanmışmıydın pekiBenim 14mm ile çatlama iğnesi olmadan hamile kaldım canım. Darısı senin başına insallah.
Ne güzel benimde öyle olur inşallah babada iğne vermedi doktor :)Benim arkadasımın 15mm yumurtası vardı iğneye gerek kalmadan kendisi çatlamışdı ve tutmuştu
Gerçekten mi ay bana umut oldunuz. Banada iğne vermedi kendiliğinden çatlar dediBenim 14mm ile çatlama iğnesi olmadan hamile kaldım canım. Darısı senin başına insallah.
O zaman gerisi sperm ve yumurtayaGerçekten mi ay bana umut oldunuz. Banada iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi
Evet tek doz klomen kullanmıştım. İlk gebeliktiCanım femara yada klomen kullanmışmıydın peki
Peki ilaç bittikten snra akıntın oldumu canım çatlama akıntısı gibi olduysa ilaç bittikten ne zaman sonra mesela olduEvet tek doz klomen kullanmıştım. İlk gebelikti
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere versin içindede banaNe güzel benimde öyle olur inşallah babada iğne vermedi doktor :)
O kadar net hatırlamıyorum bir de benim çok akıntım olduğu için her zaman. Yani ikisini karıştırma ihtimalim yüzde 90 oluyor.Peki ilaç bittikten snra akıntın oldumu canım çatlama akıntısı gibi olduysa ilaç bittikten ne zaman sonra mesela oldu
Anladım canım saol. Bende bu ay adetimin 10. Gün ve 12. Gün çatlama akıntısı gibi akıntı geldi. 1 hafta sonrada aşırı kasık ağrısı oldu nerdeyse 1 hafta sürdü kafamda deli sorular adetime 2 gün var bakalım inşallah olmuştur canımO kadar net hatırlamıyorum bir de benim çok akıntım olduğu için her zaman. Yani ikisini karıştırma ihtimalim yüzde 90 oluyor.
AA 2 gün kalmış test yapabilirsin. Sağlık ocağına git hemen ben evde test yapmıştım silik çıkınca akşam acile karnım ağrıyor diye gitmiştim. Allah affetsin çok heyecanlıydım ama oylelik kan testinde kesinlestirmistik.Anladım canım saol. Bende bu ay adetimin 10. Gün ve 12. Gün çatlama akıntısı gibi akıntı geldi. 1 hafta sonrada aşırı kasık ağrısı oldu nerdeyse 1 hafta sürdü kafamda deli sorular adetime 2 gün var bakalım inşallah olmuştur canım
Valla kuzum test yok evde adetimi bekliyorum kasıklarıma ağrı giriyor adet ağrısı gibi o yüzden sevinemiyorum seninde ağrı giriyormuydu adete yakınAA 2 gün kalmış test yapabilirsin. Sağlık ocağına git hemen ben evde test yapmıştım silik çıkınca akşam acile karnım ağrıyor diye gitmiştim. Allah affetsin çok heyecanlıydım ama oylelik kan testinde kesinlestirmistik.
Benim hiç adet sancım olmadı. Hamile kaldığım ayda da hiç ağrı olmadı iki çocukta daValla kuzum test yok evde adetimi bekliyorum kasıklarıma ağrı giriyor adet ağrısı gibi o yüzden sevinemiyorum seninde ağrı giriyormuydu adete yakın
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki canım bnim arada ağrı giriyor batma yanma gibi bakalım inşallah görmem kırmızılarıBenim hiç adet sancım olmadı. Hamile kaldığım ayda da hiç ağrı olmadı iki çocukta da
İnşallah canım. Benim arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık o da senin gibi anlatırdı. İnşallah hamişsindir.Bünyeden bünyeye değişiyor demekki canım bnim arada ağrı giriyor batma yanma gibi bakalım inşallah görmem kırmızıları
İnşallah canım inşallahİnşallah canım. Benim arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık o da senin gibi anlatırdı. İnşallah hamişsindir.
Reglnin kaçıncı günü istenilen büyüklüğe geldi bende aşılama yaptıracağım ama doktor geç büyürse kalitesiz olur yapmayız dediMerhaba arkadaşlar ben aşılama için ilk olarak gonal-f 75 iğne ile başladım 13 kutu bitirdim 12.5 sol yumurtalık 9.5 sağ yumurtalık oldu fakat yeterli gelmediği için 5 adet daha verildi fakat bu sefer dozaj yükseltilerek 112.5 doz gonal-f kullandım tekrardan kontrole gittiğim zaman istenilen sonuca ulaşıldı bana 28 Şubat'ta çatlatma iğnesi ovitrelle verdiler kullandım mide bulantım biraz fazla oldu oda iğnenin yan etkileri olduğu için normal dediler 2 Mart'ta aşılama oldum rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versin isteyen herkese de nasip etsin inşallah